Centrul de informare turistică din Petroşani şi-a mutat sediul

Ca să vină în sprijinul turiştilor care vizitează Valea Jiului, oficialii Consiliului Judeţean Hunedoara au decis să mute sediul centrului de Informare Turistică din Petroşani într-o zonă mai centrală.

131020131916Centrul de Informare Turistică este sub directa coordonare a  Companiei Judeţene de Turism Hunedoara, care are ca unic acţionar Consiliul Judeţean Hunedoara. Până de curând, acest centru a funcţionat în incinta Teatrului „I.D. Sîrbu”, numai că locaţia era destul de greu de găsit de turiştii care vizitează Valea Jiului. Aşa că, oficialii CJ Hunedoara s-au gândit la o nouă locaţie, mai centrală şi mai accesibilă, cu atât mai mult cu cât, de câteva luni, la Petroşani a fost înfiinţat şi un birou al Consiliului Judeţean, unde pot veni în audienţă cei care au o problemă de rezolvat. „Locaţia a fost schimbată de la Teatru, unde era destul de în spate – dar aceasta a fost posibilitatea la momentul înfiinţării – în acelaşi loc unde am şi biroul în care ne desfăşurăm activitatea noi, cei patru, respectiv preşedintele CJ Hunedoara, cei doi vicepreşedinţi sau managerul judeţului în fiecare zi de joi.  Acolo am o asistentă care face permanenţă şi atunci mi se pare normal să asigure serviciile şi pentru una şi pentru cealaltă, fiindcă amândouă sunt instituţii ale Consiliului Judeţean”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

Noua locaţie se găseşte în clădirea în care a funcţionat Direcţia Finanţelor Hunedoara, chiar peste drum de magazinul central din Petroşani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii