Apa potabilă din Valea Jiului nu se scumpeşte!

Deşi anunţau că în această lună preţul apei potabile va fi analizat şi ar putea fi majorat, oficialii SC ApaServ Valea Jiului SA spun că, cel puţin pentru moment tarifele nu cresc nici măcar cu un leu.

apaservVeşti bune pentru abonaţii operatorului de apă potabilă şi canalizare din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA. Tarifele practicate nu se majorează, asta deşi conducerea societăţii anunţa pentru această lună o analiză a preţurilor, care ar fi putut conduce la o creştere a lor. Asta deşi planul de tarifare aprobat de Consiliul Judeţean, având în vedere şi investiţiile derulate de ApaServ, este altul. „Noi am încercat să menţinem acelaşi tarif. Sigur, dacă ar fi fost mai mulţi bani, şi investiţiile ar fi fost mai multe. Dar noi am încercat ca oamenii să-şi plătească facturile la apă şi să menţinem preţul pe loc. Încă este bine, deşi  data de 1 aprilie a adus o serie de scumpiri. Chiar şi aşa, îi asigur pe cetăţenii din Valea Jiului că voi încerca, şi şansele sunt foarte mari, ca şi în anul 2014 preţul apei să rămână neschimbat”, a  declarat Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului SA. El a precizat că, şi în aceste condiţii, se urmăreşte ca rezultatele economico – financiare ale firmei să fie bune în continuare, şi să se înscrie în parametri necesari pentru buna funcţionare a operatorului de apă şi canalizare.

De precizat că, dacă până acum câtva timp se spunea că preţul apei din valea Jiului este printre cele mai mari din ţară, între timp lucrurile s-au schimbat. Datele statistice arată că acum tarifele practicate de ApaServ sunt printre cele mai mici din România, respectiv locul 40 din 43 de operatori înregistraţi la nivel naţional.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei