Grădiniţele, luate la puricat de inspectorii de protecţie a consumatorilor

Chiar dacă mai sunt deficienţe de ordin organizatoric, în general grădiniţele cu program prelungit din judeţul Hunedoara sunt sigure pentru sănătatea preşcolarilor care învaţă aici.

indexLa nivel naţional, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a desfăşurat o acţiune de control pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale din domeniul protecţiei consumatorilor în grădiniţele cu program prelungit, fie că vorbim despre cele particulare, fie de cele de stat. Iar în judeţul Hunedoara nu au fost descoperite deficienţe grave. Astfel, conform datelor oficiale, în total  s-au verificat 584 grădiniţe cu program prelungit,  şi nu mai puţin de 28 tone alimente. Referindu-ne la judeţul nostru, dintre toate abaterile descoperite la nivel naţional, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit doar că în unele cazuri lipsea contractul de prestări servicii de învăţământ preşcolar, încheiat între conducerea grădiniţei şi părinţi. Practic, spun reprezentanţii ANPC, au fost găsite grădiniţe care nu aveau  semnate toate contractele de prestări servicii de învăţământ preşcolar cu părinţii, dar aceste deficienţe au fost remediate.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață