Grădiniţele, luate la puricat de inspectorii de protecţie a consumatorilor

Chiar dacă mai sunt deficienţe de ordin organizatoric, în general grădiniţele cu program prelungit din judeţul Hunedoara sunt sigure pentru sănătatea preşcolarilor care învaţă aici.

indexLa nivel naţional, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a desfăşurat o acţiune de control pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale din domeniul protecţiei consumatorilor în grădiniţele cu program prelungit, fie că vorbim despre cele particulare, fie de cele de stat. Iar în judeţul Hunedoara nu au fost descoperite deficienţe grave. Astfel, conform datelor oficiale, în total  s-au verificat 584 grădiniţe cu program prelungit,  şi nu mai puţin de 28 tone alimente. Referindu-ne la judeţul nostru, dintre toate abaterile descoperite la nivel naţional, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit doar că în unele cazuri lipsea contractul de prestări servicii de învăţământ preşcolar, încheiat între conducerea grădiniţei şi părinţi. Practic, spun reprezentanţii ANPC, au fost găsite grădiniţe care nu aveau  semnate toate contractele de prestări servicii de învăţământ preşcolar cu părinţii, dar aceste deficienţe au fost remediate.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =

ACTUALITATE
Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită