CenteRUN: Pentru 100 de ani de istorie. Pentru 100 de împliniri. Pentru 100 de dorințe de mai bine!

În data de 25.11.2018, pentru a marca Centenarul Marii Uniri, Asociația AlerT in Deva, alături de comunitatea Hunedoara Aleargă, organizează evenimentul:
având următoarele coordonate:

• Tipul evenimentului: Alergare cu un imens drapel tricolor
• Data organizării: 25.11.2018
• Start: Castelul Corvinilor Hunedoara, ora 11.00
• Finish: Piaţa Telecabinei Deva, ora 14.00
• Participanţi: comunitatea alergătorilor din Deva şi din Hunedoara, aproximativ 20-25 persoane

Traseul alergării:
Castelul Corvinilor Hunedoara (curte) – Str.C-tin Bursan –Bd. Libertăţii – Bd. Republicii – Bd. Dacia – Bd. Traian – DJ 687 prin Peştişu Mare şi Cristur – Intersecţia DJ 687 cu E79 – E 79 Şoseaua Naţională – intrare Deva pe Bd. 22 Decembrie zona RAR – Bd. 22 Decembrie – Bd. 1 Decembrie 1918 – Centru Deva (P-ţa Victoriei) – Str. Avram Iancu – Str. Axente Sever – Stadion (Piaţa Telecabinei).

Se preconizează o participare numeroasă, în primele doua zile de la postarea evenimentului fiind interesate peste 150 de persoane.

Detalii suplimentare despre eveniment puteti găsi pe pagina asociatiei: https://www.facebook.com/Alertindeva/ sau la 0721374581 – Alin Bonţa, vicepreşedinte Asociaţia AlerT în Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă         Accidente rutiere pe șoseaua Deva – Simeria: șase autoturisme s-au ciocnit luni dimineața         CINE PE CINE STRÂNGE CU UŞA. Bobouţanu îşi demolează consilierul CIVIC cu un „schelet” ţinut trei ani la sertar         LIGA 3. Etapă fără victorie pentru echipele din judeţ         Studenta din SUA care muncește voluntar în adăpostul de câini de la Sântuhalm         Ce s-a ales de uriașul adăpost împotriva bombardamentelor, din Hunedoara         Cadavrul bărbatului înecat în Lacul Cinciș a fost găsit         Bătaie de joc la Cetatea Orăștiei. Turnul medieval s-a transformat în wc public         Elev anchetat penal după ce și-a bătut joc de diriginta sa, a amenințat-o și a agresat-o         Concursuri cu unici candidați/”Rocadă” pe funcții pentru responsabilii Primăriei Petroșani judecați pentru fapte de corupție         A lăsat hoțul în casă         Senatoarea PNL, Carmen Hărău: “Legea pensiilor se întoarce în Parlament fiind parțial neconstituțională”         Ministrul Cuc, pe șantierul căii ferate         Achiziție de utilaje pentru lucrări de amenajare a terenului