Citadela Festival la Cetatea Deva

În perioada 27-29 iulie, monumentul istoric Cetatea Deva se va trasforma într-un loc de întâlnire a unor artiști de top ai muzicii electronice naționale și internaționale, dar și într-un spațiu de expunere a artei contemporane, a artizanilor locali și un loc unde festivalierii își vor putea descoperi pasiunea cu ajutorul atelierelor de creație

Pe scenă vor urca cele mari nume ale industriei muzicii electronice din România alături ce artiști internaționali de top, creându-se astfel o punte culturală între muzicienii locali și cei din străinătate.

TEB Stege Full Lineup: Roman Flügel,Hector, Cesar Merveille, Amorf [LIVE], Priku, Livio & Roby, Mahony, Suciu, VincentIulian, Sepp Teo b2b Nu Zau, Mihai Pol, vlf, Mi Pa

Vor fi patru workshop-uri:

• The Aspiring DJ: Mahony și DJ High Way vor împărtăși din cunoștințele lor în cadrul artelierului de DJ (sâmbătă de la ora 17.00, vă puteți înregistra pe gl/SQo9Kn);
  • The Creative Hub: cei care doresc să învețe photoshop sunt invitați la cursul susținut de ARTholic (sâmbătă de la ora 19.00, vă puteți înregistra pe gl/ULnUDq);
  • The Zen Corner: sesiuni de yoga ( vineri de la ora 21.00 și două cursuri sâmbătă, de la ora 9.00 și de la ora 21.00, vă puteți înregistra pe gl/wSynjC);
  • The Marksman: vineri de la ora 17.00 și sâmbătă toata ziua veți avea ocazia să învățați să trageți cu arcul, nu e nevoie de înregistrare.

Artele vizuale vor pune stăpânire pe cetate în timpul zilei, iar sculptorii și pictorii o vor transforma într-o galerie de artă modernă!

TAG

10 − trei =

DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION OF LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”         Cununii în aer liber – pe Cetate şi în Parcul central!         Mâine, pe stadionul din Cugir – FAMILY DAY by Star Transmission – ediție de majorat!         Geoparcul Dinozaurilor a fost reconfirmat ca sit UNESCO         Târgul European al Castelelor, la Hunedoara         Detalii șocante în cazul morții tinerei de 24 de ani, din Deva         Peștera Cioclovina, „sanctuarul” din Munții Orăștiei         Moartea unei tinere de 24 de ani, în centrul Devei         Lansare de carte. Miron Țic – „Visul din iarbă”         Accidente în lanț produse de un tânăr „fumat” pe străzile Devei. De-abia se putea ține pe picioare, dar a vrut să facă pe „regele șoselelor”         Bani de la CJ Hunedoara pentru proiectele hunedorenilor         Șefii CJ Hunedoara au pierdut procesul cu Carmen Guran         Noaptea Muzeelor la Deva         Casa unui medic din Brad a fost spartă de hoți         Cum și-a legat prințul Rudolf pentru totdeauna numele de cel al Retezatului         Taormina – bijuteria Siciliei