Premii pentru pianiștii de la Liceul de Arte

În perioada 27-28 aprilie 2018 a avut loc la Lugoj (jud.Timiş) cea de-a VI-a ediţie a Concursului Internaţional de Interpretare pianistică „Clara Peia”, organizat de Şcoala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale, în colaborare cu alte instituţii locale şi judeţene, avându-l ca director artistic şi coordonator pe profesorul Constantin Tufan-Stan, membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România.

Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”-Deva a fost reprezentat de patru elevi pianişti care au obţinut următoarele premii:

  • Costa Iosia-Emanuel, clasa a IV-a, prof. Ona Doina – premiul I cu 100 de puncte şi 3 premii speciale: un premiu din partea Revistei „Actualitatea Muzicală” a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, un premiu din partea Bisericii Reformate Lugoj şi un premiu din partea pianistei Luiza Borac. Elevul a participat şi în Gala Laureaţilor.
  • Pleşca Ema, cls. a III-a, prof. Ona Doina – premiul II
  • Teodorescu Pavliuc Alma,clas a II-a, prof. Ona Doina – premiul II
  • Trif Mario, cls. a II-a, prof. Dumitriu Cristian – premiul III

 

                                                                     Prof. Mariana Onţanu-Crăciun

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
MAJORARE/ Taxele și impozitele locale de la Petroșani, în dezbatere publică         PARADOX/ Minele pe închidere și-au depășit planul. Cele ”viabile” sunt în urmă         Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe drumurile județului         Prima ninsoare pe șoselele din Hunedoara         CEH nu are stocuri pentru iarnă. Care sunt cauzele         Omagiu minerilor și salvatorilor minieri, morți în explozia de la Petrila         Calvarul șoferilor de pe DN 7 ia sfârșit: se redeschide autostrada         Accident grav pe DN 7         Adolescenți prinși la furat         Poliţiştii hunedoreni sunt pe urmele unor indivizi care au înşelat un hunedorean         Exerciţii tactice antiteroriste în Deva         Trecerea de pietoni de la Sântandrei va fi semnalizată         Primăria Deva, pregătită pentru iarnă         Începe distribuirea tichetelor gratuite pentru transportul public local         Când va dispărea „clădirea fantomă” din Parcul Corvin         Adolescenta răpită şi torturată de fostul iubit a fost condamnată         OMAGIU/ Un monument și un muzeu al salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         CONCURS. Salvatorii minieri și de suprafață se întrec la Petroșani         Elevă accidentată de microbuz, în Deva         Hoții de pe calea ferată