Câți turiști au vizitat Castelul Corvinilor

Peste 72.000 de turişti au trecut pragul Castelului Corvinilor în luna august. Cel mai vizitat monument istoric din judeţul Hunedoara a înregistrat încasări de peste 1,6 milioane de lei, arată un raport prezentat de Primăria Hunedoara.

Numărul turiştilor şi veniturile obţinute de municipalitate au fost aproape similare cu cele din august 2017. A fost cea mai aglomerată lună din acest an la Castelul Corvinilor, care a ajuns astfel, la peste 270.000 de turişti în acest an, cifră în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Oaspeţii monumentului istoric au adus în perioada ianuarie – august venituri de 4,8 milioane de lei la bugetul local. În luna iulie, numărul turiştilor care au trecut pragul Castelului Corvinilor a depăşit 50.000 de persoane.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești