Premiu de 1.000 de lei pentru eleva de 10 de la Bacalaureat

Municipalitatea din Petroşani va acorda câte un premiu elevei care a obţinut media 10 la sesiunea din iunie a examenului de Bacalaureat, dar şi cadrelor didactice care au îndrumat-o pe parcursul anilor de liceu.

La fel cum s-a întâmplat şi în cazul elevei de 10 de la Evaluarea Naţională, şi pentru Iulia Ștefania Corici, de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani, premiul acordat de administraţia publică locală va fi de 1.000 de lei, în timp ce profesorii acesteia vor fi premiaţi cu câte 500 de lei, a precizat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi. Edilul spune că a fost deja întocmit proiectul de hotărâre în acest sens, care va fi discutat în şedinţa Consiliului Local al Municipiului Petroşani.

La această sesiune de Bacalaureat au fost doar două medii de 10 în judeţul Hunedoara. Una dintre acestea a fost obţinută de Iulia Ştefania Corici, din Petroşani. Cea de a doua medie de 10 a fost obţinută de un absolvent al Colegiului Național Iancu de Hunedoara din Hunedoara, Mihai Andrei Lazăr.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
APEL UMANITAR. Doi frați au rămas pe drumuri după o tragedie cumplită         Elevii de la școlile din Deva au ales Poliția Locală de ,,Ziua meseriilor”         Sărbătoare la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” Hunedoara         Fântâna muzicală din centrul Devei – în pregătire pentru conservare         Simpozion științific la Muzeul din Deva         Deva24 are peste 1000 de utilizatori         Accident rutier în Bănița         Hunedorean prins după o tâlhărie comisă în Franța         Ziua Porţilor Deschise la Tribunalul Hunedoara         Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă