Municipiul Petroșani se pregătește de sărbătoare

La Petroșani se dă startul distracției. În perioada 15 – 17 iunie au loc manifestările denumite generic Zilele Municipiului Petroșani, iar acțiunea se derulează printr-un parteneriat public – privat.

După modificările aduse Codului Fiscal, bugetul municipiului Petroșani s-a redus cu mai bine de 6 milioane de lei, dar totuși nu se renunță la aceste manifestări, devenite deja tradiționale. S-a găsit, însă, soluția parteneriatului public – privat, iar anul acesta municipalitatea alocă doar 15.000 de lei.

“Pe 15 iunie va avea loc un concert de muzică populară unde vor evolua ansambluri, interpreți/formații din întreaga țară. Pe 16 iunie va avea loc un concert pop rock unde vor evolua artiști consacrați, iar pe 17 iunie va avea loc un concert cu interpreți/ansambluri din Petroșani, unde se vor promova tinerii din municipiul nostru. Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat va pune la dispoziția partenerului amplasamentul pe care se va organiza evenimentul și va suporta cheltuielile cu utilitățile și securitatea specifice manifestărilor de gen”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Cea de-a XVII-a ediție a Zilelor municipiului Petroșani va avea loc în perioada 15-17 iunie.  Primăria municipiului Petroșani va suporta doar cheltuielile legate de focul de artificii și lasere.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești