Mierea cu probleme din pachetele cu ajutoare alimentare, va fi înlocuită

Deoarece au existat suspiciuni privind calitatea mierii livrată în cadrul programului PEAD 2013, furnizorul APIA Bucureşti a dispus retragerea şi înlocuirea cantităţilor de miere existente în depozitul central al Consiliului Judeţean Hunedoara

miereMierea ce urma să fie livrată în cadrul programului PEAD 2013 (Planul anual european de furnizare a ajutoarelor alimentare pentru persoanele cele mai defavorizate în anul 2013 în judeţul Hunedoara) a fost retrasă din depozitele aflate pe teritoriul judeţului Hunedoara.

S-a stopat distribuţia mierii cu probleme

Măsura are loc după ce furnizorul produselor alimentare APIA Bucureşti a anunţat reprezentanţii Consiliul Judeţean Hunedoara că există probleme referitoare la calitatea mierii ce urma a fi distribuită persoanelor înscrise în acest program. De asemenea, primăriile au fost anunţate să oprească distribuţia cantităţii de miere cu probleme, urmând ca aceasta să fie înlocuită în perioada următoare.

Distribuţia produselor alimentare PEAD 2013 se efectuează din depozitul propriu al Consiliului Judeţean către primăriile din judeţ, conform unor grafice săptămânale, pe măsura recepţionării lor de la APIA.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
APEL UMANITAR. Doi frați au rămas pe drumuri după o tragedie cumplită         Elevii de la școlile din Deva au ales Poliția Locală de ,,Ziua meseriilor”         Sărbătoare la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” Hunedoara         Fântâna muzicală din centrul Devei – în pregătire pentru conservare         Simpozion științific la Muzeul din Deva         Deva24 are peste 1000 de utilizatori         Accident rutier în Bănița         Hunedorean prins după o tâlhărie comisă în Franța         Ziua Porţilor Deschise la Tribunalul Hunedoara         Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă