Comunicat de presă SC VEST ACTION SERVICE SRL

Comunicat_presa_finalizare_proiect_VEST_ACTION_SERVICE_SRL

3 + șase =

Reclamă rusească filmată în Castelul Corvinilor         DEVA, „EXCELENŢA ÎN EDUCAŢIE”. La Olimpiada de Matematică, deveanca Cezara Petrui reprezintă (doar oficial) Capitala         Elevii campioni mondiali la robotică au nevoie urgentă de ajutor         Care sunt drumurile prioritare pentru autoritățile din județ         Drumul spre Sarmizegetusa Regia va fi redeschis         Olimpiada Mind Lab la muzeul din Deva         NEGOCIERI. Administraţia Oancea vrea două pasaje auto peste calea ferată         PROTEST. Angajaţi sub teroare la firma Primăriei Orăştie         Spectacolul-fenomen vine la Deva. Holograf şi “Dacă noi ne iubim”         Costel Avram și-a cerut scuze pentru modul în care s-a purtat cu o jurnalistă         Au revenit la muncă pavatorii pe Bulevardul Corvin         Tragedie pe calea ferată Simeria – Petroșani         Sfârșit de săptămână aglomerat la Sarmizegetusa Regia, în ciuda restricțiilor de circulație         Spectacol la Teatrul de Artă Deva: „Audiția.ro”         Ziua Poliției Române, celebrată în județul Hunedoara         Echipa RobotX din Hunedoara va reprezenta România la Campionatul mondial de Robotică         EUROPARLAMENTARE. Iuliu Winkler, Medalia de Aur a Societății pentru Încurajarea Progresului din Paris         ZIUA MONDIALĂ A APEI. Apa Prod, lecţii deschide despre rostul apei în trei municipii din judeţ         Invazie de pelerini la Mănăstirea Prislop: mii de oameni s-au rugat la mormântul lui Arsenie Boca         Fântâna arteziană din Piaţa Victoriei va fi repusă în funcţiune