Cecilia Vormair a fost condamnată

vormairMagistraţii Tribunalului Hunedoara au pronunţat sentinţa în dosarul în care Cecilia Vormair a fost trimisă în judecată pentru că şi-a aruncat pruncul nou-născut într-un tomberon. „Instanţa a respins cererea formulată de inculpată. pentru schimbarea încadrării juridice din tentativă la infracţiunea de omor calificat în infracţiunea de vătămare corporală gravă. Iunculpata a fost condamnată la şase ani închisoare şi la cinci ani interzicerea drepturilor civile”, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Gest neomenesc

Cecilia Vormair va rămâne în arest preventiv. Totuşi, atât ea cât şi procurorii pot declara apel împotriva sentinţei Tribunalului Hunedoara. În luna iunie, Cecilia Vormair, din Petroşani, a fost arestată preventiv, după ce, la scurt timp după ce a născut, şi-a învelit copilul în cârpe, l-a pus apoi într-o pungă de plastic şi l-a aruncat într-un tomberon. Pruncul a fost găsit şi salvat de un angajat al serviciului de salubritate, iar ulterior a fost transportat la spitalul din Petroşani. Femeia a recunoscut fapta şi a declarat anchetatorilor că a vrut să scape de copil, pentru a nu fi părăsită de iubitul ei, care nu ştia că este însărcinată cu un alt bărbat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului