De la magazia ApaServ, la azil de bătrâni. Operatorul de apă din Valea Jiului, obligată să amenajeze un nou spaţiu pentru materiale

Chiar dacă nivelul mai scăzut al încasărilor i-a determinat să mai reducă din cheltuieli, reprezentanţii operatorului de apă şi canal din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, investesc bani în această perioadă în amenajarea unei noi magazii. Şi asta pentru că spaţiul utilizat până acum îşi schimbă destinaţia.

apaservMaterialele erau depozitate într-un spaţiu din Colonie, din zona blocului de locuinţe sociale. Numai că, acesta era al Primăriei Municipiului Petroşani, care i-a găsit o altă utilitate. Practic, fosta magazie a ApaServ va fi transformată într-un azil de bătrâni de către preotul Octavian Pătraşcu. Iar operatorul de apă din Valea Jiului va amenaja, pe cheltuiala proprie, o nouă magazie.” Avem o mare problemă cu magazia centrală a noastră, care va trebui mutată de la blocul social, unde funcţionează acum, la sediul central al societăţii noastre. Am investit foarte mult în clădirea în care sunt adăpostite maşinile şi aici vom muta şi magazia. Clădirea în care a funcţionat până acum magazia este a Primăriei Petroşani, iar printr-o hotărâre a Consiliului Local a fost transferată către preotul Octavian Pătraşcu, care va amenaja aici un azil. În aceste condiţii, noi sunte nevoiţi să ne mutăm în altă locaţie”, a declarat directorul general al SC ApaServ, Costel Avram.

Pe de altă parte, Avram a precizat că investiţiile din fonduri proprii vizează şi parcul auto al firmei, iar aici ne referim la utilajele absolut necesare pntru buna desfăşurare a activităţii curente.  „Chiar dacă au fost tăiate unele cheltuieli, asta nu înseamnă că nu am investit în parcul auto, care este foarte vechi. Tot timpul am alocat, însă, fonduri pentru ca utilajele să poată funcţiona. În plus, anul acesta am prevăzut achiziţionarea a trei maşini, la care se adaugă un caterpilar, pentru ca activitatea să se desfăşoare în condiţii optime. Şi în echipamentul de protecţie al oamenilor s-a investit mult, aşa încât să beneficieze de salopete, cizme sau mănuşi de cea mai bună calitate”, a mai spus Costel Avram.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva