Devenii s-au certat pe pachetele comunitare

ajutoare deva (6)Zeci de persoane s-au călcat în picioare la Deva pentru a-şi primi făina şi uleiul venite de la Uniunea Europeană

Scandal în Deva. Direcţia de Asistenţă Socială a început distribuirea uleiului şi a făinii venite de la Uniunea Europeană pentru persoanele defavorizate. Beneficiarii pachetelor comunitare au stat la coadă cu orele, şi-au dat coate şi aproape s-au luat la bătaie pentru a ajunge să îşi ridice cât mai repede alimentele, deşi reprezentanţii direcţiei au declarat în mai multe rânduri că alimente sunt suficiente pentru toată lumea.

Beneficiarii îşi pot ridica alimentele zilnic, de luni până joi, între orele 8 şi 15. Deocamdată se distribuie doar făina şi uleiul însă, în următoarea perioadă vor fi împărţite şi următoarele produse.

De pachetele comunitare beneficiază pensionarii cu venituri de până la 400 de lei, şomerii, persoanele cu handicap grav şi accentuat şi beneficiarii de ajutor social. În municipiul Deva, aproximativ 5.400 de persoane vor primi pachete comunitare venite de la UE.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Peste 4.000 de oameni la ștrandul din Deva         Poliția Locală Deva a aplicat amenzi de peste 30.000 lei în luna iulie         Rețea de piste de biciclete plănuită în centrul Devei         Tradiţie şi voie bună la Nedeia Troiţei din Parâng         Tărâmul dinozaurilor, recreat din LEGO în Geoparc         Programul Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara în perioada 15-17 august         Spargere în Valea Jiului. Hoții au fost prinși de jandarmi cu prada asupra lor         Mircia Muntean a fost adus la Penitenciarul Bârcea Mare         Programe de formare profesională pentru șomerii din Hunedoara         Șantierul celei mai mari investiții private din județ: uzina de mașini de spălat Bosch         NU RENUNŢĂ Protocol de mediu pentru amenajarea hidrotehnică de pe Jiu         Motociclist rănit grav în Teliuc         NEMULŢUMIŢI DE SENTINŢE. Inculpaţii din dosarul grupului infracţional coordonat de Simota au contestat pedepsele         Comunicat de presă Carmen Hărău, senator PNL         Protest la Termocentrala Mintia         Campionatul mondial de futsal al polițiștilor are loc în Hunedoara         Ce s-a ales de drumul spre Poiana Pelegii, închis de la începutul anului         Ministrul pentru Diaspora „asista cu profundă tristețe la violențele din Capitală”, în timp ce petrecea la Zilele Bradului         Proiect guvernamental. Minele din Valea Jiului, sugrumate de datoriile CEH!         DEZVĂLUIRI. Deputat hunedorean: În mineritul Văii Jiului s-a produs un jaf incredibil