Mâncare tradiţională românească la competiţia internaţională din Pasul Vâlcan

Edilii din Vulcan s-au pregătit în cele mai mici amănunte pentru competiţia internaţională de skateboarding ce se desfăşoară în Pasul Vâlcan. A fost adusă chiar şi mâncare tradiţională românească, pentru concurenţi şi spectatori.

În această dimineaţă s-a dat startul competiţei în Pasul Vâlcan, iar autorităţile locale – care sunt coorganizatoarele etapei de cupă mondială – se aşteaptă la un nou record mondial de viteză.

„Aşteptăm un record mondial de viteză. Actualul record este de 109 km /oră. Concurenţii au depăşit-o la antrenamente si au promis ca o vor face şi oficial. Dacă se va întampla, traseul nostru va fi CEL MAI RAPID DIN LUME!”, a transmis viceprimarul municipiului Vulcam, Cristian Merişanu.

Telegondola funcţioneaza până dupa ora 19.00, iar angajaţii SC Pregoterm au dus în munte mâncare tradiţionala românească. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local