De la magazia ApaServ, la azil de bătrâni. Operatorul de apă din Valea Jiului, obligată să amenajeze un nou spaţiu pentru materiale

Chiar dacă nivelul mai scăzut al încasărilor i-a determinat să mai reducă din cheltuieli, reprezentanţii operatorului de apă şi canal din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, investesc bani în această perioadă în amenajarea unei noi magazii. Şi asta pentru că spaţiul utilizat până acum îşi schimbă destinaţia.

apaservMaterialele erau depozitate într-un spaţiu din Colonie, din zona blocului de locuinţe sociale. Numai că, acesta era al Primăriei Municipiului Petroşani, care i-a găsit o altă utilitate. Practic, fosta magazie a ApaServ va fi transformată într-un azil de bătrâni de către preotul Octavian Pătraşcu. Iar operatorul de apă din Valea Jiului va amenaja, pe cheltuiala proprie, o nouă magazie.” Avem o mare problemă cu magazia centrală a noastră, care va trebui mutată de la blocul social, unde funcţionează acum, la sediul central al societăţii noastre. Am investit foarte mult în clădirea în care sunt adăpostite maşinile şi aici vom muta şi magazia. Clădirea în care a funcţionat până acum magazia este a Primăriei Petroşani, iar printr-o hotărâre a Consiliului Local a fost transferată către preotul Octavian Pătraşcu, care va amenaja aici un azil. În aceste condiţii, noi sunte nevoiţi să ne mutăm în altă locaţie”, a declarat directorul general al SC ApaServ, Costel Avram.

Pe de altă parte, Avram a precizat că investiţiile din fonduri proprii vizează şi parcul auto al firmei, iar aici ne referim la utilajele absolut necesare pntru buna desfăşurare a activităţii curente.  „Chiar dacă au fost tăiate unele cheltuieli, asta nu înseamnă că nu am investit în parcul auto, care este foarte vechi. Tot timpul am alocat, însă, fonduri pentru ca utilajele să poată funcţiona. În plus, anul acesta am prevăzut achiziţionarea a trei maşini, la care se adaugă un caterpilar, pentru ca activitatea să se desfăşoare în condiţii optime. Şi în echipamentul de protecţie al oamenilor s-a investit mult, aşa încât să beneficieze de salopete, cizme sau mănuşi de cea mai bună calitate”, a mai spus Costel Avram.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + 5 =

ACTUALITATE
Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva         Nereguli la transportatorii de lemne         Tâlharii din Vulcan, capturați de Poliție         Primarul Florin Oancea a cerut din nou schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș         Spitalul din Hunedoara s-a dotat cu cinci ascensoare de ultimă generație         ANALIZĂ. Pe fondul războiului Mareș-Oancea, se schimbă jocul puterii în Consiliul Local Deva         Consilierii ALDE și PSRo au format grup politic în CL Deva         Lista drumurilor județene pentru care CJ Hunedoara va aloca bani în 2018         Tragedie inexplicabilă în Petroșani         Minora dispărută de patru zile a fost găsită         S-au branșat ilegal la rețeaua electrică         Prins la furat pe vagon         Inspectorii de muncă au amendat CEH după tragedia din Mina Lupeni         Angajatul unei benzinării din Deva a adus la poliție un portmoneu plin cu bani         Extaz și agonie pe Strada palatelor din Hunedoara         DEZVĂLUIRI. Noaptea de coșmar a hoțului care a spart Castelul Corvinilor         „Leii șoselelor” care ne omoară în trafic. Cazul Norocel, recidivistul liber după prăpădul de pe străzi