Colectare selectivă. Populaţia din Lupeni riscă amenzi de până la 2.500 de lei

Lupenenii care nu vor colecta selectiv deşeurile riscă să primească amenzi de până la 2.500 de lei.

Municipalitatea din Lupeni a dat în folosinţă cele 5 platforme de depozitare a deşeurilor de altă natură decåt cele menajere, respectiv moloz, materiale textile, iarbă, materiale de construcţii rezultate din demolări, etc.

Acestea sunt amplasate pe Strada Mierleasa în zona cimitirului, Cartier Viitorului, Brăița, Zona Lidl, Str. Bucura bl. G6, pe centură.

Primarul Lupeniului, Lucian Resmeriţă, a anunţat că persoanele care nu vor respecta colectarea selectivă a deşeurilor vor fi sanctionate cu amenzi cuprinse între 100 şi 2.500 lei.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești