Asfalt pe drumul alternativ spre Straja

Turiştii care vor urca în Straja vor avea, în curând, la dispoziţie, pe lângă telegondolă, încă două căi de acces, respectiv două drumuri: cel clasic şi ruta alternativă pe care s-a început turnarea covoruluiasfaltic.

Este vorba despre strada Pomilor, unde s-a reuşit şi  lărgirea tersamanentului. Mai întâi a fost făcută organizarea de şantier şi de la finele săptămânii trecute a început turnarea asfaltului. Strada reprezintă o alternativă la drumul clasic spre Straja mai ales în plin sezon, când autorităţile locale spun că s-au înregistrat şi 2.000 de maşini în staţiune, în acelaşi timp.

Drumul are o lungime de circa 1,5 km, iar banii necesari vin din alocaţii guvernamentale.

Carmen COSMAN – PREDA

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Viața în „colonia” celui mai sărac oraş al Hunedoarei         Frații Gărdean au scăpat de pedepse pentru dare de mită. Faptele s-au prescris!         Sentință definitivă. Complexul Energetic Hunedoara nu intră în insolvență!         Accident la Mina Lupeni/ Un angajat a căzut în gol de la 6 metri         Prima mare investiție din Deva în ultimii zece ani a demarat         Au mers ore în zăpadă pentru cățelușa care păzește Sarmizegetusa Regia         Doliu la muzeu. A murit un tânăr arheolog         Soluții de securitate wireless pentru mașina si garajul tău         Au furat oile         Tânăr arestat pentru spargeri         Unde se vând brazi pe domeniul public         Acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani, afectat de ninsor         Alături de prieteni dragi: românii din Ungaria         S-a deschis patinoarul din Hunedoara!         Acoperiș prăbușit la Aninoasa. O femeie a trecut printr-un pericol de moarte!         Accident rutier grav pe șoseaua Deva – Brad. Unde a condus „vitejia” la volan         Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”         Trafic feroviar întrerupt pe Defileul Jiului         Traficul rutier a fost închis pe Defileul Jiului         Măsuri de criză luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Petroșani