Biroul de la Petroşani al Casei de Asigurări de Sănătate va funcţiona două zile pe săptămână

Veşti bune pentru cei care au nevoie de diverse acte de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi sunt din Valea Jiului. Biroul deschis la Petroşani va funcţiona două zile pe săptămână şi în perspectivă se urmăreşte şi posibilitatea programărilor telefonice sau on – line. Asta şi după ce s-a constatat că oamenii se aşează la coadă încă de la primele ore ale dimineţii.

2014-04-10 11.18.06Datorită afluxului foarte mare de persoane care au nevoie de diverse acte de la biroul din Petroşani al Casei Judeţeane de Asigurări de Sănătate, oficialii Consiliului Judeţean Hunedoara au reuşit să prelungească programul de funcţionare al acestui birou deschis în incinta Spitalului de Urgenţă Petroşani. Astfel, de la o zi pe săptămână, respectiv joia, programul a fost prelungit la două zile, marţea şi joia. „Am fost astăzi acolo, la ora 10.00, şi într-adevăr foarte mulţi cetăţeni accesează serviciul acestui birou, mai mulţi decât am, crezut la deschiderea biroului. De aceea, începând cu data de 29 aprilie, programul de  lucru al biroului va fi marţea şi joia, adică două zile vor avea deschis aici la Petroşani cei de la Casa de Asigurări de Sănătate”, a declarat Tiberiu Balint, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara. În acest fel se urmăreşte scurtarea timpului de aşteptare a cetăţenilor care solicită servicii legate de asigurările de sănătate. „Urmează să discut, după sărbătorile de Paşti, cu Preşedinta Casei de Asigurări, în ce priveşte posibilitatea unor programări, pentru că, din păcate, oamenii pentru a se asigura că au acces la serviciile de asigurări de sănătate, vin de la 3 – 4 – 5 dimineaţa,  deşi programul începe la ora 10.00”, a mai spus Balint.

Biroul CJAS de la Petroşani a fost inaugurat la finele lunii februarie şia  constituit o gură de oxigen pentru persoanele din Valea Jiului care, pentru orice document, străbăteau 200 de kilometri, dus întors, până la sediul de la Deva. Biroul CJAS funcţionează în incinta Ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Urgenţă Petroşani.

Iniţiativa înfiinţării acestui birou a venit din partea a doi consilieri din Valea Jiului, respectiv Adrian Zvâncă şi Adrian David, iar conducerea CJ Hunedoara şi edilii din Petroşani au reuşit să pună în practică proiectul.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × patru =

ACTUALITATE
Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva         Nereguli la transportatorii de lemne         Tâlharii din Vulcan, capturați de Poliție         Primarul Florin Oancea a cerut din nou schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș         Spitalul din Hunedoara s-a dotat cu cinci ascensoare de ultimă generație         ANALIZĂ. Pe fondul războiului Mareș-Oancea, se schimbă jocul puterii în Consiliul Local Deva         Consilierii ALDE și PSRo au format grup politic în CL Deva         Lista drumurilor județene pentru care CJ Hunedoara va aloca bani în 2018         Tragedie inexplicabilă în Petroșani         Minora dispărută de patru zile a fost găsită         S-au branșat ilegal la rețeaua electrică         Prins la furat pe vagon         Inspectorii de muncă au amendat CEH după tragedia din Mina Lupeni         Angajatul unei benzinării din Deva a adus la poliție un portmoneu plin cu bani         Extaz și agonie pe Strada palatelor din Hunedoara