Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”

Campania Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara “Să ne cunoaștem eroii!”, a fost lansată joi în cadrul întâlnirii organizată de Partidul Național Liberal din municipiul Hunedoara.

Constatând golurile uriașe în cunoașterea publică în ceea ce privește sacrificiile făcute de personalități locale și naționale pentru România acestei vremi, doamnele liberale vor derula acțiuni ample pe această temă: emisiuni radio-tv, articole de profil în mass-media locală și centrală, simpozioane tematice cu participarea unor categorii de vârstă țintă, spectacole de teatru, poezie și cântece patriotice, promovarea și susținerea financiară a publicării unor lucrări științifice și/sau jurnalistice care să aibă în centrul atenției personalități naționale și locale de referință în istoria României moderne.

Consultantul științific al acțiunii este reputatul istoric, cercetător prof. dr. Ioachim Lazăr. Suportul mediatic este asigurat de televiziunea InfoHd și publicația on-line și print Replica-InfoHd.
Susținerea financiară este asigurată prin donații efectuate de membri ai Partidului Național Liberal.

Inițiatoarea campaniei, președintele Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara, Carmen Hărău a declarat: “ Ca senator liberal vă invit pe toți aceia care apreciați importanța demersului nostru să vă alăturați pentru a construi împreună, fără limită de timp, o platformă de educație istorică și patriotică.
România în care noi trăim a fost construită și păstrată prin sacrificiul unor înaintași despre care românii știu foarte puțin. Adevărata istorie, ascunsă publicului larg în perioada comunistă, trebuie adusă în fața românilor ca bază pentru consolidarea responsabilității față de modul în care, la rândul nostru, vom preda România spre generațiile viitoare!”

Constantin Popescu

3 × doi =

Reclamă rusească filmată în Castelul Corvinilor         DEVA, „EXCELENŢA ÎN EDUCAŢIE”. La Olimpiada de Matematică, deveanca Cezara Petrui reprezintă (doar oficial) Capitala         Elevii campioni mondiali la robotică au nevoie urgentă de ajutor         Care sunt drumurile prioritare pentru autoritățile din județ         Drumul spre Sarmizegetusa Regia va fi redeschis         Olimpiada Mind Lab la muzeul din Deva         NEGOCIERI. Administraţia Oancea vrea două pasaje auto peste calea ferată         PROTEST. Angajaţi sub teroare la firma Primăriei Orăştie         Spectacolul-fenomen vine la Deva. Holograf şi “Dacă noi ne iubim”         Costel Avram și-a cerut scuze pentru modul în care s-a purtat cu o jurnalistă         Au revenit la muncă pavatorii pe Bulevardul Corvin         Tragedie pe calea ferată Simeria – Petroșani         Sfârșit de săptămână aglomerat la Sarmizegetusa Regia, în ciuda restricțiilor de circulație         Spectacol la Teatrul de Artă Deva: „Audiția.ro”         Ziua Poliției Române, celebrată în județul Hunedoara         Echipa RobotX din Hunedoara va reprezenta România la Campionatul mondial de Robotică         EUROPARLAMENTARE. Iuliu Winkler, Medalia de Aur a Societății pentru Încurajarea Progresului din Paris         ZIUA MONDIALĂ A APEI. Apa Prod, lecţii deschide despre rostul apei în trei municipii din judeţ         Invazie de pelerini la Mănăstirea Prislop: mii de oameni s-au rugat la mormântul lui Arsenie Boca         Fântâna arteziană din Piaţa Victoriei va fi repusă în funcţiune