Centrul de informare turistică din Petroşani şi-a mutat sediul

Ca să vină în sprijinul turiştilor care vizitează Valea Jiului, oficialii Consiliului Judeţean Hunedoara au decis să mute sediul centrului de Informare Turistică din Petroşani într-o zonă mai centrală.

131020131916Centrul de Informare Turistică este sub directa coordonare a  Companiei Judeţene de Turism Hunedoara, care are ca unic acţionar Consiliul Judeţean Hunedoara. Până de curând, acest centru a funcţionat în incinta Teatrului „I.D. Sîrbu”, numai că locaţia era destul de greu de găsit de turiştii care vizitează Valea Jiului. Aşa că, oficialii CJ Hunedoara s-au gândit la o nouă locaţie, mai centrală şi mai accesibilă, cu atât mai mult cu cât, de câteva luni, la Petroşani a fost înfiinţat şi un birou al Consiliului Judeţean, unde pot veni în audienţă cei care au o problemă de rezolvat. „Locaţia a fost schimbată de la Teatru, unde era destul de în spate – dar aceasta a fost posibilitatea la momentul înfiinţării – în acelaşi loc unde am şi biroul în care ne desfăşurăm activitatea noi, cei patru, respectiv preşedintele CJ Hunedoara, cei doi vicepreşedinţi sau managerul judeţului în fiecare zi de joi.  Acolo am o asistentă care face permanenţă şi atunci mi se pare normal să asigure serviciile şi pentru una şi pentru cealaltă, fiindcă amândouă sunt instituţii ale Consiliului Judeţean”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

Noua locaţie se găseşte în clădirea în care a funcţionat Direcţia Finanţelor Hunedoara, chiar peste drum de magazinul central din Petroşani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara