Întâlnirea Fiilor satului Renghet

La finele săptămânii trecute, în satul Renghet, Geoagiu, a avut loc Întâlnirea Fiilor satului Renghet, spectacol tradițional prilejuit de Sfânta sărbătoare a Rusaliilor.

Cei prezenți la eveniment au fost încântați de:  Eugen Pistol, Ovidiu Nechita, Geanina Blaga, Gheorghe Lăscoiu, Eva Vlad, Daniela Bulbucan, Mădălina Bogdan, Geanina Vlad,  Denisa Borza, Andreea Lazăr, Mihai Fegher, Florentina Bârlea și Orchestra ”Germisara”, condusă de Geani Vlad.

Dansul și voia bună au fost asigurate de Ansamblul Folcloric ”Germisara” din orașul Geoagiu – coordonator Andrei Gabor, Asociația Culturală Valea Dacilor și Trupa de dans modern „THE POWER” Geoagiu.

În cadrul spectacolului, a avut loc și o demonstrație de karate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul