Finalizare proiect „O idee ingenioasă de afaceri”

În luna aprilie, Liceul Tehnic „Grigore Moisil” Deva a găzduit cea de a treia ediţie a concursului „O idee ingenioasă de afaceri”.

3

            Concursul este organizat de către Asociaţia Pro Şcoala cu finanţare de la Consiliul Judeţean Hunedoara şi s-a bucurat şi anul acesta de un interes crescut din partea elevilor.

            Competiţia se adresează elevilor de liceu de la profilele economice şi vizează întocmirea unor planuri de afaceri pornind de la o idee „ingenioasă”, originală.

2

            Anul acesta, ca şi în anul precedent, în etapa finală a concursului au ajuns peste 20 de elevi, câştigătorul fiind elevul Calfa Valentin, care a încântat audienţa cu „bunătăţi de la bunica”.

            Elevii de pe locurile 2 şi 3 ne-au „purtat înapoi în timp prin intermediul maşinilor de epocă sau ne-au oferit un sejur de vis în „Căsuţa din poveste” .

            Câştigătorii competiţiei au fost:

Locul I: Calfa Valentin (Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva)

Locul II: Apaţiei Iuliana, Irimie Ada (Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva), Gheorghiţă Anca, Poenar Raluca (Liceul Teoretic „Sabin Drăgoi”Deva)

Locul III: Muntean Adelina – Colegiul Economic Hermes Petroşani,  Hărău Andor, Juverdianu Maria (Colegiul Economic „Emanuil Gojdu”Hunedoara)

1

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara