Premiu de 1.000 de lei pentru eleva de 10 de la Bacalaureat

Municipalitatea din Petroşani va acorda câte un premiu elevei care a obţinut media 10 la sesiunea din iunie a examenului de Bacalaureat, dar şi cadrelor didactice care au îndrumat-o pe parcursul anilor de liceu.

La fel cum s-a întâmplat şi în cazul elevei de 10 de la Evaluarea Naţională, şi pentru Iulia Ștefania Corici, de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani, premiul acordat de administraţia publică locală va fi de 1.000 de lei, în timp ce profesorii acesteia vor fi premiaţi cu câte 500 de lei, a precizat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi. Edilul spune că a fost deja întocmit proiectul de hotărâre în acest sens, care va fi discutat în şedinţa Consiliului Local al Municipiului Petroşani.

La această sesiune de Bacalaureat au fost doar două medii de 10 în judeţul Hunedoara. Una dintre acestea a fost obţinută de Iulia Ştefania Corici, din Petroşani. Cea de a doua medie de 10 a fost obţinută de un absolvent al Colegiului Național Iancu de Hunedoara din Hunedoara, Mihai Andrei Lazăr.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”