L-au acuzat degeaba. Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI

Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI. Curtea de Apel Alba Iulia a dat câștig de cauză fostului manager al Spitalului municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara, după ce în luna iunie a anului trecut Agenţia Naţională de Integritate a constatat că acesta a încălcat regimul juridic al conflictului de interese în materie administrativă.

„Instanța a admis acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Bende Barna-Gavril în contradictoriu cu pârâta Agenţia Naţională de Integritate şi în consecinţă a anulat Raportul de evaluare nr.19855/G/II/13.06.2017 întocmit de către pârâtă. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, arată decizia Curții de Apel Alba Iulia. Sentința nu este definitivă.
În iunie 2017, Agenția Națională de Integritate anunța că în calitate de manager al Spitalului, Bende Barna Gavril a semnat cinci contracte de prestări servicii medicale între spitalul pe care îl conducea și o clinică de diagnostic. Acea clinică avea, la rândul ei, încheiat un contract de prestării servicii medicale pe o perioadă de 12 luni, cu plată lunară în cuantum de 5.500 lei, cu o firmă la care soția medicului era administrator și asociat unic.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =

ACTUALITATE
Absolvire la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva         Absolvire în sărbătoare, la Liceul Teoretic „Téglás Gábor”         Elevii de la Colegiul Național Decebal au celebrat absolvirea         Crimă urmată de sinucidere într-un teribil accident rutier (GALERIE FOTO)         Directorul Complexului Energetic Hunedoara a demisionat         Accident mortal pe DN 76         Cetatea Deva a fost ecologizată de elevi de la Colegiul Național Decebal         Pasionații de mașini sunt așteptați la Deva Auto Show 2018         CONTROVERSE. Războiul pe numele lui Arsenie Boca a continuat la Mănăstirea Prislop         Campanie preventivă pe teme de educaţie rutieră         Doi ani de întârziere la Autostrada Lugoj – Deva         Accident mortal pe DN 7, cu motocicleta         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: „În coaliția PSD-ALDE nu s-a discutat niciodată despre modificări la Pilonul II de pensii”         Premii la Concursul Euroregional „Eugen Cuteanu”-Timişoara         Ștrandul din Hunedoara se deschide în 1 iunie         Cupa Ioan Corvin         Au început lucrările de reabilitare a Străzii Gheorghe Barițiu         Trofeul Micului Cititor         Poliţiştii au confiscat peste 80 de metri cubi de lemne         Zeci de oameni au căutat un bătrân dispărut în munți