Plăţi prin PayPoint Factura de apă din Valea Jiului are cod de bare

Abonaţii societăţii de apă şi canalizare din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, nu mai trebuie să stea la cozi la punctele de încasare pentru a-şi achita facturile. De miercuri facturile pot fi plătite şi în reţelele PayPoint, iar primul client a fost chiar directorul societăţii, Costel Avram.

2013-10-09 10.51.35Facturile de apă pentru locuitorii din Valea Jiului au de acum acel cod de bare care permite plata prin sistemul PayPoint. Asta înseamnă că pot fi plătite la orice centru dotat cu un astfel de sistem de plată, nu doar la casieriile ApaServ sau la încasatorii de pe teren, aşa cum se întâmpla până acum. Demonstraţia a făcut-o chiar Costel Avram, directorul societăţii de apă şi canalizare din Valea Jiului, ApaServ Valea Jiului SA, care a achitat factura de apă la unul dintre terminalele din zona centrală a Petroşaniului. „După cum am promis, începând de astăzi am găsit altă alternativă ca cetăţenii din valea Jiului să plătească facturile la apă. S-a semnat contractul şi se poate plăti prin PayPoint. În Valea Jiului sunt 63 de locaţii, deci oamenii pot să plătească fără a mai sta la rând la casieriile SC ApaServ. Încercăm să găsim şi alte alternative, la bănci, unde oamenii să poată plăti şi să venim în sprijinul lor”, a declarat Costel Avram.

În toate cele 6 localităţile Văii Jiului plata se poate face prin sistemul PayPoint ca urmare a contractului încheiat de ApaServ cu principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică din România. Clientul ApaServ trebuie doar să vină cu factura de apă la cel mai apropiat magazin unde se găseşte un terminal PayPoint, unde se scanează codul de bare de pe factură, plata fiind absolut sigură.

ApaServ valea Jiului SA este unicul furnizor de apă potabilă şi servicii de canalizare pentru toţi locuitorii din Petrila, Petroşani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni şi Uricani.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Plăţi prin PayPoint Factura de apă din Valea Jiului are cod de bare

  1. Marie

    Eu sunt din petrosani si am cateva aparate din acestea. Bine ca mi-o pot plati acum si pe cea de apa.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor