Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu

Familia celebrului bibliotecar Avram Iancu – devenit cunoscut după ce a traversat înot, fără costum de protecție, Canalul Mânecii – va avea gratuitate la bazinul didactic de înot din Petroșani. Asta după ce a trecut prin momente pe care le-a descris ca fiind ”de rușine” chiar la bazinul care îi poartă numele!

Celebrul bibliotecar – sportiv, care a participat la mai multe competiții extreme și a traversat înot Dunărea de la izvoare la vărsare, a înaintat o adresă Consiliului Local Petroșani, în care a descris situația prin care a trecut el și familia lui.

”În această iarnă am efectuat antrenamentele la bazinul de înot “Iancu Avram-Marius” Cu această ocazie au fost și fetițele mele cu mine de vreo 5 sau 6 ori. În urmă cu puțin timp, la sfârșitul unei sesiuni de înot, când am predat cheile de la vestiar, o doamnă blondă de la casierie, m-a luat deoparte și cu evidentă sfială și rușine în glas mi-a transmis următoarele: “Domnule Avram, mi-a spus domnul director să vă spun că dumneavoastră aveți intrare gratuită și necondiționată oricând doriți, însă, fetele dumneavoastră nu! Pentru ele și soție trebuie să plătiți bilet!”După ce doamna și-a consumat momentul delicat, a fost rândul meu să-mi consum uriașa porție de rușine pe care am simțit-o, băgând capul în pământ”, a precizat Avram Iancu în adresa înaintată Consiliului Local.

Situația delicată va fi rezolvată printr-un proiect de hotărâre inițiat de primarul municipiului Petroșani. – Continuare in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Un tânăr fără permis auto a ajuns cu mașina în râu         Patru hunedoreni au fost reținuți de polițiști în urma unei percheziții         Un șofer a dat în judecată CNAIR după ce și-a stricat mașina pe autostradă         A tăiat ilegal 86 de salcâmi         RAPORTUL CURŢII DE CONTURI. Anul în care finanţele publice au fost jefuite cu sume record         Castelul Nopcea își schimbă soarta. Cum și-au bătut joc localnicii de „perla” Țării Hațegului         Brico Depôt vine mai aproape de clienți la nivel național, acum și în Deva         Noi fonduri europene atrase pentru modernizarea Devei!         Un motociclist a fugit de Poliție         Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un șofer teribilist în Hunedoara         Câini uciși cu cruzime la Petroșani. Polițiștii îi caută pe autorii măcelului, care riscă până la un an de închisoare!         PRIMĂRIA HUNEDOARA. Ultimele zile de reduceri la plata taxelor         Băile termale vestite din Antichitate sunt ruinate de turiști         Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă