Clientă agresată. Şofer de maxi-taxi: “Ia-ţi biletele şi mănâncă-le!”

Un şofer de pe locala nr. 6 din Deva, a devenit spaima călătorilor, după ce de fiecare dată când aceştia solicită billet, începe să urle la ei. Joi acesta a fost reclamat angajatorilor de către o pasageră

maxi

Un şofer de pe Locala nr. 6, care merge şi pe linia Archia, riscă să rămână fără loc de muncă, după ce a vorbit “ca la uşa cortului” cu o clientă care i-a solicitat bilet pentru călătoria în curs. Incidentul a avut loc miercuri după amiază, imediat după ce femeia, care locuieşte la unul dintre blocurile din Zăvoi s-a urcat în maxi-taxi în staţia de la fostul magazin Trident, pentru a ajunge acasă.

“Urla ca un dement”

gabriela muscaIndignat de îndrăzneala călătorului care i-a solicitat biletul pentru cursă, şoferul s-a comportat “ca un dement” după spusele femeii agresate verbal. “Am urcat, am plătit şi am solicitat biletul. Şoferul mi-a răspuns foarte urât şi tot drumul m-a făcut în toate felurile, iar când am coborât mi-a dat un cotor de bilete şi mi-a spus să le mănânc. De asemenea, m-a ameninţat că nu mă va mai lua în autobuz. Era foarte coleric şi urla ca un dement. Mi-e frică să mă mai urc în maşina condusă de acel şofer”, povesteşte Gabriela Muscă (foto). Femeia are doi martori care pot confirma spusele ei şi intenţionează să depună o plângere la Poliţie referitor la acest incident. După spusele locuitorilor din Zăvoi, se pare că şoferul nu este la prima ispravă de acest fel, procedând în acelaşi fel şi cu alţi călători, chiar dacă aceştia erau vârstnici.

Şoferul va fi sancţionat

Doar că de această dată, insultele lui au fost adresate unei tinere care s-a hotărât să facă public comportamentul acestuia. Reprezentanţii firmei Devatrans, angajatorii şoferului necioplit spun că vor lua măsuri cu privire la comportamentul deviant al acestuia. “Prima dată vom verifica şi noi toate informaţiile şi tot ce s-a întâmplat în acest caz, după care se vor lua măsurile legale de sancţionare, conform contractului colectiv de muncă. Sper ca pe viitor şoferul să îşi vadă de atitudinea pe care trebuie să o aibă un şofer faţă de clienţi. Dacă nu va înţelege, se va ajunge la desfacerea contractului colectiv de muncă”, spune Cornel Ciulean, şeful parcului auto Devatrans.

 

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Clientă agresată. Şofer de maxi-taxi: “Ia-ţi biletele şi mănâncă-le!”

  1. gicu

    “Dacă nu va înţelege, se va ajunge la desfacerea contractului colectiv de muncă”, spune Cornel Ciulean, şeful parcului auto Devatrans.” Ori seful parcului auto e prost ori Luana. Nu poti desface un contract COLECTIV de munca.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + unsprezece =

ACTUALITATE
O copilă a murit după ce a căzut de la etajul opt         Când va fi pronunțată sentința în dosarul mafiei comorilor dacice         Căsătorii simbolice de Dragobete, la Castelul Corvinilor         Accident grav pe calea ferată         Agresiune în spital: o femeie a căzut victimă unui recidivist         Trei adolescenți au fost reținuți de polițiști, pentru mai multe tâlhării         Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani