Câştigătorii concursului de fotografie dedicat Centenarului Marii Uniri

Câştigătorii concursului de fotografie „Spiritul Unirii”, organizat de Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, în perioada 5-20 noiembrie 2018, au fost desemnaţi marţi, 27 noiembrie 2018, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, în cadrul vernisajului unei expoziţii care a reunit cele mai bune lucrări înscrise în competiţie.
Lucrările participante au fost jurizate de un grup de specialişti în domeniu, condus de Grigore Roibu, profesor de arte vizuale la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” Deva şi preşedinte al Asociaţiei Artiştilor Fotografi Hunedoreni, şi au fost apreciate după o serie de criterii printre care: ilustrarea temei, creativitate şi originalitate, calitatea tehnică de fotografiere.
Valoarea totală a premiilor acordate a fost de 2.018 lei.
LISTA COMPLETĂ A CÂŞTIGĂTORILOR:
Premiul I: 700 lei – Cristina-Claudia Crişan, din Deva (cu lucrarea „Voioşie şi speranţă”);
Premiul II: 500 lei – Cristina Mihaela Moldovan, din Deva (cu lucrarea „România reunită – visul românilor”);
Premiul III: 300 lei – Armand Ovidiu Dascălu, din Suceava (cu lucrarea „Unde-s mulţi, puterea creşte”);
Premiul Publicului: 218 lei – Paula Pascuta, din Deva (cu lucrarea „România creativă, România turismului cultural”);
Menţiune: 150 lei – Marius Romulus Işfan, din Deva (cu lucrarea „Garda Cetăţii Deva”);
Menţiune: 150 lei – Teodora Maria Sandu, din Deva (cu lucrarea „Româneşte”).
Potrivit regulamentului concursului, câştigătorii care nu au fost prezenţi la premiere îşi pot ridica premiile până în data de 12 decembrie 2018, de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0354.408.907.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Noi fonduri europene atrase pentru modernizarea Devei!         Un motociclist a fugit de Poliție         Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un șofer teribilist în Hunedoara         Câini uciși cu cruzime la Petroșani. Polițiștii îi caută pe autorii măcelului, care riscă până la un an de închisoare!         PRIMĂRIA HUNEDOARA. Ultimele zile de reduceri la plata taxelor         Băile termale vestite din Antichitate sunt ruinate de turiști         Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă         Accidente rutiere pe șoseaua Deva – Simeria: șase autoturisme s-au ciocnit luni dimineața         CINE PE CINE STRÂNGE CU UŞA. Bobouţanu îşi demolează consilierul CIVIC cu un „schelet” ţinut trei ani la sertar         LIGA 3. Etapă fără victorie pentru echipele din judeţ         Studenta din SUA care muncește voluntar în adăpostul de câini de la Sântuhalm         Ce s-a ales de uriașul adăpost împotriva bombardamentelor, din Hunedoara         Cadavrul bărbatului înecat în Lacul Cinciș a fost găsit         Bătaie de joc la Cetatea Orăștiei. Turnul medieval s-a transformat în wc public