Ce ascunde desființarea Direcției Tehnice a Consiliului Județean Hunedoara

Carmen Guran a condus Direcția Tehnică din cadrul Consiliului Județean Hunedoara din anul 2017 până la sfârșitul săptămânii trecute, când printr-o hotărâre de Consiliul Județean direcția a fost desființată, o dată cu postul ei, iar, mai târziu, funcționara a fost trimisă în preaviz. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Hunedoara, direcția a fost desființată pentru eficientizarea activității instituției.

„Direcția Tehnică se desființează, pentru eficientizarea activității, pentru dispariția unor verigi intermediare în luarea și implementarea deciziilor. Serviciul de achiziții publice intră în subordinea vicepreședintelui Consiliului Județean, iar Serviciul investiții și Serviciul de administrare drumuri în atribuțiile și responsabilitatea președintelui Consiliului Județean Hunedoara”, a precizat Mircea Bobora, șeful Consiliului Județean Hunedoara.

Va da în judecată CJ

Carmen Guran susține că a aflat abia după ședința de Consiliu Județean că postul ei de conducere a fost desființat. A precizat că a obținut funcția prin concurs și că în ultimele luni șefii instituției au făcut presiuni uriașe asupra ei să demisioneze, lucru negat însă de administratorul public al județului, Costel Avram, vizat de referirile acesteia.

„Am aflat de la colegi, după ședință despre punctul suplimentar introdus pe ordinea de zi legat de desființarea direcției și a postului meu. Nu am fost informată și nici nu s-au discutat cu mine despre această măsură. În prezent analizez toate documentele referitoare la HCJ și Dispozitia 38/2019 de eliberare din funcție din 4 martie 2019 și intenționez să contest in contencios administrativ aceste documente”, a declarat Carmen Guran.

FOTO: hunedoaralibera.ro

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Ce ascunde desființarea Direcției Tehnice a Consiliului Județean Hunedoara

  1. Valea Jiului

    Valea Jiului doreste ca in acest an sa se asfalteze drumul judetean din Parang si drumul judetean Valea de Pesti !

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul județean de urgență amenajează o secție pentru RMN         Bărbat tâlhărit după ce a fost ademenit cu o noapte de sex         COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe         ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani