Finalizare proiect „O idee ingenioasă de afaceri”

În luna aprilie, Liceul Tehnic „Grigore Moisil” Deva a găzduit cea de a treia ediţie a concursului „O idee ingenioasă de afaceri”.

3

            Concursul este organizat de către Asociaţia Pro Şcoala cu finanţare de la Consiliul Judeţean Hunedoara şi s-a bucurat şi anul acesta de un interes crescut din partea elevilor.

            Competiţia se adresează elevilor de liceu de la profilele economice şi vizează întocmirea unor planuri de afaceri pornind de la o idee „ingenioasă”, originală.

2

            Anul acesta, ca şi în anul precedent, în etapa finală a concursului au ajuns peste 20 de elevi, câştigătorul fiind elevul Calfa Valentin, care a încântat audienţa cu „bunătăţi de la bunica”.

            Elevii de pe locurile 2 şi 3 ne-au „purtat înapoi în timp prin intermediul maşinilor de epocă sau ne-au oferit un sejur de vis în „Căsuţa din poveste” .

            Câştigătorii competiţiei au fost:

Locul I: Calfa Valentin (Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva)

Locul II: Apaţiei Iuliana, Irimie Ada (Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva), Gheorghiţă Anca, Poenar Raluca (Liceul Teoretic „Sabin Drăgoi”Deva)

Locul III: Muntean Adelina – Colegiul Economic Hermes Petroşani,  Hărău Andor, Juverdianu Maria (Colegiul Economic „Emanuil Gojdu”Hunedoara)

1

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”