Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”

Campania Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara “Să ne cunoaștem eroii!”, a fost lansată joi în cadrul întâlnirii organizată de Partidul Național Liberal din municipiul Hunedoara.

Constatând golurile uriașe în cunoașterea publică în ceea ce privește sacrificiile făcute de personalități locale și naționale pentru România acestei vremi, doamnele liberale vor derula acțiuni ample pe această temă: emisiuni radio-tv, articole de profil în mass-media locală și centrală, simpozioane tematice cu participarea unor categorii de vârstă țintă, spectacole de teatru, poezie și cântece patriotice, promovarea și susținerea financiară a publicării unor lucrări științifice și/sau jurnalistice care să aibă în centrul atenției personalități naționale și locale de referință în istoria României moderne.

Consultantul științific al acțiunii este reputatul istoric, cercetător prof. dr. Ioachim Lazăr. Suportul mediatic este asigurat de televiziunea InfoHd și publicația on-line și print Replica-InfoHd.
Susținerea financiară este asigurată prin donații efectuate de membri ai Partidului Național Liberal.

Inițiatoarea campaniei, președintele Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara, Carmen Hărău a declarat: “ Ca senator liberal vă invit pe toți aceia care apreciați importanța demersului nostru să vă alăturați pentru a construi împreună, fără limită de timp, o platformă de educație istorică și patriotică.
România în care noi trăim a fost construită și păstrată prin sacrificiul unor înaintași despre care românii știu foarte puțin. Adevărata istorie, ascunsă publicului larg în perioada comunistă, trebuie adusă în fața românilor ca bază pentru consolidarea responsabilității față de modul în care, la rândul nostru, vom preda România spre generațiile viitoare!”

Constantin Popescu

douăzeci − cincisprezece =

CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950