Mierea cu probleme din pachetele cu ajutoare alimentare, va fi înlocuită

Deoarece au existat suspiciuni privind calitatea mierii livrată în cadrul programului PEAD 2013, furnizorul APIA Bucureşti a dispus retragerea şi înlocuirea cantităţilor de miere existente în depozitul central al Consiliului Judeţean Hunedoara

miereMierea ce urma să fie livrată în cadrul programului PEAD 2013 (Planul anual european de furnizare a ajutoarelor alimentare pentru persoanele cele mai defavorizate în anul 2013 în judeţul Hunedoara) a fost retrasă din depozitele aflate pe teritoriul judeţului Hunedoara.

S-a stopat distribuţia mierii cu probleme

Măsura are loc după ce furnizorul produselor alimentare APIA Bucureşti a anunţat reprezentanţii Consiliul Judeţean Hunedoara că există probleme referitoare la calitatea mierii ce urma a fi distribuită persoanelor înscrise în acest program. De asemenea, primăriile au fost anunţate să oprească distribuţia cantităţii de miere cu probleme, urmând ca aceasta să fie înlocuită în perioada următoare.

Distribuţia produselor alimentare PEAD 2013 se efectuează din depozitul propriu al Consiliului Judeţean către primăriile din judeţ, conform unor grafice săptămânale, pe măsura recepţionării lor de la APIA.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei