După şase luni. Campania “Premianţii fără premii”, intră în pauză

premiantiCampania “Premianţii fără premii”, desfăşurată în municipiul reşedinţă de judeţ, timp de şase luni, sâmbătă de sâmbătă, va fi suspendată începând cu acest sfârşit de săptămână. “Premianţii fără premii” este şi o propunere pentru un mod de viață, în sensul de a ne deprinde cu toții să vedem calitățile pe care le au oamenii din jur, să le mulțumim că le au, să-i încurajăm să meargă mai departe pe drumul pe care au mers deja, să simtă că le vedem și prețuim munca”, spunea Dan Terteci, iniţiatorul mişcării în octombrie, odată cu debutul campaniei.

Pauză până la finalul lui mai

În galeria premianţilor au intrat până acum 30 de oameni valoroşi, oameni frumoşi, care nu sunt neapărat vedete, dar care merită respectul celorlalți. Zeci de hunedoreni,  prezenţi la fiecare ediţie au ţinut să îi cunoască pe aceşti oameni modeşti, să le strângă mâna şi să îi premieze în mod simbolic. Acum, în prag de mare sărbătoare creştinească, Învierea Domnului, iniţiatorii mişcării civice, propun o perioadă de pauză. “Suntem în Săptămâna Patimilor, iar în sâmbăta de dinaintea Învierii Domnului credem că fiecare dintre noi are alte priorități și de aceea am luat decizia de a suspenda acest frumos eveniment. Pe de altă parte, de săptămâna viitoare, spațiul public va deveni o scenă de dezbatere electorală și considerăm firesc să lăsăm acest spațiu liber, așa cum și nouă ne-a fost lăsat, pentru ca publicul să poată primi informațiile necesare procesului electiv care urmează. Considerăm că este o manifestare a respectului nostru față de modul în care acest eveniment a fost tratat până acum de fiecare participant, colaborator sau susținător al acestuia”, explică Dan Terteci, perioada de pauză care va urma. O nouă ediţie a campaniei îndrăgite de hunedoreni, va avea loc pe data de 31 mai în cadrul unei ediții organizate în cinstea zilei de 1 Iunie.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − nouă =

ACTUALITATE
O copilă a murit după ce a căzut de la etajul opt         Când va fi pronunțată sentința în dosarul mafiei comorilor dacice         Căsătorii simbolice de Dragobete, la Castelul Corvinilor         Accident grav pe calea ferată         Agresiune în spital: o femeie a căzut victimă unui recidivist         Trei adolescenți au fost reținuți de polițiști, pentru mai multe tâlhării         Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani