Premii pentru pianiștii de la Liceul de Arte

În perioada 27-28 aprilie 2018 a avut loc la Lugoj (jud.Timiş) cea de-a VI-a ediţie a Concursului Internaţional de Interpretare pianistică „Clara Peia”, organizat de Şcoala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale, în colaborare cu alte instituţii locale şi judeţene, avându-l ca director artistic şi coordonator pe profesorul Constantin Tufan-Stan, membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România.

Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”-Deva a fost reprezentat de patru elevi pianişti care au obţinut următoarele premii:

  • Costa Iosia-Emanuel, clasa a IV-a, prof. Ona Doina – premiul I cu 100 de puncte şi 3 premii speciale: un premiu din partea Revistei „Actualitatea Muzicală” a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, un premiu din partea Bisericii Reformate Lugoj şi un premiu din partea pianistei Luiza Borac. Elevul a participat şi în Gala Laureaţilor.
  • Pleşca Ema, cls. a III-a, prof. Ona Doina – premiul II
  • Teodorescu Pavliuc Alma,clas a II-a, prof. Ona Doina – premiul II
  • Trif Mario, cls. a II-a, prof. Dumitriu Cristian – premiul III

 

                                                                     Prof. Mariana Onţanu-Crăciun

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă         Accidente rutiere pe șoseaua Deva – Simeria: șase autoturisme s-au ciocnit luni dimineața         CINE PE CINE STRÂNGE CU UŞA. Bobouţanu îşi demolează consilierul CIVIC cu un „schelet” ţinut trei ani la sertar         LIGA 3. Etapă fără victorie pentru echipele din judeţ         Studenta din SUA care muncește voluntar în adăpostul de câini de la Sântuhalm         Ce s-a ales de uriașul adăpost împotriva bombardamentelor, din Hunedoara         Cadavrul bărbatului înecat în Lacul Cinciș a fost găsit         Bătaie de joc la Cetatea Orăștiei. Turnul medieval s-a transformat în wc public         Elev anchetat penal după ce și-a bătut joc de diriginta sa, a amenințat-o și a agresat-o         Concursuri cu unici candidați/”Rocadă” pe funcții pentru responsabilii Primăriei Petroșani judecați pentru fapte de corupție         A lăsat hoțul în casă         Senatoarea PNL, Carmen Hărău: “Legea pensiilor se întoarce în Parlament fiind parțial neconstituțională”         Ministrul Cuc, pe șantierul căii ferate         Achiziție de utilaje pentru lucrări de amenajare a terenului