Cecilia Vormair a fost condamnată

vormairMagistraţii Tribunalului Hunedoara au pronunţat sentinţa în dosarul în care Cecilia Vormair a fost trimisă în judecată pentru că şi-a aruncat pruncul nou-născut într-un tomberon. „Instanţa a respins cererea formulată de inculpată. pentru schimbarea încadrării juridice din tentativă la infracţiunea de omor calificat în infracţiunea de vătămare corporală gravă. Iunculpata a fost condamnată la şase ani închisoare şi la cinci ani interzicerea drepturilor civile”, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Gest neomenesc

Cecilia Vormair va rămâne în arest preventiv. Totuşi, atât ea cât şi procurorii pot declara apel împotriva sentinţei Tribunalului Hunedoara. În luna iunie, Cecilia Vormair, din Petroşani, a fost arestată preventiv, după ce, la scurt timp după ce a născut, şi-a învelit copilul în cârpe, l-a pus apoi într-o pungă de plastic şi l-a aruncat într-un tomberon. Pruncul a fost găsit şi salvat de un angajat al serviciului de salubritate, iar ulterior a fost transportat la spitalul din Petroşani. Femeia a recunoscut fapta şi a declarat anchetatorilor că a vrut să scape de copil, pentru a nu fi părăsită de iubitul ei, care nu ştia că este însărcinată cu un alt bărbat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”