Clientă agresată. Şofer de maxi-taxi: “Ia-ţi biletele şi mănâncă-le!”

Un şofer de pe locala nr. 6 din Deva, a devenit spaima călătorilor, după ce de fiecare dată când aceştia solicită billet, începe să urle la ei. Joi acesta a fost reclamat angajatorilor de către o pasageră

maxi

Un şofer de pe Locala nr. 6, care merge şi pe linia Archia, riscă să rămână fără loc de muncă, după ce a vorbit “ca la uşa cortului” cu o clientă care i-a solicitat bilet pentru călătoria în curs. Incidentul a avut loc miercuri după amiază, imediat după ce femeia, care locuieşte la unul dintre blocurile din Zăvoi s-a urcat în maxi-taxi în staţia de la fostul magazin Trident, pentru a ajunge acasă.

“Urla ca un dement”

gabriela muscaIndignat de îndrăzneala călătorului care i-a solicitat biletul pentru cursă, şoferul s-a comportat “ca un dement” după spusele femeii agresate verbal. “Am urcat, am plătit şi am solicitat biletul. Şoferul mi-a răspuns foarte urât şi tot drumul m-a făcut în toate felurile, iar când am coborât mi-a dat un cotor de bilete şi mi-a spus să le mănânc. De asemenea, m-a ameninţat că nu mă va mai lua în autobuz. Era foarte coleric şi urla ca un dement. Mi-e frică să mă mai urc în maşina condusă de acel şofer”, povesteşte Gabriela Muscă (foto). Femeia are doi martori care pot confirma spusele ei şi intenţionează să depună o plângere la Poliţie referitor la acest incident. După spusele locuitorilor din Zăvoi, se pare că şoferul nu este la prima ispravă de acest fel, procedând în acelaşi fel şi cu alţi călători, chiar dacă aceştia erau vârstnici.

Şoferul va fi sancţionat

Doar că de această dată, insultele lui au fost adresate unei tinere care s-a hotărât să facă public comportamentul acestuia. Reprezentanţii firmei Devatrans, angajatorii şoferului necioplit spun că vor lua măsuri cu privire la comportamentul deviant al acestuia. “Prima dată vom verifica şi noi toate informaţiile şi tot ce s-a întâmplat în acest caz, după care se vor lua măsurile legale de sancţionare, conform contractului colectiv de muncă. Sper ca pe viitor şoferul să îşi vadă de atitudinea pe care trebuie să o aibă un şofer faţă de clienţi. Dacă nu va înţelege, se va ajunge la desfacerea contractului colectiv de muncă”, spune Cornel Ciulean, şeful parcului auto Devatrans.

 

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Clientă agresată. Şofer de maxi-taxi: “Ia-ţi biletele şi mănâncă-le!”

  1. gicu

    “Dacă nu va înţelege, se va ajunge la desfacerea contractului colectiv de muncă”, spune Cornel Ciulean, şeful parcului auto Devatrans.” Ori seful parcului auto e prost ori Luana. Nu poti desface un contract COLECTIV de munca.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva