Finalizare proiect „O idee ingenioasă de afaceri”

În luna aprilie, Liceul Tehnic „Grigore Moisil” Deva a găzduit cea de a treia ediţie a concursului „O idee ingenioasă de afaceri”.

3

            Concursul este organizat de către Asociaţia Pro Şcoala cu finanţare de la Consiliul Judeţean Hunedoara şi s-a bucurat şi anul acesta de un interes crescut din partea elevilor.

            Competiţia se adresează elevilor de liceu de la profilele economice şi vizează întocmirea unor planuri de afaceri pornind de la o idee „ingenioasă”, originală.

2

            Anul acesta, ca şi în anul precedent, în etapa finală a concursului au ajuns peste 20 de elevi, câştigătorul fiind elevul Calfa Valentin, care a încântat audienţa cu „bunătăţi de la bunica”.

            Elevii de pe locurile 2 şi 3 ne-au „purtat înapoi în timp prin intermediul maşinilor de epocă sau ne-au oferit un sejur de vis în „Căsuţa din poveste” .

            Câştigătorii competiţiei au fost:

Locul I: Calfa Valentin (Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva)

Locul II: Apaţiei Iuliana, Irimie Ada (Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva), Gheorghiţă Anca, Poenar Raluca (Liceul Teoretic „Sabin Drăgoi”Deva)

Locul III: Muntean Adelina – Colegiul Economic Hermes Petroşani,  Hărău Andor, Juverdianu Maria (Colegiul Economic „Emanuil Gojdu”Hunedoara)

1

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 5 =

ACTUALITATE
Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei