„Holograf” revine la Deva într-un turneu naţional

Trupa lui Bittman va susţine, vineri, de la ora 19, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, un concert de excepţie care promovează cel mai nou album al grupului

TURNEU NAŢIONAL. Concertul Holograf de la Deva se înscrie într-un turneu naţional care poartă titlul celui de-al doilea single extras de pe albumul „Love Affair”, apărut la 30 de ani de la lansarea primului disc al trupei, „Holograf 1”

TURNEU NAŢIONAL. Concertul Holograf de la Deva se înscrie într-un turneu naţional care poartă titlul celui de-al doilea single extras de pe albumul „Love Affair”, apărut la 30 de ani de la lansarea primului disc al trupei, „Holograf 1”

Holograf le-a pregătit o surpriză fanilor hunedoreni. Un concert fulminant, de două ore, numit „Cât de departe” şi care promovează cel mai nou album al grupului – „Love Affair”.

Trupa, care îi are în componenţă pe Dan Bittman (vocal), Edi Petroşel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu album(chitară) şi Iulian Vrabete (bas), va cânta live atât piese de pe cel mai recent album, cât şi hituri care au ridicat în picioare sălile de spectacol în cele peste 3.000 de concerte susţinute în ţară şi în Europa, piese difuate în emisiuni radio-TV şi editate pe cele 17 discuri de succes ale „Holograf”-ilor.

Scenografia modernă, proiecţiile video, efectele laser şi sunetul de calitate vor crea o ambianţă audio-vizuală captivantă şi un spectacol exploziv astăzi, de la ora 19, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”.

 

Turneu naţional

Concertul Holograf de la Deva se înscrie într-un turneu naţional prin 12 oraşe din ţară, care a început pe 11 octombrie, la Constanţa, şi se va încheia la Oradea, la sfârşitul lunii.

Cât de departe” a devenit una dintre cele mai cunoscute piese româneşti ale anului. Holograf a primit Discul de Aur pentru vânzarea a 10.000 de unităţi ale albumului „Love Affair”, lansat anul trecut, în februarie, într-un concert susţinut la Sala Polivalentă din Bucureşti. Albumul conţine 9 piese şi două bonus track-uri – „Atât de multă bucurie” şi „Fericire în dar”, şi beneficiază de participarea extraordinară a sopranei Angela Gheorghiu.

Biletele pentru concertul de la Deva sunt disponibile la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, la preţuri între 100 şi 120 de lei, în funcţie de loc.

Înfiinţată în 1978, Holograf este una dintre cele mai de succes trupe rock românesti, fiecare dintre albumele ei continând piese care au ajuns hituri. Printre cele mai cunoscute cântece ale grupului se numără “Banii vorbesc”, “Dincolo de nori”, “Ţi-am dat un inel”, “Undeva departe”, “Să nu-mi iei niciodată dragostea” şi “Viaţa are gust”.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara