Fabrică de mobilă deschisă la Lupeni

La Lupeni şi-a deschis porţile o fabrică de mobilier. Sunt zeci de persoane care se pot angaja aici şi asta doar în prima etapă.

“Cu sediul în Bărbăteni, la fosta Fabrică de Pâine, si-a deschis porțile o fabrică de mobilier, care va face in prima fază 80 de angajări. Cetățenii municipiului Lupeni sunt așteptați, până în data de 15.07.2018 să iși depună CV-urile la sediul firmei”,a  anunţat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriţă.

Este nevoie de locuri de muncă, cu atât mai mult cu cât mineritul îşi restrânge continuu activitatea. Forţa de muncă disponibilizată din industria extractivă nu poate fi preluată acum sau nu în totalitate de celelalte domenii, aşa că orice investiţie nouă reprezintă un plus pe piaţa muncii.

(Carmen COSMAN – PREDA)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani         DESCOPERĂ FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE A UNIVERSITĂȚII „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – Reușită prin vocație!         Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă         Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva         O tânără și mama sa au trecut prin momente cumplite         Costel Avram, luat în balon de actorii din Valea Jiului: „Rugby nu e teatru”         Spațiul expozițional al Galeriilor de Artă „Forma” din Deva va fi reamenajat         Transgaz a donat bani pentru spitalul din Brad         Bugetul județului va fi dezbătut vineri         Aleile din cartierul OM vor intra în reabilitare         Poliția Locală Deva, gazdă pentru elevi în cadrul săptămânii ,,Școala Altfel”         CONCURS INTERJUDEȚEAN. “Tehno – ART”, ediția a XI-a         DE ZIUA BIBLIOTECARULUI. Întâlnire cu un titan al Renașterii         Localnicii au transformat ruinele combinatului din Hunedoara în groapă de gunoi         Corfu, insula dorită de toată Europa