Premiu de 1.000 de lei pentru eleva de 10 de la Bacalaureat

Municipalitatea din Petroşani va acorda câte un premiu elevei care a obţinut media 10 la sesiunea din iunie a examenului de Bacalaureat, dar şi cadrelor didactice care au îndrumat-o pe parcursul anilor de liceu.

La fel cum s-a întâmplat şi în cazul elevei de 10 de la Evaluarea Naţională, şi pentru Iulia Ștefania Corici, de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani, premiul acordat de administraţia publică locală va fi de 1.000 de lei, în timp ce profesorii acesteia vor fi premiaţi cu câte 500 de lei, a precizat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi. Edilul spune că a fost deja întocmit proiectul de hotărâre în acest sens, care va fi discutat în şedinţa Consiliului Local al Municipiului Petroşani.

La această sesiune de Bacalaureat au fost doar două medii de 10 în judeţul Hunedoara. Una dintre acestea a fost obţinută de Iulia Ştefania Corici, din Petroşani. Cea de a doua medie de 10 a fost obţinută de un absolvent al Colegiului Național Iancu de Hunedoara din Hunedoara, Mihai Andrei Lazăr.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara