Finalizare proiect „O idee ingenioasă de afaceri”

În luna aprilie, Liceul Tehnic „Grigore Moisil” Deva a găzduit cea de a treia ediţie a concursului „O idee ingenioasă de afaceri”.

3

            Concursul este organizat de către Asociaţia Pro Şcoala cu finanţare de la Consiliul Judeţean Hunedoara şi s-a bucurat şi anul acesta de un interes crescut din partea elevilor.

            Competiţia se adresează elevilor de liceu de la profilele economice şi vizează întocmirea unor planuri de afaceri pornind de la o idee „ingenioasă”, originală.

2

            Anul acesta, ca şi în anul precedent, în etapa finală a concursului au ajuns peste 20 de elevi, câştigătorul fiind elevul Calfa Valentin, care a încântat audienţa cu „bunătăţi de la bunica”.

            Elevii de pe locurile 2 şi 3 ne-au „purtat înapoi în timp prin intermediul maşinilor de epocă sau ne-au oferit un sejur de vis în „Căsuţa din poveste” .

            Câştigătorii competiţiei au fost:

Locul I: Calfa Valentin (Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva)

Locul II: Apaţiei Iuliana, Irimie Ada (Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva), Gheorghiţă Anca, Poenar Raluca (Liceul Teoretic „Sabin Drăgoi”Deva)

Locul III: Muntean Adelina – Colegiul Economic Hermes Petroşani,  Hărău Andor, Juverdianu Maria (Colegiul Economic „Emanuil Gojdu”Hunedoara)

1

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva