Apa potabilă din Valea Jiului nu se scumpeşte!

Deşi anunţau că în această lună preţul apei potabile va fi analizat şi ar putea fi majorat, oficialii SC ApaServ Valea Jiului SA spun că, cel puţin pentru moment tarifele nu cresc nici măcar cu un leu.

apaservVeşti bune pentru abonaţii operatorului de apă potabilă şi canalizare din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA. Tarifele practicate nu se majorează, asta deşi conducerea societăţii anunţa pentru această lună o analiză a preţurilor, care ar fi putut conduce la o creştere a lor. Asta deşi planul de tarifare aprobat de Consiliul Judeţean, având în vedere şi investiţiile derulate de ApaServ, este altul. „Noi am încercat să menţinem acelaşi tarif. Sigur, dacă ar fi fost mai mulţi bani, şi investiţiile ar fi fost mai multe. Dar noi am încercat ca oamenii să-şi plătească facturile la apă şi să menţinem preţul pe loc. Încă este bine, deşi  data de 1 aprilie a adus o serie de scumpiri. Chiar şi aşa, îi asigur pe cetăţenii din Valea Jiului că voi încerca, şi şansele sunt foarte mari, ca şi în anul 2014 preţul apei să rămână neschimbat”, a  declarat Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului SA. El a precizat că, şi în aceste condiţii, se urmăreşte ca rezultatele economico – financiare ale firmei să fie bune în continuare, şi să se înscrie în parametri necesari pentru buna funcţionare a operatorului de apă şi canalizare.

De precizat că, dacă până acum câtva timp se spunea că preţul apei din valea Jiului este printre cele mai mari din ţară, între timp lucrurile s-au schimbat. Datele statistice arată că acum tarifele practicate de ApaServ sunt printre cele mai mici din România, respectiv locul 40 din 43 de operatori înregistraţi la nivel naţional.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 1 =

ACTUALITATE
O copilă a murit după ce a căzut de la etajul opt         Când va fi pronunțată sentința în dosarul mafiei comorilor dacice         Căsătorii simbolice de Dragobete, la Castelul Corvinilor         Accident grav pe calea ferată         Agresiune în spital: o femeie a căzut victimă unui recidivist         Trei adolescenți au fost reținuți de polițiști, pentru mai multe tâlhării         Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani