Municipiul Petroșani se pregătește de sărbătoare

La Petroșani se dă startul distracției. În perioada 15 – 17 iunie au loc manifestările denumite generic Zilele Municipiului Petroșani, iar acțiunea se derulează printr-un parteneriat public – privat.

După modificările aduse Codului Fiscal, bugetul municipiului Petroșani s-a redus cu mai bine de 6 milioane de lei, dar totuși nu se renunță la aceste manifestări, devenite deja tradiționale. S-a găsit, însă, soluția parteneriatului public – privat, iar anul acesta municipalitatea alocă doar 15.000 de lei.

“Pe 15 iunie va avea loc un concert de muzică populară unde vor evolua ansambluri, interpreți/formații din întreaga țară. Pe 16 iunie va avea loc un concert pop rock unde vor evolua artiști consacrați, iar pe 17 iunie va avea loc un concert cu interpreți/ansambluri din Petroșani, unde se vor promova tinerii din municipiul nostru. Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat va pune la dispoziția partenerului amplasamentul pe care se va organiza evenimentul și va suporta cheltuielile cu utilitățile și securitatea specifice manifestărilor de gen”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Cea de-a XVII-a ediție a Zilelor municipiului Petroșani va avea loc în perioada 15-17 iunie.  Primăria municipiului Petroșani va suporta doar cheltuielile legate de focul de artificii și lasere.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
VIDEO. GALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE. Cei mai buni elevi și profesori din Deva au fost premiați de primărie         PRO-ECHITATE – UN PROIECT DE SUCCES AL UNIVERSITARILOR ALBAIULIENI DEDICAT PERFORMANȚEI SOCIO-PROFESIONALE A ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR         Va fi lansat numărul 24 al revistei de etnografie și folclor Miorița         Colindători la Hunedoara         Proiect ”Deva 750”/ 750 de motive să sărbătorim orașul Deva și pe locuitorii săi         Intervenții pe drumurile județene         Donație de carte în limba română pentru comunitatea românească din Gyula (Ungaria)         Starea drumurilor județene, după primele ninsori abundente         Accident rutier grav pe DN 66         Constantin Jujan, numit director general al Salrom. Inadvertențe în CV-ul oficial         Turnicheții din curtea Castelului Corvinilor ar putea fi relocați         Comunicat de presă. Senatoarea PNL Carmen Hărău: “Cer intervenția urgentă a Guvernului!”         Gala Voluntariatului         Întâlnire româno-chineză la Primăria Municipiului Deva         România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Campionatului de karate din Slovenia         A nins în județul Hunedoara. Unde au acționat drumarii         Traian Berbeceanu, implicat într-un accident rutier pe DN 7         Vino la Star Transmission și Star Assembly! Noi oportunități de carieră în industria automotive la Sebeș și Cugir.         „PRO-ECHITATE” – UN PROIECT AL UNIVERSITĂȚII ALBAIULIENE DEDICAT SUSȚINERII ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR ÎN PREGĂTIREA VIITOAREI CARIERE SOCIO-PROFESIONALE         Primele cete de colindători au sosit la Episcopia Devei și Hunedoarei