Centrul de informare turistică din Petroşani şi-a mutat sediul

Ca să vină în sprijinul turiştilor care vizitează Valea Jiului, oficialii Consiliului Judeţean Hunedoara au decis să mute sediul centrului de Informare Turistică din Petroşani într-o zonă mai centrală.

131020131916Centrul de Informare Turistică este sub directa coordonare a  Companiei Judeţene de Turism Hunedoara, care are ca unic acţionar Consiliul Judeţean Hunedoara. Până de curând, acest centru a funcţionat în incinta Teatrului „I.D. Sîrbu”, numai că locaţia era destul de greu de găsit de turiştii care vizitează Valea Jiului. Aşa că, oficialii CJ Hunedoara s-au gândit la o nouă locaţie, mai centrală şi mai accesibilă, cu atât mai mult cu cât, de câteva luni, la Petroşani a fost înfiinţat şi un birou al Consiliului Judeţean, unde pot veni în audienţă cei care au o problemă de rezolvat. „Locaţia a fost schimbată de la Teatru, unde era destul de în spate – dar aceasta a fost posibilitatea la momentul înfiinţării – în acelaşi loc unde am şi biroul în care ne desfăşurăm activitatea noi, cei patru, respectiv preşedintele CJ Hunedoara, cei doi vicepreşedinţi sau managerul judeţului în fiecare zi de joi.  Acolo am o asistentă care face permanenţă şi atunci mi se pare normal să asigure serviciile şi pentru una şi pentru cealaltă, fiindcă amândouă sunt instituţii ale Consiliului Judeţean”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

Noua locaţie se găseşte în clădirea în care a funcţionat Direcţia Finanţelor Hunedoara, chiar peste drum de magazinul central din Petroşani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 12 =

ACTUALITATE
Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă