De la magazia ApaServ, la azil de bătrâni. Operatorul de apă din Valea Jiului, obligată să amenajeze un nou spaţiu pentru materiale

Chiar dacă nivelul mai scăzut al încasărilor i-a determinat să mai reducă din cheltuieli, reprezentanţii operatorului de apă şi canal din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, investesc bani în această perioadă în amenajarea unei noi magazii. Şi asta pentru că spaţiul utilizat până acum îşi schimbă destinaţia.

apaservMaterialele erau depozitate într-un spaţiu din Colonie, din zona blocului de locuinţe sociale. Numai că, acesta era al Primăriei Municipiului Petroşani, care i-a găsit o altă utilitate. Practic, fosta magazie a ApaServ va fi transformată într-un azil de bătrâni de către preotul Octavian Pătraşcu. Iar operatorul de apă din Valea Jiului va amenaja, pe cheltuiala proprie, o nouă magazie.” Avem o mare problemă cu magazia centrală a noastră, care va trebui mutată de la blocul social, unde funcţionează acum, la sediul central al societăţii noastre. Am investit foarte mult în clădirea în care sunt adăpostite maşinile şi aici vom muta şi magazia. Clădirea în care a funcţionat până acum magazia este a Primăriei Petroşani, iar printr-o hotărâre a Consiliului Local a fost transferată către preotul Octavian Pătraşcu, care va amenaja aici un azil. În aceste condiţii, noi sunte nevoiţi să ne mutăm în altă locaţie”, a declarat directorul general al SC ApaServ, Costel Avram.

Pe de altă parte, Avram a precizat că investiţiile din fonduri proprii vizează şi parcul auto al firmei, iar aici ne referim la utilajele absolut necesare pntru buna desfăşurare a activităţii curente.  „Chiar dacă au fost tăiate unele cheltuieli, asta nu înseamnă că nu am investit în parcul auto, care este foarte vechi. Tot timpul am alocat, însă, fonduri pentru ca utilajele să poată funcţiona. În plus, anul acesta am prevăzut achiziţionarea a trei maşini, la care se adaugă un caterpilar, pentru ca activitatea să se desfăşoare în condiţii optime. Şi în echipamentul de protecţie al oamenilor s-a investit mult, aşa încât să beneficieze de salopete, cizme sau mănuşi de cea mai bună calitate”, a mai spus Costel Avram.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Liviu Dragnea, condamnat din nou la închisoare         Parcarea Publică din Piața Unirii va închisă timp de trei zile         Iulian Ceia speră la eliberarea din închisoare         Politicienii care își asigură laudele cu sume mari, din banii localnicilor         PNL schimbă ”echipa” în Consiliul Local Petroșani         Blocat de viitură în Parâng         Clădirea Colegiului Iancu de Hunedoara va fi reabilitată pe fonduri UE         Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri