Când va fi prezentat raportul Corpului de Control față de activitatea SPIGM Deva

Primarul Devei a declarat, la finalul ședinței de miercuri, că raportul întocmit de Corpul de Control al Primarului Municipiului Deva la Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală va fi prezentat public în ședința ordinară din 17 ianuarie.

Concluziile verificărilor efectuate de Corpul de Control al Primarului Municipiului Deva la Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală vor fi prezentate peste o săptămână, potrivit primarului Devei, Florin Oancea. „Am luat decizia ca în ședința ordinară care va avea loc săptămâna viitoare, mai precis miercuri, în 17 ianuarie, să prezentăm ca prim punct raportul în urma controlului făcut la SPIGM. Am amânat puțin, din motive obiective”, a declarat primarul Florin Oancea.
Un dosar penal vizează activitatea în domeniul achizițiilor publice a SPIGM Deva, al cărui director, Tiberiu Coroiu, a demisionat la începutul acestui an.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 13 =

ACTUALITATE
Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei