Biroul de la Petroşani al Casei de Asigurări de Sănătate va funcţiona două zile pe săptămână

Veşti bune pentru cei care au nevoie de diverse acte de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi sunt din Valea Jiului. Biroul deschis la Petroşani va funcţiona două zile pe săptămână şi în perspectivă se urmăreşte şi posibilitatea programărilor telefonice sau on – line. Asta şi după ce s-a constatat că oamenii se aşează la coadă încă de la primele ore ale dimineţii.

2014-04-10 11.18.06Datorită afluxului foarte mare de persoane care au nevoie de diverse acte de la biroul din Petroşani al Casei Judeţeane de Asigurări de Sănătate, oficialii Consiliului Judeţean Hunedoara au reuşit să prelungească programul de funcţionare al acestui birou deschis în incinta Spitalului de Urgenţă Petroşani. Astfel, de la o zi pe săptămână, respectiv joia, programul a fost prelungit la două zile, marţea şi joia. „Am fost astăzi acolo, la ora 10.00, şi într-adevăr foarte mulţi cetăţeni accesează serviciul acestui birou, mai mulţi decât am, crezut la deschiderea biroului. De aceea, începând cu data de 29 aprilie, programul de  lucru al biroului va fi marţea şi joia, adică două zile vor avea deschis aici la Petroşani cei de la Casa de Asigurări de Sănătate”, a declarat Tiberiu Balint, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara. În acest fel se urmăreşte scurtarea timpului de aşteptare a cetăţenilor care solicită servicii legate de asigurările de sănătate. „Urmează să discut, după sărbătorile de Paşti, cu Preşedinta Casei de Asigurări, în ce priveşte posibilitatea unor programări, pentru că, din păcate, oamenii pentru a se asigura că au acces la serviciile de asigurări de sănătate, vin de la 3 – 4 – 5 dimineaţa,  deşi programul începe la ora 10.00”, a mai spus Balint.

Biroul CJAS de la Petroşani a fost inaugurat la finele lunii februarie şia  constituit o gură de oxigen pentru persoanele din Valea Jiului care, pentru orice document, străbăteau 200 de kilometri, dus întors, până la sediul de la Deva. Biroul CJAS funcţionează în incinta Ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Urgenţă Petroşani.

Iniţiativa înfiinţării acestui birou a venit din partea a doi consilieri din Valea Jiului, respectiv Adrian Zvâncă şi Adrian David, iar conducerea CJ Hunedoara şi edilii din Petroşani au reuşit să pună în practică proiectul.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei