L-au acuzat degeaba. Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI

Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI. Curtea de Apel Alba Iulia a dat câștig de cauză fostului manager al Spitalului municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara, după ce în luna iunie a anului trecut Agenţia Naţională de Integritate a constatat că acesta a încălcat regimul juridic al conflictului de interese în materie administrativă.

„Instanța a admis acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Bende Barna-Gavril în contradictoriu cu pârâta Agenţia Naţională de Integritate şi în consecinţă a anulat Raportul de evaluare nr.19855/G/II/13.06.2017 întocmit de către pârâtă. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, arată decizia Curții de Apel Alba Iulia. Sentința nu este definitivă.
În iunie 2017, Agenția Națională de Integritate anunța că în calitate de manager al Spitalului, Bende Barna Gavril a semnat cinci contracte de prestări servicii medicale între spitalul pe care îl conducea și o clinică de diagnostic. Acea clinică avea, la rândul ei, încheiat un contract de prestării servicii medicale pe o perioadă de 12 luni, cu plată lunară în cuantum de 5.500 lei, cu o firmă la care soția medicului era administrator și asociat unic.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Restricții până în august pe DN 76. Se lucrează la autostradă         Vscolul a făcut ravagii în Râușor – Retezat         3 lei pentru Salvital. Pe cap de locuitor. Totalul – peste 125.000 de lei         Contractul de finanțare pentru reabilitarea a 10 drumuri județene ar putea fi semnat în zilele următoare         Primăria Deva susține financiar Spitalul Județean de Urgență         Povestea tristă a turnului celei mai vechi biserici din Deva         Primăria Municipiului Deva va plăti, luni, bursele de merit și performanță         Au cerut sprijin pentru revizia tractoarelor și curățarea terenurilor împădurite         Au refuzat facturile la gunoi. Primarii din Valea Jiului față în față cu Supercom. CJ Hunedoara – mediator         Expertiza care arată cât de degradat este podul peste Strei         Incendiu puternic la marginea autostrăzii         O clipă de neatenție i-a fost fatală unui șofer din Deva         Razie de amploare în Hunedoara. A fost prins un recidivist extrem de periculos         Florin Oancea: Un nou pas important pentru deschiderea și dezvoltarea zonei Grigorescu din Deva         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Raportat la 2018, bugetul investițiilor este mai mare cu 15,7 miliarde de lei         HUNEDOARA PESEDISTĂ. Gunoierul Brai – Cata funcţionează fără autorizaţie de mediu. Garda de mediu zice că e OK şi fără         Accident rutier grav. ATV-ul condus de un tânăr a fost lovit de mașină         Sentință pentru Marian Muntean, în dosarul de conflict de interese         Dosarul de dare de mită pentru lucrări în turism se întoarce în instanță. Frații Gărdean vin din nou în fața judecătorilor         Doi bărbaţi au murit înecați în nordul şi centrul judeţului Hunedoara