Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București

Academia de Studii Economice din București organizează ”Zilele Porților Deschise” la Centrul Teritorial Deva (Piața Unirii, nr. 3), în zilele de 26 și 27 martie 2018. Evenimentul se adresează tuturor celor interesați să urmeze ciclul universitar de licență la Academia de Studii Economice – Facultatea de Management, forma de învățământ la distanță, în anul universitar 2018-2019.
Astfel, luni, 26 martie 2018, între orele 9:00-17:00, elevii claselor a XII-a de la toate unitățile de învățământ din municipiu sunt așteptați la Centrul Teritorial Deva al ASE București, unde le va fi prezentată oferta educațională a Facultății de Management. La întâlnire vor fi prezenți profesori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, împreună cu directorul Centrului Teritorial Deva, Prof. dr. univ. Ioan Radu.
Marți, 27 martie 2018, caravana ASE își va prezenta oferta educațională în alte trei localități din județ – Brad, Simeria și Geoagiu.
”Zilele Porților Deschise” la ASE București coincid cu aniversarea a 105 ani de la înființarea Academiei de Studii Economice.

14 − 1 =

Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste         Ucigașul celor două femei din Balomir adus în instanță. Detaliile crimelor înfiorătoare săvârșite de tânăr         Ședință la Prefectură pe tema drumurilor din județ         Accident rutier grav în Deva         (P) We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România         Retrocedarea terenurilor din Retezat a dus la închiderea complexului Pietrele         Accident grav în Deva, produs la beție         Ambasadorul SUA a primit cheia municipiului Hunedoara         Telecabina de la Cetatea Devei rămâne oprită         Primarul Florin Oancea propune Deva în „Alianța Vestului”