Premii pentru pianiștii de la Liceul de Arte

În perioada 27-28 aprilie 2018 a avut loc la Lugoj (jud.Timiş) cea de-a VI-a ediţie a Concursului Internaţional de Interpretare pianistică „Clara Peia”, organizat de Şcoala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale, în colaborare cu alte instituţii locale şi judeţene, avându-l ca director artistic şi coordonator pe profesorul Constantin Tufan-Stan, membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România.

Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”-Deva a fost reprezentat de patru elevi pianişti care au obţinut următoarele premii:

  • Costa Iosia-Emanuel, clasa a IV-a, prof. Ona Doina – premiul I cu 100 de puncte şi 3 premii speciale: un premiu din partea Revistei „Actualitatea Muzicală” a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, un premiu din partea Bisericii Reformate Lugoj şi un premiu din partea pianistei Luiza Borac. Elevul a participat şi în Gala Laureaţilor.
  • Pleşca Ema, cls. a III-a, prof. Ona Doina – premiul II
  • Teodorescu Pavliuc Alma,clas a II-a, prof. Ona Doina – premiul II
  • Trif Mario, cls. a II-a, prof. Dumitriu Cristian – premiul III

 

                                                                     Prof. Mariana Onţanu-Crăciun

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 8 =

ACTUALITATE
Se duc în Germania să învețe cum se protejează patrimoniul         Primarii Văii Jiului au întocmit lista proiectelor pentru care ar vrea fonduri europene         Hramul Schitului aduce în Straja sute de oameni din întreaga țară         Noaptea Muzeelor la Castelul Corvinilor         Un microbuz cu nouă persoane a fost implicat într-un accident rutier         Festivalul de muzică pop „Deva Music Star”         Noaptea muzeelor, la Deva, Orăștie și Brad         Turneul Naţional „Flautul Fermecat” – Deva         LOCURI UNICE ÎN ROMÂNIA. Spa-urile antice în care se răsfăţau dacii şi romanii         Recidivă. Relee CFR de peste 27.000 de lei furate dintr-un laborator         Carmen Hărău a fost găsită în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate         Family Day by STC         Expoziția de pictură „Angeli et Daemones” la Muzeul din Deva         Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Deva         Tinerețea poeziei         Infirmiera care și-a ucis fiul a fost arestată preventiv         Ultimele achiziții de vară, la Primăria Hunedoara         Prins la furat pe calea ferată         Directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, vizită tehnică pe șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva         Accident grav în Bălata