De la magazia ApaServ, la azil de bătrâni. Operatorul de apă din Valea Jiului, obligată să amenajeze un nou spaţiu pentru materiale

Chiar dacă nivelul mai scăzut al încasărilor i-a determinat să mai reducă din cheltuieli, reprezentanţii operatorului de apă şi canal din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, investesc bani în această perioadă în amenajarea unei noi magazii. Şi asta pentru că spaţiul utilizat până acum îşi schimbă destinaţia.

apaservMaterialele erau depozitate într-un spaţiu din Colonie, din zona blocului de locuinţe sociale. Numai că, acesta era al Primăriei Municipiului Petroşani, care i-a găsit o altă utilitate. Practic, fosta magazie a ApaServ va fi transformată într-un azil de bătrâni de către preotul Octavian Pătraşcu. Iar operatorul de apă din Valea Jiului va amenaja, pe cheltuiala proprie, o nouă magazie.” Avem o mare problemă cu magazia centrală a noastră, care va trebui mutată de la blocul social, unde funcţionează acum, la sediul central al societăţii noastre. Am investit foarte mult în clădirea în care sunt adăpostite maşinile şi aici vom muta şi magazia. Clădirea în care a funcţionat până acum magazia este a Primăriei Petroşani, iar printr-o hotărâre a Consiliului Local a fost transferată către preotul Octavian Pătraşcu, care va amenaja aici un azil. În aceste condiţii, noi sunte nevoiţi să ne mutăm în altă locaţie”, a declarat directorul general al SC ApaServ, Costel Avram.

Pe de altă parte, Avram a precizat că investiţiile din fonduri proprii vizează şi parcul auto al firmei, iar aici ne referim la utilajele absolut necesare pntru buna desfăşurare a activităţii curente.  „Chiar dacă au fost tăiate unele cheltuieli, asta nu înseamnă că nu am investit în parcul auto, care este foarte vechi. Tot timpul am alocat, însă, fonduri pentru ca utilajele să poată funcţiona. În plus, anul acesta am prevăzut achiziţionarea a trei maşini, la care se adaugă un caterpilar, pentru ca activitatea să se desfăşoare în condiţii optime. Şi în echipamentul de protecţie al oamenilor s-a investit mult, aşa încât să beneficieze de salopete, cizme sau mănuşi de cea mai bună calitate”, a mai spus Costel Avram.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara