Clientă agresată. Şofer de maxi-taxi: “Ia-ţi biletele şi mănâncă-le!”

Un şofer de pe locala nr. 6 din Deva, a devenit spaima călătorilor, după ce de fiecare dată când aceştia solicită billet, începe să urle la ei. Joi acesta a fost reclamat angajatorilor de către o pasageră

maxi

Un şofer de pe Locala nr. 6, care merge şi pe linia Archia, riscă să rămână fără loc de muncă, după ce a vorbit “ca la uşa cortului” cu o clientă care i-a solicitat bilet pentru călătoria în curs. Incidentul a avut loc miercuri după amiază, imediat după ce femeia, care locuieşte la unul dintre blocurile din Zăvoi s-a urcat în maxi-taxi în staţia de la fostul magazin Trident, pentru a ajunge acasă.

“Urla ca un dement”

gabriela muscaIndignat de îndrăzneala călătorului care i-a solicitat biletul pentru cursă, şoferul s-a comportat “ca un dement” după spusele femeii agresate verbal. “Am urcat, am plătit şi am solicitat biletul. Şoferul mi-a răspuns foarte urât şi tot drumul m-a făcut în toate felurile, iar când am coborât mi-a dat un cotor de bilete şi mi-a spus să le mănânc. De asemenea, m-a ameninţat că nu mă va mai lua în autobuz. Era foarte coleric şi urla ca un dement. Mi-e frică să mă mai urc în maşina condusă de acel şofer”, povesteşte Gabriela Muscă (foto). Femeia are doi martori care pot confirma spusele ei şi intenţionează să depună o plângere la Poliţie referitor la acest incident. După spusele locuitorilor din Zăvoi, se pare că şoferul nu este la prima ispravă de acest fel, procedând în acelaşi fel şi cu alţi călători, chiar dacă aceştia erau vârstnici.

Şoferul va fi sancţionat

Doar că de această dată, insultele lui au fost adresate unei tinere care s-a hotărât să facă public comportamentul acestuia. Reprezentanţii firmei Devatrans, angajatorii şoferului necioplit spun că vor lua măsuri cu privire la comportamentul deviant al acestuia. “Prima dată vom verifica şi noi toate informaţiile şi tot ce s-a întâmplat în acest caz, după care se vor lua măsurile legale de sancţionare, conform contractului colectiv de muncă. Sper ca pe viitor şoferul să îşi vadă de atitudinea pe care trebuie să o aibă un şofer faţă de clienţi. Dacă nu va înţelege, se va ajunge la desfacerea contractului colectiv de muncă”, spune Cornel Ciulean, şeful parcului auto Devatrans.

 

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Clientă agresată. Şofer de maxi-taxi: “Ia-ţi biletele şi mănâncă-le!”

  1. gicu

    “Dacă nu va înţelege, se va ajunge la desfacerea contractului colectiv de muncă”, spune Cornel Ciulean, şeful parcului auto Devatrans.” Ori seful parcului auto e prost ori Luana. Nu poti desface un contract COLECTIV de munca.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara