Clădirea Colegiului Iancu de Hunedoara va fi reabilitată pe fonduri UE

Contractul de finanţare pentru reabilitarea energetică a clădirii Colegiului „Iancu de Hunedoara” a fost semnat la Agenția de Dezvoltare Regional Vest. Investiția se ridică la 3.8 milioane de lei și este finanțată din fonduri UE, prin Programul Operațional Regional.
„La ADR Vest, am semnat un nou contract de finantare pe fonduri europene. Valoarea acestui nou contract este de 3. 796. 225 lei! Proiectul respectiv, Reabilitarea clădirilor publice din mun. Hunedoara pentru creșterea eficienței energetice- clădirea Colegiului Iancu de Hunedoara”, a informat primarul Dan Bobouțanu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Viața în „colonia” celui mai sărac oraş al Hunedoarei         Frații Gărdean au scăpat de pedepse pentru dare de mită. Faptele s-au prescris!         Sentință definitivă. Complexul Energetic Hunedoara nu intră în insolvență!         Accident la Mina Lupeni/ Un angajat a căzut în gol de la 6 metri         Prima mare investiție din Deva în ultimii zece ani a demarat         Au mers ore în zăpadă pentru cățelușa care păzește Sarmizegetusa Regia         Doliu la muzeu. A murit un tânăr arheolog         Soluții de securitate wireless pentru mașina si garajul tău         Au furat oile         Tânăr arestat pentru spargeri         Unde se vând brazi pe domeniul public         Acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani, afectat de ninsor         Alături de prieteni dragi: românii din Ungaria         S-a deschis patinoarul din Hunedoara!         Acoperiș prăbușit la Aninoasa. O femeie a trecut printr-un pericol de moarte!         Accident rutier grav pe șoseaua Deva – Brad. Unde a condus „vitejia” la volan         Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”         Trafic feroviar întrerupt pe Defileul Jiului         Traficul rutier a fost închis pe Defileul Jiului         Măsuri de criză luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Petroșani