Plăţi prin PayPoint Factura de apă din Valea Jiului are cod de bare

Abonaţii societăţii de apă şi canalizare din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, nu mai trebuie să stea la cozi la punctele de încasare pentru a-şi achita facturile. De miercuri facturile pot fi plătite şi în reţelele PayPoint, iar primul client a fost chiar directorul societăţii, Costel Avram.

2013-10-09 10.51.35Facturile de apă pentru locuitorii din Valea Jiului au de acum acel cod de bare care permite plata prin sistemul PayPoint. Asta înseamnă că pot fi plătite la orice centru dotat cu un astfel de sistem de plată, nu doar la casieriile ApaServ sau la încasatorii de pe teren, aşa cum se întâmpla până acum. Demonstraţia a făcut-o chiar Costel Avram, directorul societăţii de apă şi canalizare din Valea Jiului, ApaServ Valea Jiului SA, care a achitat factura de apă la unul dintre terminalele din zona centrală a Petroşaniului. „După cum am promis, începând de astăzi am găsit altă alternativă ca cetăţenii din valea Jiului să plătească facturile la apă. S-a semnat contractul şi se poate plăti prin PayPoint. În Valea Jiului sunt 63 de locaţii, deci oamenii pot să plătească fără a mai sta la rând la casieriile SC ApaServ. Încercăm să găsim şi alte alternative, la bănci, unde oamenii să poată plăti şi să venim în sprijinul lor”, a declarat Costel Avram.

În toate cele 6 localităţile Văii Jiului plata se poate face prin sistemul PayPoint ca urmare a contractului încheiat de ApaServ cu principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică din România. Clientul ApaServ trebuie doar să vină cu factura de apă la cel mai apropiat magazin unde se găseşte un terminal PayPoint, unde se scanează codul de bare de pe factură, plata fiind absolut sigură.

ApaServ valea Jiului SA este unicul furnizor de apă potabilă şi servicii de canalizare pentru toţi locuitorii din Petrila, Petroşani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni şi Uricani.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Plăţi prin PayPoint Factura de apă din Valea Jiului are cod de bare

  1. Marie

    Eu sunt din petrosani si am cateva aparate din acestea. Bine ca mi-o pot plati acum si pe cea de apa.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață