Mâncare tradiţională românească la competiţia internaţională din Pasul Vâlcan

Edilii din Vulcan s-au pregătit în cele mai mici amănunte pentru competiţia internaţională de skateboarding ce se desfăşoară în Pasul Vâlcan. A fost adusă chiar şi mâncare tradiţională românească, pentru concurenţi şi spectatori.

În această dimineaţă s-a dat startul competiţei în Pasul Vâlcan, iar autorităţile locale – care sunt coorganizatoarele etapei de cupă mondială – se aşteaptă la un nou record mondial de viteză.

„Aşteptăm un record mondial de viteză. Actualul record este de 109 km /oră. Concurenţii au depăşit-o la antrenamente si au promis ca o vor face şi oficial. Dacă se va întampla, traseul nostru va fi CEL MAI RAPID DIN LUME!”, a transmis viceprimarul municipiului Vulcam, Cristian Merişanu.

Telegondola funcţioneaza până dupa ora 19.00, iar angajaţii SC Pregoterm au dus în munte mâncare tradiţionala românească. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”