După şase luni. Campania “Premianţii fără premii”, intră în pauză

premiantiCampania “Premianţii fără premii”, desfăşurată în municipiul reşedinţă de judeţ, timp de şase luni, sâmbătă de sâmbătă, va fi suspendată începând cu acest sfârşit de săptămână. “Premianţii fără premii” este şi o propunere pentru un mod de viață, în sensul de a ne deprinde cu toții să vedem calitățile pe care le au oamenii din jur, să le mulțumim că le au, să-i încurajăm să meargă mai departe pe drumul pe care au mers deja, să simtă că le vedem și prețuim munca”, spunea Dan Terteci, iniţiatorul mişcării în octombrie, odată cu debutul campaniei.

Pauză până la finalul lui mai

În galeria premianţilor au intrat până acum 30 de oameni valoroşi, oameni frumoşi, care nu sunt neapărat vedete, dar care merită respectul celorlalți. Zeci de hunedoreni,  prezenţi la fiecare ediţie au ţinut să îi cunoască pe aceşti oameni modeşti, să le strângă mâna şi să îi premieze în mod simbolic. Acum, în prag de mare sărbătoare creştinească, Învierea Domnului, iniţiatorii mişcării civice, propun o perioadă de pauză. “Suntem în Săptămâna Patimilor, iar în sâmbăta de dinaintea Învierii Domnului credem că fiecare dintre noi are alte priorități și de aceea am luat decizia de a suspenda acest frumos eveniment. Pe de altă parte, de săptămâna viitoare, spațiul public va deveni o scenă de dezbatere electorală și considerăm firesc să lăsăm acest spațiu liber, așa cum și nouă ne-a fost lăsat, pentru ca publicul să poată primi informațiile necesare procesului electiv care urmează. Considerăm că este o manifestare a respectului nostru față de modul în care acest eveniment a fost tratat până acum de fiecare participant, colaborator sau susținător al acestuia”, explică Dan Terteci, perioada de pauză care va urma. O nouă ediţie a campaniei îndrăgite de hunedoreni, va avea loc pe data de 31 mai în cadrul unei ediții organizate în cinstea zilei de 1 Iunie.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei