Devenii s-au certat pe pachetele comunitare

ajutoare deva (6)Zeci de persoane s-au călcat în picioare la Deva pentru a-şi primi făina şi uleiul venite de la Uniunea Europeană

Scandal în Deva. Direcţia de Asistenţă Socială a început distribuirea uleiului şi a făinii venite de la Uniunea Europeană pentru persoanele defavorizate. Beneficiarii pachetelor comunitare au stat la coadă cu orele, şi-au dat coate şi aproape s-au luat la bătaie pentru a ajunge să îşi ridice cât mai repede alimentele, deşi reprezentanţii direcţiei au declarat în mai multe rânduri că alimente sunt suficiente pentru toată lumea.

Beneficiarii îşi pot ridica alimentele zilnic, de luni până joi, între orele 8 şi 15. Deocamdată se distribuie doar făina şi uleiul însă, în următoarea perioadă vor fi împărţite şi următoarele produse.

De pachetele comunitare beneficiază pensionarii cu venituri de până la 400 de lei, şomerii, persoanele cu handicap grav şi accentuat şi beneficiarii de ajutor social. În municipiul Deva, aproximativ 5.400 de persoane vor primi pachete comunitare venite de la UE.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece + șase =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani