Fabrică de mobilă deschisă la Lupeni

La Lupeni şi-a deschis porţile o fabrică de mobilier. Sunt zeci de persoane care se pot angaja aici şi asta doar în prima etapă.

“Cu sediul în Bărbăteni, la fosta Fabrică de Pâine, si-a deschis porțile o fabrică de mobilier, care va face in prima fază 80 de angajări. Cetățenii municipiului Lupeni sunt așteptați, până în data de 15.07.2018 să iși depună CV-urile la sediul firmei”,a  anunţat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriţă.

Este nevoie de locuri de muncă, cu atât mai mult cu cât mineritul îşi restrânge continuu activitatea. Forţa de muncă disponibilizată din industria extractivă nu poate fi preluată acum sau nu în totalitate de celelalte domenii, aşa că orice investiţie nouă reprezintă un plus pe piaţa muncii.

(Carmen COSMAN – PREDA)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva