Plăţi prin PayPoint Factura de apă din Valea Jiului are cod de bare

Abonaţii societăţii de apă şi canalizare din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, nu mai trebuie să stea la cozi la punctele de încasare pentru a-şi achita facturile. De miercuri facturile pot fi plătite şi în reţelele PayPoint, iar primul client a fost chiar directorul societăţii, Costel Avram.

2013-10-09 10.51.35Facturile de apă pentru locuitorii din Valea Jiului au de acum acel cod de bare care permite plata prin sistemul PayPoint. Asta înseamnă că pot fi plătite la orice centru dotat cu un astfel de sistem de plată, nu doar la casieriile ApaServ sau la încasatorii de pe teren, aşa cum se întâmpla până acum. Demonstraţia a făcut-o chiar Costel Avram, directorul societăţii de apă şi canalizare din Valea Jiului, ApaServ Valea Jiului SA, care a achitat factura de apă la unul dintre terminalele din zona centrală a Petroşaniului. „După cum am promis, începând de astăzi am găsit altă alternativă ca cetăţenii din valea Jiului să plătească facturile la apă. S-a semnat contractul şi se poate plăti prin PayPoint. În Valea Jiului sunt 63 de locaţii, deci oamenii pot să plătească fără a mai sta la rând la casieriile SC ApaServ. Încercăm să găsim şi alte alternative, la bănci, unde oamenii să poată plăti şi să venim în sprijinul lor”, a declarat Costel Avram.

În toate cele 6 localităţile Văii Jiului plata se poate face prin sistemul PayPoint ca urmare a contractului încheiat de ApaServ cu principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică din România. Clientul ApaServ trebuie doar să vină cu factura de apă la cel mai apropiat magazin unde se găseşte un terminal PayPoint, unde se scanează codul de bare de pe factură, plata fiind absolut sigură.

ApaServ valea Jiului SA este unicul furnizor de apă potabilă şi servicii de canalizare pentru toţi locuitorii din Petrila, Petroşani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni şi Uricani.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Plăţi prin PayPoint Factura de apă din Valea Jiului are cod de bare

  1. Marie

    Eu sunt din petrosani si am cateva aparate din acestea. Bine ca mi-o pot plati acum si pe cea de apa.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box