Gratuit cu telegondola spre cinstirea eroilor din Primul Război Mondial

Edilii din Vulcan au decis ca sâmbătă, 25 august, telegondola spre Pasul Vîlcan să circule gratuit.

Decizia a fost luată ca urmare a solicitărilor venite în număr mare de la cei care doresc să participe la acţiunile ce se vor desfăşura la peste 1.600 m altitudine pentru cinstirea eroilor din Primul Război Mondial.

„Datorită solicitarilor cetăţenilor Municipiului Vulcan, sâmbătă 25 august, telegondola va funcţiona gratis, (porneşte de la ora 8:30), pentru cei care vor să participe la evenimentul organizat în Pasul Valcan, cu ocazia Centenarului Primului Război Mondial”, a anunţat viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merişanu.

Eroii din Primul Război Mondial vor fi omagiaţi, sâmbătă, în Pasul Vâlcan, la peste 1.600 de metri altitudine. Manifestarea este organizată de Consiliul Local şi Primăria Municipiului Vulcan şi este intitulată generic „De la război la Marea Unire”, fiind consacrată luptelor crâncene purtate de Armata Română în Primul Război Mondial în această zonă, care au deschis drumul spre Marea Unire de la 1918.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Elevă accidentată de microbuz, în Deva         Hoții de pe calea ferată         Tânăr reţinut de poliţişti, după ce a comis mai multe infracţiuni de furt         A fost semnat contractul de modernizare a străzilor din Hunedoara         Soarta Drumului Național 7 A Petroșani – Obârșia Lotrului         Primăria Deva susține învățământul dual în școli         CETATEA NIMĂNUI. Monument UNESCO, Feţele Albe, răvăşit de un incendiu. „Culturnicii” judeţului, absenţi şi birocraţi la eveniment         Avize și studii de fezabilitate pentru noua rețea de transport public ecologic din Deva         A început montarea pavajelor pe noul centru pietonal din Hunedoara         Calvarul șoferilor de pe DN 7 continuă. Restricțiile de pe autostradă s-au prelungit         O nouă tranșă de disponibilizări. Numărul celor care pleacă, în funcție de rectificarea de la Ministerul Finanțelor         Sens giratoriu în locul trecerii de pietoni mortale de pe DN 7         Incendiu la Fețele Albe         Transport public local pentru Cartierul Grigorescu – de miercuri, 14 noiembrie 2018         FINAL DE PROTEST. Preşedintele Mircea Bobora a stins conflictul. Nunu Brilinsky se întoarce la Sarmizegetusa Regia         Restricțiile de circulație de pe autostradă s-ar putea prelungi         Hunedoara premiată la Gala de excelență         Lansare de carte la muzeul din Brad         Violență într-un cartier al Devei         Razii la depozitele de lemne. Ce amenzi au dat polițiștii