Peste 1.000 de oameni vor curăţa municipiul Petroşani de “Ziua Verde”

Peste 1.000 de locuitori ai municipiului Petroşani sunt aşteptaţi şi în acest an să participe la “Ziua Verde”, o manifestare ajunsă deja la cea de a treia ediţie

ziua.verdePrimele ediţii ale manifestării reunite sub denumirea generică de “Ziua Verde” au fost un succes şi peste 1.000 de oameni – elevi, cadre didactice sau simpli locuitori ai Petroşaniului – au participat numai anul trecut la ecologizarea urbei. Iar cei care vor lua parte, vineri, la cea de a treia ediţie vor fi dotaţi cu tot ce este necesar. “Vor fi distribuite mănuşi şi saci menajeri pentru participanţii la această acţiune. După momentul de deschidere, care va avea loc la ora 13.00 pe Centrul Civic, fiecare unitate de învăţământ participantă se va retrage la unitatea şcolară şi se vor ocupa de ecologizare în zona limitrofă acestor instituţii”, a declarat Dorina Niţă, viceprimarul municipiului Petroşani. Dar nu numai elevii vor participa la curăţenia oraşului, ci şi simpli locuitori pentru care contează mediul în care trăiesc. Vizată de acţiunea de ecologizare este şi zona de agrement de la Brădet, iar a acţiunea de vineri sunt aşteptaţi să participe peste 1.000 de persoane. De precizat că, pe lângă curăţenia oraşului, scopul acestei acţiuni este şi acela de educare a tinerilor în spiritul respectului faţă de mediu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”