Fabrică de mobilă deschisă la Lupeni

La Lupeni şi-a deschis porţile o fabrică de mobilier. Sunt zeci de persoane care se pot angaja aici şi asta doar în prima etapă.

“Cu sediul în Bărbăteni, la fosta Fabrică de Pâine, si-a deschis porțile o fabrică de mobilier, care va face in prima fază 80 de angajări. Cetățenii municipiului Lupeni sunt așteptați, până în data de 15.07.2018 să iși depună CV-urile la sediul firmei”,a  anunţat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriţă.

Este nevoie de locuri de muncă, cu atât mai mult cu cât mineritul îşi restrânge continuu activitatea. Forţa de muncă disponibilizată din industria extractivă nu poate fi preluată acum sau nu în totalitate de celelalte domenii, aşa că orice investiţie nouă reprezintă un plus pe piaţa muncii.

(Carmen COSMAN – PREDA)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri