Centrul de informare turistică din Petroşani şi-a mutat sediul

Ca să vină în sprijinul turiştilor care vizitează Valea Jiului, oficialii Consiliului Judeţean Hunedoara au decis să mute sediul centrului de Informare Turistică din Petroşani într-o zonă mai centrală.

131020131916Centrul de Informare Turistică este sub directa coordonare a  Companiei Judeţene de Turism Hunedoara, care are ca unic acţionar Consiliul Judeţean Hunedoara. Până de curând, acest centru a funcţionat în incinta Teatrului „I.D. Sîrbu”, numai că locaţia era destul de greu de găsit de turiştii care vizitează Valea Jiului. Aşa că, oficialii CJ Hunedoara s-au gândit la o nouă locaţie, mai centrală şi mai accesibilă, cu atât mai mult cu cât, de câteva luni, la Petroşani a fost înfiinţat şi un birou al Consiliului Judeţean, unde pot veni în audienţă cei care au o problemă de rezolvat. „Locaţia a fost schimbată de la Teatru, unde era destul de în spate – dar aceasta a fost posibilitatea la momentul înfiinţării – în acelaşi loc unde am şi biroul în care ne desfăşurăm activitatea noi, cei patru, respectiv preşedintele CJ Hunedoara, cei doi vicepreşedinţi sau managerul judeţului în fiecare zi de joi.  Acolo am o asistentă care face permanenţă şi atunci mi se pare normal să asigure serviciile şi pentru una şi pentru cealaltă, fiindcă amândouă sunt instituţii ale Consiliului Judeţean”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

Noua locaţie se găseşte în clădirea în care a funcţionat Direcţia Finanţelor Hunedoara, chiar peste drum de magazinul central din Petroşani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Foștii șefi ai Minei Petrila ar vrea să reaudieze martorii din dosarul tragediei din 2012         Polițiștii caută două hoațe de tablouri         O nouă amendă pentru neridicarea gunoiului în Deva         Un preot hunedorean s-a implicat în achiziționarea unei case pentru o familie nevoiașă         Spitalul din Deva a scos la licitație serviciul de pază a unității medicale         Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa