Municipiul Petroșani se pregătește de sărbătoare

La Petroșani se dă startul distracției. În perioada 15 – 17 iunie au loc manifestările denumite generic Zilele Municipiului Petroșani, iar acțiunea se derulează printr-un parteneriat public – privat.

După modificările aduse Codului Fiscal, bugetul municipiului Petroșani s-a redus cu mai bine de 6 milioane de lei, dar totuși nu se renunță la aceste manifestări, devenite deja tradiționale. S-a găsit, însă, soluția parteneriatului public – privat, iar anul acesta municipalitatea alocă doar 15.000 de lei.

“Pe 15 iunie va avea loc un concert de muzică populară unde vor evolua ansambluri, interpreți/formații din întreaga țară. Pe 16 iunie va avea loc un concert pop rock unde vor evolua artiști consacrați, iar pe 17 iunie va avea loc un concert cu interpreți/ansambluri din Petroșani, unde se vor promova tinerii din municipiul nostru. Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat va pune la dispoziția partenerului amplasamentul pe care se va organiza evenimentul și va suporta cheltuielile cu utilitățile și securitatea specifice manifestărilor de gen”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Cea de-a XVII-a ediție a Zilelor municipiului Petroșani va avea loc în perioada 15-17 iunie.  Primăria municipiului Petroșani va suporta doar cheltuielile legate de focul de artificii și lasere.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Un tânăr fără permis auto a ajuns cu mașina în râu         Patru hunedoreni au fost reținuți de polițiști în urma unei percheziții         Un șofer a dat în judecată CNAIR după ce și-a stricat mașina pe autostradă         A tăiat ilegal 86 de salcâmi         RAPORTUL CURŢII DE CONTURI. Anul în care finanţele publice au fost jefuite cu sume record         Castelul Nopcea își schimbă soarta. Cum și-au bătut joc localnicii de „perla” Țării Hațegului         Brico Depôt vine mai aproape de clienți la nivel național, acum și în Deva         Noi fonduri europene atrase pentru modernizarea Devei!         Un motociclist a fugit de Poliție         Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un șofer teribilist în Hunedoara         Câini uciși cu cruzime la Petroșani. Polițiștii îi caută pe autorii măcelului, care riscă până la un an de închisoare!         PRIMĂRIA HUNEDOARA. Ultimele zile de reduceri la plata taxelor         Băile termale vestite din Antichitate sunt ruinate de turiști         Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă