Devenii s-au certat pe pachetele comunitare

ajutoare deva (6)Zeci de persoane s-au călcat în picioare la Deva pentru a-şi primi făina şi uleiul venite de la Uniunea Europeană

Scandal în Deva. Direcţia de Asistenţă Socială a început distribuirea uleiului şi a făinii venite de la Uniunea Europeană pentru persoanele defavorizate. Beneficiarii pachetelor comunitare au stat la coadă cu orele, şi-au dat coate şi aproape s-au luat la bătaie pentru a ajunge să îşi ridice cât mai repede alimentele, deşi reprezentanţii direcţiei au declarat în mai multe rânduri că alimente sunt suficiente pentru toată lumea.

Beneficiarii îşi pot ridica alimentele zilnic, de luni până joi, între orele 8 şi 15. Deocamdată se distribuie doar făina şi uleiul însă, în următoarea perioadă vor fi împărţite şi următoarele produse.

De pachetele comunitare beneficiază pensionarii cu venituri de până la 400 de lei, şomerii, persoanele cu handicap grav şi accentuat şi beneficiarii de ajutor social. În municipiul Deva, aproximativ 5.400 de persoane vor primi pachete comunitare venite de la UE.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 11 =

ACTUALITATE
Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României