Colectare selectivă. Populaţia din Lupeni riscă amenzi de până la 2.500 de lei

Lupenenii care nu vor colecta selectiv deşeurile riscă să primească amenzi de până la 2.500 de lei.

Municipalitatea din Lupeni a dat în folosinţă cele 5 platforme de depozitare a deşeurilor de altă natură decåt cele menajere, respectiv moloz, materiale textile, iarbă, materiale de construcţii rezultate din demolări, etc.

Acestea sunt amplasate pe Strada Mierleasa în zona cimitirului, Cartier Viitorului, Brăița, Zona Lidl, Str. Bucura bl. G6, pe centură.

Primarul Lupeniului, Lucian Resmeriţă, a anunţat că persoanele care nu vor respecta colectarea selectivă a deşeurilor vor fi sanctionate cu amenzi cuprinse între 100 şi 2.500 lei.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transport public local pentru Cartierul Grigorescu – de miercuri, 14 noiembrie 2018         FINAL DE PROTEST. Preşedintele Mircea Bobora a stins conflictul. Nunu Brilinsky se întoarce la Sarmizegetusa Regia         Restricțiile de circulație de pe autostradă s-ar putea prelungi         Hunedoara premiată la Gala de excelență         Lansare de carte la muzeul din Brad         Violență într-un cartier al Devei         Razii la depozitele de lemne. Ce amenzi au dat polițiștii         Spărgător de mașini prins în flagrant         Jaf în pădurile României/ 23.000 mc de lemn tăiați numai din Parcul Național Retezat și Defileul Jiului!         Dolarul atinge un nou maxim al ultimelor 16 luni         Cum poate fi rezolvată problema trecerii de pietoni mortale de la Sântandrei         CÂT PREŢ POŢI PUNE PE CUVÂNTUL LOR? Costel Avram, administratorul judeţului, se încurcă în minciuni         PROTEST, ZIUA A ŞASEA. Preşedintele Mircea Bobora dă o soluţie cu amânare         Fabrica din Băcia rămâne închisă         Noi dotări pentru pietonala din Hunedoara         LEGE BLOCATĂ. Pensiile minerilor și siderurgiștilor vor fi recalculate. Nu se știe când!         Uzina de mașini de spălat Bosch a primit autorizație de construire. Va fi ridicată în 12 luni         Vernisaj: Orăștia și Marea Unire         Lucrările de pe Autostrada Lugoj – Deva, gata abia în vara anului 2019         A început plantarea arborilor pe centrul pietonal din Hunedoara