Câştigătorii concursului de fotografie dedicat Centenarului Marii Uniri

Câştigătorii concursului de fotografie „Spiritul Unirii”, organizat de Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, în perioada 5-20 noiembrie 2018, au fost desemnaţi marţi, 27 noiembrie 2018, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, în cadrul vernisajului unei expoziţii care a reunit cele mai bune lucrări înscrise în competiţie.
Lucrările participante au fost jurizate de un grup de specialişti în domeniu, condus de Grigore Roibu, profesor de arte vizuale la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” Deva şi preşedinte al Asociaţiei Artiştilor Fotografi Hunedoreni, şi au fost apreciate după o serie de criterii printre care: ilustrarea temei, creativitate şi originalitate, calitatea tehnică de fotografiere.
Valoarea totală a premiilor acordate a fost de 2.018 lei.
LISTA COMPLETĂ A CÂŞTIGĂTORILOR:
Premiul I: 700 lei – Cristina-Claudia Crişan, din Deva (cu lucrarea „Voioşie şi speranţă”);
Premiul II: 500 lei – Cristina Mihaela Moldovan, din Deva (cu lucrarea „România reunită – visul românilor”);
Premiul III: 300 lei – Armand Ovidiu Dascălu, din Suceava (cu lucrarea „Unde-s mulţi, puterea creşte”);
Premiul Publicului: 218 lei – Paula Pascuta, din Deva (cu lucrarea „România creativă, România turismului cultural”);
Menţiune: 150 lei – Marius Romulus Işfan, din Deva (cu lucrarea „Garda Cetăţii Deva”);
Menţiune: 150 lei – Teodora Maria Sandu, din Deva (cu lucrarea „Româneşte”).
Potrivit regulamentului concursului, câştigătorii care nu au fost prezenţi la premiere îşi pot ridica premiile până în data de 12 decembrie 2018, de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0354.408.907.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Proaspăt ieșit din PSD, Petru Mărginean a trecut la Partidul Umanist         Florin Oancea anunță că Deva se va alătura „Alianţei Vestului” în 2019         13 ani de închisoare pentru criminalul din Orăștie         Fiul lui Traian Berbeceanu s-a dedicat muzicii. Ce versuri a scris pentru familia sa         VIDEO. GALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE. Cei mai buni elevi și profesori din Deva au fost premiați de primărie         PRO-ECHITATE – UN PROIECT DE SUCCES AL UNIVERSITARILOR ALBAIULIENI DEDICAT PERFORMANȚEI SOCIO-PROFESIONALE A ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR         Va fi lansat numărul 24 al revistei de etnografie și folclor Miorița         Colindători la Hunedoara         Proiect ”Deva 750”/ 750 de motive să sărbătorim orașul Deva și pe locuitorii săi         Intervenții pe drumurile județene         Donație de carte în limba română pentru comunitatea românească din Gyula (Ungaria)         Starea drumurilor județene, după primele ninsori abundente         Accident rutier grav pe DN 66         Constantin Jujan, numit director general al Salrom. Inadvertențe în CV-ul oficial         Turnicheții din curtea Castelului Corvinilor ar putea fi relocați         Comunicat de presă. Senatoarea PNL Carmen Hărău: “Cer intervenția urgentă a Guvernului!”         Gala Voluntariatului         Întâlnire româno-chineză la Primăria Municipiului Deva         România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Campionatului de karate din Slovenia         A nins în județul Hunedoara. Unde au acționat drumarii