Clientă agresată. Şofer de maxi-taxi: “Ia-ţi biletele şi mănâncă-le!”

Un şofer de pe locala nr. 6 din Deva, a devenit spaima călătorilor, după ce de fiecare dată când aceştia solicită billet, începe să urle la ei. Joi acesta a fost reclamat angajatorilor de către o pasageră

maxi

Un şofer de pe Locala nr. 6, care merge şi pe linia Archia, riscă să rămână fără loc de muncă, după ce a vorbit “ca la uşa cortului” cu o clientă care i-a solicitat bilet pentru călătoria în curs. Incidentul a avut loc miercuri după amiază, imediat după ce femeia, care locuieşte la unul dintre blocurile din Zăvoi s-a urcat în maxi-taxi în staţia de la fostul magazin Trident, pentru a ajunge acasă.

“Urla ca un dement”

gabriela muscaIndignat de îndrăzneala călătorului care i-a solicitat biletul pentru cursă, şoferul s-a comportat “ca un dement” după spusele femeii agresate verbal. “Am urcat, am plătit şi am solicitat biletul. Şoferul mi-a răspuns foarte urât şi tot drumul m-a făcut în toate felurile, iar când am coborât mi-a dat un cotor de bilete şi mi-a spus să le mănânc. De asemenea, m-a ameninţat că nu mă va mai lua în autobuz. Era foarte coleric şi urla ca un dement. Mi-e frică să mă mai urc în maşina condusă de acel şofer”, povesteşte Gabriela Muscă (foto). Femeia are doi martori care pot confirma spusele ei şi intenţionează să depună o plângere la Poliţie referitor la acest incident. După spusele locuitorilor din Zăvoi, se pare că şoferul nu este la prima ispravă de acest fel, procedând în acelaşi fel şi cu alţi călători, chiar dacă aceştia erau vârstnici.

Şoferul va fi sancţionat

Doar că de această dată, insultele lui au fost adresate unei tinere care s-a hotărât să facă public comportamentul acestuia. Reprezentanţii firmei Devatrans, angajatorii şoferului necioplit spun că vor lua măsuri cu privire la comportamentul deviant al acestuia. “Prima dată vom verifica şi noi toate informaţiile şi tot ce s-a întâmplat în acest caz, după care se vor lua măsurile legale de sancţionare, conform contractului colectiv de muncă. Sper ca pe viitor şoferul să îşi vadă de atitudinea pe care trebuie să o aibă un şofer faţă de clienţi. Dacă nu va înţelege, se va ajunge la desfacerea contractului colectiv de muncă”, spune Cornel Ciulean, şeful parcului auto Devatrans.

 

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Clientă agresată. Şofer de maxi-taxi: “Ia-ţi biletele şi mănâncă-le!”

  1. gicu

    “Dacă nu va înţelege, se va ajunge la desfacerea contractului colectiv de muncă”, spune Cornel Ciulean, şeful parcului auto Devatrans.” Ori seful parcului auto e prost ori Luana. Nu poti desface un contract COLECTIV de munca.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei