Colectare selectivă. Populaţia din Lupeni riscă amenzi de până la 2.500 de lei

Lupenenii care nu vor colecta selectiv deşeurile riscă să primească amenzi de până la 2.500 de lei.

Municipalitatea din Lupeni a dat în folosinţă cele 5 platforme de depozitare a deşeurilor de altă natură decåt cele menajere, respectiv moloz, materiale textile, iarbă, materiale de construcţii rezultate din demolări, etc.

Acestea sunt amplasate pe Strada Mierleasa în zona cimitirului, Cartier Viitorului, Brăița, Zona Lidl, Str. Bucura bl. G6, pe centură.

Primarul Lupeniului, Lucian Resmeriţă, a anunţat că persoanele care nu vor respecta colectarea selectivă a deşeurilor vor fi sanctionate cu amenzi cuprinse între 100 şi 2.500 lei.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva