Fabrică de mobilă deschisă la Lupeni

La Lupeni şi-a deschis porţile o fabrică de mobilier. Sunt zeci de persoane care se pot angaja aici şi asta doar în prima etapă.

“Cu sediul în Bărbăteni, la fosta Fabrică de Pâine, si-a deschis porțile o fabrică de mobilier, care va face in prima fază 80 de angajări. Cetățenii municipiului Lupeni sunt așteptați, până în data de 15.07.2018 să iși depună CV-urile la sediul firmei”,a  anunţat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriţă.

Este nevoie de locuri de muncă, cu atât mai mult cu cât mineritul îşi restrânge continuu activitatea. Forţa de muncă disponibilizată din industria extractivă nu poate fi preluată acum sau nu în totalitate de celelalte domenii, aşa că orice investiţie nouă reprezintă un plus pe piaţa muncii.

(Carmen COSMAN – PREDA)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
APEL UMANITAR. Doi frați au rămas pe drumuri după o tragedie cumplită         Elevii de la școlile din Deva au ales Poliția Locală de ,,Ziua meseriilor”         Sărbătoare la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” Hunedoara         Fântâna muzicală din centrul Devei – în pregătire pentru conservare         Simpozion științific la Muzeul din Deva         Deva24 are peste 1000 de utilizatori         Accident rutier în Bănița         Hunedorean prins după o tâlhărie comisă în Franța         Ziua Porţilor Deschise la Tribunalul Hunedoara         Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă