Premii pentru pianiștii de la Liceul de Arte

În perioada 27-28 aprilie 2018 a avut loc la Lugoj (jud.Timiş) cea de-a VI-a ediţie a Concursului Internaţional de Interpretare pianistică „Clara Peia”, organizat de Şcoala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale, în colaborare cu alte instituţii locale şi judeţene, avându-l ca director artistic şi coordonator pe profesorul Constantin Tufan-Stan, membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România.

Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”-Deva a fost reprezentat de patru elevi pianişti care au obţinut următoarele premii:

  • Costa Iosia-Emanuel, clasa a IV-a, prof. Ona Doina – premiul I cu 100 de puncte şi 3 premii speciale: un premiu din partea Revistei „Actualitatea Muzicală” a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, un premiu din partea Bisericii Reformate Lugoj şi un premiu din partea pianistei Luiza Borac. Elevul a participat şi în Gala Laureaţilor.
  • Pleşca Ema, cls. a III-a, prof. Ona Doina – premiul II
  • Teodorescu Pavliuc Alma,clas a II-a, prof. Ona Doina – premiul II
  • Trif Mario, cls. a II-a, prof. Dumitriu Cristian – premiul III

 

                                                                     Prof. Mariana Onţanu-Crăciun

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Manifestări.Eroii omagiaţi la 1.600 de metri altitudine         Comemorare la un an de la moartea scriitoarei Ileana Lucia Floran         Primarul propune premierea elevilor din echipa RobotX Hunedoara și a profesorului lor         Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei         Penele de curent nu vor mai bloca Telecabina care asigură transportul turiștilor în Cetatea Deva         Accident provocat de o tânără de 18 ani         Atenție șoferi. Traficul de pe Autostrada A1 va fi deviat pe centura Devei         Terenurile și clădirile pe care urma să fie construit parcul de retail Carrefour au fost achiziționate         19 turiști au rămas blocați în telecabina Cetății Devei         Sărbătoarea Pădurenilor de pe Dealul Cornetului         FOTO. Poiana Omului, paradisul din Munții Orăștiei         Ultimii pași înainte de reabilitarea Castelului Corvinilor         Villa rustica şi necropola antică de pe malul Lacului Cinciş         Aur pentru echipa României de robotică. Elevii din Hunedoara au întrecut 160 de țări         Drumul spre Lacul Cinciș a fost asfaltat parțial. Unde se poate circula în condiții normale         Biserica medievală Strei va intra în reparații         Cum trebuie purtati blugii skinny fit in functie de silueta – P.         NUMIRE. Cristian Ionică, noul director al Apa Serv Valea Jiului         OMAGIU. Monumentul salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         ACORD Contractul Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor, prelungit cu încă un an