Apa potabilă din Valea Jiului nu se scumpeşte!

Deşi anunţau că în această lună preţul apei potabile va fi analizat şi ar putea fi majorat, oficialii SC ApaServ Valea Jiului SA spun că, cel puţin pentru moment tarifele nu cresc nici măcar cu un leu.

apaservVeşti bune pentru abonaţii operatorului de apă potabilă şi canalizare din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA. Tarifele practicate nu se majorează, asta deşi conducerea societăţii anunţa pentru această lună o analiză a preţurilor, care ar fi putut conduce la o creştere a lor. Asta deşi planul de tarifare aprobat de Consiliul Judeţean, având în vedere şi investiţiile derulate de ApaServ, este altul. „Noi am încercat să menţinem acelaşi tarif. Sigur, dacă ar fi fost mai mulţi bani, şi investiţiile ar fi fost mai multe. Dar noi am încercat ca oamenii să-şi plătească facturile la apă şi să menţinem preţul pe loc. Încă este bine, deşi  data de 1 aprilie a adus o serie de scumpiri. Chiar şi aşa, îi asigur pe cetăţenii din Valea Jiului că voi încerca, şi şansele sunt foarte mari, ca şi în anul 2014 preţul apei să rămână neschimbat”, a  declarat Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului SA. El a precizat că, şi în aceste condiţii, se urmăreşte ca rezultatele economico – financiare ale firmei să fie bune în continuare, şi să se înscrie în parametri necesari pentru buna funcţionare a operatorului de apă şi canalizare.

De precizat că, dacă până acum câtva timp se spunea că preţul apei din valea Jiului este printre cele mai mari din ţară, între timp lucrurile s-au schimbat. Datele statistice arată că acum tarifele practicate de ApaServ sunt printre cele mai mici din România, respectiv locul 40 din 43 de operatori înregistraţi la nivel naţional.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva