Municipiul Petroșani se pregătește de sărbătoare

La Petroșani se dă startul distracției. În perioada 15 – 17 iunie au loc manifestările denumite generic Zilele Municipiului Petroșani, iar acțiunea se derulează printr-un parteneriat public – privat.

După modificările aduse Codului Fiscal, bugetul municipiului Petroșani s-a redus cu mai bine de 6 milioane de lei, dar totuși nu se renunță la aceste manifestări, devenite deja tradiționale. S-a găsit, însă, soluția parteneriatului public – privat, iar anul acesta municipalitatea alocă doar 15.000 de lei.

“Pe 15 iunie va avea loc un concert de muzică populară unde vor evolua ansambluri, interpreți/formații din întreaga țară. Pe 16 iunie va avea loc un concert pop rock unde vor evolua artiști consacrați, iar pe 17 iunie va avea loc un concert cu interpreți/ansambluri din Petroșani, unde se vor promova tinerii din municipiul nostru. Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat va pune la dispoziția partenerului amplasamentul pe care se va organiza evenimentul și va suporta cheltuielile cu utilitățile și securitatea specifice manifestărilor de gen”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Cea de-a XVII-a ediție a Zilelor municipiului Petroșani va avea loc în perioada 15-17 iunie.  Primăria municipiului Petroșani va suporta doar cheltuielile legate de focul de artificii și lasere.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PNL schimbă ”echipa” în Consiliul Local Petroșani         Blocat de viitură în Parâng         Clădirea Colegiului Iancu de Hunedoara va fi reabilitată pe fonduri UE         Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor