„Holograf” revine la Deva într-un turneu naţional

Trupa lui Bittman va susţine, vineri, de la ora 19, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, un concert de excepţie care promovează cel mai nou album al grupului

TURNEU NAŢIONAL. Concertul Holograf de la Deva se înscrie într-un turneu naţional care poartă titlul celui de-al doilea single extras de pe albumul „Love Affair”, apărut la 30 de ani de la lansarea primului disc al trupei, „Holograf 1”

TURNEU NAŢIONAL. Concertul Holograf de la Deva se înscrie într-un turneu naţional care poartă titlul celui de-al doilea single extras de pe albumul „Love Affair”, apărut la 30 de ani de la lansarea primului disc al trupei, „Holograf 1”

Holograf le-a pregătit o surpriză fanilor hunedoreni. Un concert fulminant, de două ore, numit „Cât de departe” şi care promovează cel mai nou album al grupului – „Love Affair”.

Trupa, care îi are în componenţă pe Dan Bittman (vocal), Edi Petroşel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu album(chitară) şi Iulian Vrabete (bas), va cânta live atât piese de pe cel mai recent album, cât şi hituri care au ridicat în picioare sălile de spectacol în cele peste 3.000 de concerte susţinute în ţară şi în Europa, piese difuate în emisiuni radio-TV şi editate pe cele 17 discuri de succes ale „Holograf”-ilor.

Scenografia modernă, proiecţiile video, efectele laser şi sunetul de calitate vor crea o ambianţă audio-vizuală captivantă şi un spectacol exploziv astăzi, de la ora 19, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”.

 

Turneu naţional

Concertul Holograf de la Deva se înscrie într-un turneu naţional prin 12 oraşe din ţară, care a început pe 11 octombrie, la Constanţa, şi se va încheia la Oradea, la sfârşitul lunii.

Cât de departe” a devenit una dintre cele mai cunoscute piese româneşti ale anului. Holograf a primit Discul de Aur pentru vânzarea a 10.000 de unităţi ale albumului „Love Affair”, lansat anul trecut, în februarie, într-un concert susţinut la Sala Polivalentă din Bucureşti. Albumul conţine 9 piese şi două bonus track-uri – „Atât de multă bucurie” şi „Fericire în dar”, şi beneficiază de participarea extraordinară a sopranei Angela Gheorghiu.

Biletele pentru concertul de la Deva sunt disponibile la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, la preţuri între 100 şi 120 de lei, în funcţie de loc.

Înfiinţată în 1978, Holograf este una dintre cele mai de succes trupe rock românesti, fiecare dintre albumele ei continând piese care au ajuns hituri. Printre cele mai cunoscute cântece ale grupului se numără “Banii vorbesc”, “Dincolo de nori”, “Ţi-am dat un inel”, “Undeva departe”, “Să nu-mi iei niciodată dragostea” şi “Viaţa are gust”.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.