CenteRUN: Pentru 100 de ani de istorie. Pentru 100 de împliniri. Pentru 100 de dorințe de mai bine!

În data de 25.11.2018, pentru a marca Centenarul Marii Uniri, Asociația AlerT in Deva, alături de comunitatea Hunedoara Aleargă, organizează evenimentul:
având următoarele coordonate:

• Tipul evenimentului: Alergare cu un imens drapel tricolor
• Data organizării: 25.11.2018
• Start: Castelul Corvinilor Hunedoara, ora 11.00
• Finish: Piaţa Telecabinei Deva, ora 14.00
• Participanţi: comunitatea alergătorilor din Deva şi din Hunedoara, aproximativ 20-25 persoane

Traseul alergării:
Castelul Corvinilor Hunedoara (curte) – Str.C-tin Bursan –Bd. Libertăţii – Bd. Republicii – Bd. Dacia – Bd. Traian – DJ 687 prin Peştişu Mare şi Cristur – Intersecţia DJ 687 cu E79 – E 79 Şoseaua Naţională – intrare Deva pe Bd. 22 Decembrie zona RAR – Bd. 22 Decembrie – Bd. 1 Decembrie 1918 – Centru Deva (P-ţa Victoriei) – Str. Avram Iancu – Str. Axente Sever – Stadion (Piaţa Telecabinei).

Se preconizează o participare numeroasă, în primele doua zile de la postarea evenimentului fiind interesate peste 150 de persoane.

Detalii suplimentare despre eveniment puteti găsi pe pagina asociatiei: https://www.facebook.com/Alertindeva/ sau la 0721374581 – Alin Bonţa, vicepreşedinte Asociaţia AlerT în Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Viața în „colonia” celui mai sărac oraş al Hunedoarei         Frații Gărdean au scăpat de pedepse pentru dare de mită. Faptele s-au prescris!         Sentință definitivă. Complexul Energetic Hunedoara nu intră în insolvență!         Accident la Mina Lupeni/ Un angajat a căzut în gol de la 6 metri         Prima mare investiție din Deva în ultimii zece ani a demarat         Au mers ore în zăpadă pentru cățelușa care păzește Sarmizegetusa Regia         Doliu la muzeu. A murit un tânăr arheolog         Soluții de securitate wireless pentru mașina si garajul tău         Au furat oile         Tânăr arestat pentru spargeri         Unde se vând brazi pe domeniul public         Acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani, afectat de ninsor         Alături de prieteni dragi: românii din Ungaria         S-a deschis patinoarul din Hunedoara!         Acoperiș prăbușit la Aninoasa. O femeie a trecut printr-un pericol de moarte!         Accident rutier grav pe șoseaua Deva – Brad. Unde a condus „vitejia” la volan         Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”         Trafic feroviar întrerupt pe Defileul Jiului         Traficul rutier a fost închis pe Defileul Jiului         Măsuri de criză luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Petroșani