Plăţi prin PayPoint Factura de apă din Valea Jiului are cod de bare

Abonaţii societăţii de apă şi canalizare din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, nu mai trebuie să stea la cozi la punctele de încasare pentru a-şi achita facturile. De miercuri facturile pot fi plătite şi în reţelele PayPoint, iar primul client a fost chiar directorul societăţii, Costel Avram.

2013-10-09 10.51.35Facturile de apă pentru locuitorii din Valea Jiului au de acum acel cod de bare care permite plata prin sistemul PayPoint. Asta înseamnă că pot fi plătite la orice centru dotat cu un astfel de sistem de plată, nu doar la casieriile ApaServ sau la încasatorii de pe teren, aşa cum se întâmpla până acum. Demonstraţia a făcut-o chiar Costel Avram, directorul societăţii de apă şi canalizare din Valea Jiului, ApaServ Valea Jiului SA, care a achitat factura de apă la unul dintre terminalele din zona centrală a Petroşaniului. „După cum am promis, începând de astăzi am găsit altă alternativă ca cetăţenii din valea Jiului să plătească facturile la apă. S-a semnat contractul şi se poate plăti prin PayPoint. În Valea Jiului sunt 63 de locaţii, deci oamenii pot să plătească fără a mai sta la rând la casieriile SC ApaServ. Încercăm să găsim şi alte alternative, la bănci, unde oamenii să poată plăti şi să venim în sprijinul lor”, a declarat Costel Avram.

În toate cele 6 localităţile Văii Jiului plata se poate face prin sistemul PayPoint ca urmare a contractului încheiat de ApaServ cu principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică din România. Clientul ApaServ trebuie doar să vină cu factura de apă la cel mai apropiat magazin unde se găseşte un terminal PayPoint, unde se scanează codul de bare de pe factură, plata fiind absolut sigură.

ApaServ valea Jiului SA este unicul furnizor de apă potabilă şi servicii de canalizare pentru toţi locuitorii din Petrila, Petroşani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni şi Uricani.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Plăţi prin PayPoint Factura de apă din Valea Jiului are cod de bare

  1. Marie

    Eu sunt din petrosani si am cateva aparate din acestea. Bine ca mi-o pot plati acum si pe cea de apa.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte − șase =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat