După şase luni. Campania “Premianţii fără premii”, intră în pauză

premiantiCampania “Premianţii fără premii”, desfăşurată în municipiul reşedinţă de judeţ, timp de şase luni, sâmbătă de sâmbătă, va fi suspendată începând cu acest sfârşit de săptămână. “Premianţii fără premii” este şi o propunere pentru un mod de viață, în sensul de a ne deprinde cu toții să vedem calitățile pe care le au oamenii din jur, să le mulțumim că le au, să-i încurajăm să meargă mai departe pe drumul pe care au mers deja, să simtă că le vedem și prețuim munca”, spunea Dan Terteci, iniţiatorul mişcării în octombrie, odată cu debutul campaniei.

Pauză până la finalul lui mai

În galeria premianţilor au intrat până acum 30 de oameni valoroşi, oameni frumoşi, care nu sunt neapărat vedete, dar care merită respectul celorlalți. Zeci de hunedoreni,  prezenţi la fiecare ediţie au ţinut să îi cunoască pe aceşti oameni modeşti, să le strângă mâna şi să îi premieze în mod simbolic. Acum, în prag de mare sărbătoare creştinească, Învierea Domnului, iniţiatorii mişcării civice, propun o perioadă de pauză. “Suntem în Săptămâna Patimilor, iar în sâmbăta de dinaintea Învierii Domnului credem că fiecare dintre noi are alte priorități și de aceea am luat decizia de a suspenda acest frumos eveniment. Pe de altă parte, de săptămâna viitoare, spațiul public va deveni o scenă de dezbatere electorală și considerăm firesc să lăsăm acest spațiu liber, așa cum și nouă ne-a fost lăsat, pentru ca publicul să poată primi informațiile necesare procesului electiv care urmează. Considerăm că este o manifestare a respectului nostru față de modul în care acest eveniment a fost tratat până acum de fiecare participant, colaborator sau susținător al acestuia”, explică Dan Terteci, perioada de pauză care va urma. O nouă ediţie a campaniei îndrăgite de hunedoreni, va avea loc pe data de 31 mai în cadrul unei ediții organizate în cinstea zilei de 1 Iunie.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ministrul Transporturilor: Tronsonul IV va fi gata în 2018. Dealul liliecilor încurcă planurile de realizare a Autostrăzii         ALDE A DEPUS ÎN PARLAMENT LEGEA LOBBY-ULUI. Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Ne dorim reglementarea acestei activităţi, după liberele practici din lumea democratică         Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți