Devenii s-au certat pe pachetele comunitare

ajutoare deva (6)Zeci de persoane s-au călcat în picioare la Deva pentru a-şi primi făina şi uleiul venite de la Uniunea Europeană

Scandal în Deva. Direcţia de Asistenţă Socială a început distribuirea uleiului şi a făinii venite de la Uniunea Europeană pentru persoanele defavorizate. Beneficiarii pachetelor comunitare au stat la coadă cu orele, şi-au dat coate şi aproape s-au luat la bătaie pentru a ajunge să îşi ridice cât mai repede alimentele, deşi reprezentanţii direcţiei au declarat în mai multe rânduri că alimente sunt suficiente pentru toată lumea.

Beneficiarii îşi pot ridica alimentele zilnic, de luni până joi, între orele 8 şi 15. Deocamdată se distribuie doar făina şi uleiul însă, în următoarea perioadă vor fi împărţite şi următoarele produse.

De pachetele comunitare beneficiază pensionarii cu venituri de până la 400 de lei, şomerii, persoanele cu handicap grav şi accentuat şi beneficiarii de ajutor social. În municipiul Deva, aproximativ 5.400 de persoane vor primi pachete comunitare venite de la UE.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × patru =

ACTUALITATE
Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat         Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)         Centrul Hunedoara va fi iluminat ecologic         Avram Iancu, aproape de finalul maratonului impresionant de înot pe Dunăre