Program special la Starea Civilă Deva, în minivacanța de Paște

Direcția Publică de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva aduce la cunoștința cetățenilor că va avea program special cu publicul în perioada 6-9 aprilie 2018.

În acest interval, va funcționa doar Compartimentul de Stare Civilă care va desfășura activități de înregistrare a deceselor, după următorul program:

– vineri, 6 aprilie 2018 – între orele 10:00-13:00;

-sâmnătă, 7 aprilie 2018 – între orele 10:00-13:00;

– duminică, 8 aprilie 2018 – închis;

– luni, 9 aprilie 2018 – între orele 10:00-13:00.

De marți, 10 aprilie 2018,  Direcția Publică de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva își va relua programul obișnuit de lucru cu publicul, începând cu ora 8:30.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0254.216.718 și 0726.700.767.

nouă − 8 =

Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste         Ucigașul celor două femei din Balomir adus în instanță. Detaliile crimelor înfiorătoare săvârșite de tânăr         Ședință la Prefectură pe tema drumurilor din județ         Accident rutier grav în Deva         (P) We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România         Retrocedarea terenurilor din Retezat a dus la închiderea complexului Pietrele         Accident grav în Deva, produs la beție         Ambasadorul SUA a primit cheia municipiului Hunedoara         Telecabina de la Cetatea Devei rămâne oprită         Primarul Florin Oancea propune Deva în „Alianța Vestului”         Reabilitarea centrului istoric al Devei – fază finală de aprobare a PUZ         Motivarea sentinței în dosarul comorilor dacice. Cum a scăpat de închisoare interlopul sârb care a traficat brățările de aur         VIDEO Momente groaznice la meciul de kick-boxing dintre Endre și Tolea Ciumac         Topul petrecerilor „de sezon” pe bani publici: tocana împărțită de primar și recitaluri costisitoare