Apa potabilă din Valea Jiului nu se scumpeşte!

Deşi anunţau că în această lună preţul apei potabile va fi analizat şi ar putea fi majorat, oficialii SC ApaServ Valea Jiului SA spun că, cel puţin pentru moment tarifele nu cresc nici măcar cu un leu.

apaservVeşti bune pentru abonaţii operatorului de apă potabilă şi canalizare din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA. Tarifele practicate nu se majorează, asta deşi conducerea societăţii anunţa pentru această lună o analiză a preţurilor, care ar fi putut conduce la o creştere a lor. Asta deşi planul de tarifare aprobat de Consiliul Judeţean, având în vedere şi investiţiile derulate de ApaServ, este altul. „Noi am încercat să menţinem acelaşi tarif. Sigur, dacă ar fi fost mai mulţi bani, şi investiţiile ar fi fost mai multe. Dar noi am încercat ca oamenii să-şi plătească facturile la apă şi să menţinem preţul pe loc. Încă este bine, deşi  data de 1 aprilie a adus o serie de scumpiri. Chiar şi aşa, îi asigur pe cetăţenii din Valea Jiului că voi încerca, şi şansele sunt foarte mari, ca şi în anul 2014 preţul apei să rămână neschimbat”, a  declarat Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului SA. El a precizat că, şi în aceste condiţii, se urmăreşte ca rezultatele economico – financiare ale firmei să fie bune în continuare, şi să se înscrie în parametri necesari pentru buna funcţionare a operatorului de apă şi canalizare.

De precizat că, dacă până acum câtva timp se spunea că preţul apei din valea Jiului este printre cele mai mari din ţară, între timp lucrurile s-au schimbat. Datele statistice arată că acum tarifele practicate de ApaServ sunt printre cele mai mici din România, respectiv locul 40 din 43 de operatori înregistraţi la nivel naţional.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă