Grădiniţele, luate la puricat de inspectorii de protecţie a consumatorilor

Chiar dacă mai sunt deficienţe de ordin organizatoric, în general grădiniţele cu program prelungit din judeţul Hunedoara sunt sigure pentru sănătatea preşcolarilor care învaţă aici.

indexLa nivel naţional, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a desfăşurat o acţiune de control pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale din domeniul protecţiei consumatorilor în grădiniţele cu program prelungit, fie că vorbim despre cele particulare, fie de cele de stat. Iar în judeţul Hunedoara nu au fost descoperite deficienţe grave. Astfel, conform datelor oficiale, în total  s-au verificat 584 grădiniţe cu program prelungit,  şi nu mai puţin de 28 tone alimente. Referindu-ne la judeţul nostru, dintre toate abaterile descoperite la nivel naţional, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit doar că în unele cazuri lipsea contractul de prestări servicii de învăţământ preşcolar, încheiat între conducerea grădiniţei şi părinţi. Practic, spun reprezentanţii ANPC, au fost găsite grădiniţe care nu aveau  semnate toate contractele de prestări servicii de învăţământ preşcolar cu părinţii, dar aceste deficienţe au fost remediate.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara