Grădiniţele, luate la puricat de inspectorii de protecţie a consumatorilor

Chiar dacă mai sunt deficienţe de ordin organizatoric, în general grădiniţele cu program prelungit din judeţul Hunedoara sunt sigure pentru sănătatea preşcolarilor care învaţă aici.

indexLa nivel naţional, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a desfăşurat o acţiune de control pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale din domeniul protecţiei consumatorilor în grădiniţele cu program prelungit, fie că vorbim despre cele particulare, fie de cele de stat. Iar în judeţul Hunedoara nu au fost descoperite deficienţe grave. Astfel, conform datelor oficiale, în total  s-au verificat 584 grădiniţe cu program prelungit,  şi nu mai puţin de 28 tone alimente. Referindu-ne la judeţul nostru, dintre toate abaterile descoperite la nivel naţional, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit doar că în unele cazuri lipsea contractul de prestări servicii de învăţământ preşcolar, încheiat între conducerea grădiniţei şi părinţi. Practic, spun reprezentanţii ANPC, au fost găsite grădiniţe care nu aveau  semnate toate contractele de prestări servicii de învăţământ preşcolar cu părinţii, dar aceste deficienţe au fost remediate.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii