L-au acuzat degeaba. Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI

Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI. Curtea de Apel Alba Iulia a dat câștig de cauză fostului manager al Spitalului municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara, după ce în luna iunie a anului trecut Agenţia Naţională de Integritate a constatat că acesta a încălcat regimul juridic al conflictului de interese în materie administrativă.

„Instanța a admis acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Bende Barna-Gavril în contradictoriu cu pârâta Agenţia Naţională de Integritate şi în consecinţă a anulat Raportul de evaluare nr.19855/G/II/13.06.2017 întocmit de către pârâtă. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, arată decizia Curții de Apel Alba Iulia. Sentința nu este definitivă.
În iunie 2017, Agenția Națională de Integritate anunța că în calitate de manager al Spitalului, Bende Barna Gavril a semnat cinci contracte de prestări servicii medicale între spitalul pe care îl conducea și o clinică de diagnostic. Acea clinică avea, la rândul ei, încheiat un contract de prestării servicii medicale pe o perioadă de 12 luni, cu plată lunară în cuantum de 5.500 lei, cu o firmă la care soția medicului era administrator și asociat unic.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “L-au acuzat degeaba. Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 6 =

ACTUALITATE
Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei         O femeie a pierdut 70.000 de lei pe mâna escrocilor         Mărirea și declinul pelerinajelor la Mănăstirea Prislop         Tânărul dispărut din autogara Devei a fost găsit după trei săptămâni         Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva