Invitație la comedie – vineri, 2 martie 2018, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”!

Primăria Municipiului Deva vă invită, vineri, 2 martie 2018, la ora 19:00, la spectacolul ”All inclusive”, care va avea loc în sala mare a Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” Deva.

O comedie spumoasă, a cărei premieră s-a jucat cu casa închisă, cea mai nouă producție regizată de Vlad Zamfirescu este presărată cu situații de o ironie comică și replici de tot hazul.

Acțiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) și fiica lor, Adele (Diana Roman).

Ajunși în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20 de ani, cei doi părinți par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viața până în acel moment. Existența lor ia o turnură neașteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunță că trăiește o poveste de dragoste cu nimeni altul decât profesorul ei, Vincent (Vlad Zamfirescu), de la care așteaptă un copil, iar Maurice traversează criza vârstei de mijloc convins că își va găsi fericirea în brațele veselei Monique (Mirela Oprișor), sora iubitului fiicei sale.

Ce se întâmplă când protagoniștii unui asemenea scenariu ajung față în față veți descoperi în sala de spectacol!

Biletele pentru reprezentație sunt puse în vânzare la prețul de 60 de lei, la agenția de bilete a Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 16:00-17:00, și sâmbăta, între orele 11:00-13:00. Informații suplimentare și rezervări pot fi obținute la numerele de telefon 0721.055.037 sau 0354.408.907.

.

șaptesprezece + 10 =

Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii