Campania de dezinsecție și deratizare a spațiilor verzi de pe raza municipiului Deva se încheie astăzi

Primăria Municipiului Deva a demarat vineri, 4 mai 2018, o amplă campanie terestră de dezinsecție și deratizare zone verzi în municipiul Deva.
Campania de dezinsecție a început în data de 4 mai 2018, la ora 22.00, cu 6 mașini autospeciale echipate cu aparatura specifică activității de stropire și s-a derulat până în dimineața zilei de 5 mai. La acțiune au participat 22 de persoane de la firma S.C. CORAL IMPEX SRL – operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva.
Dezinsecția a început din zona Pădurii Bejan și a continuat în toate cartierele orașului: Micro 15, Gojdu, Dacia, Dorobanți, Progresul, Micul Dallas etc., de fapt pe toată raza municipiului Deva unde sunt zone verzi.
Substanțele folosite pentru acțiunea de dezinsecție au fost: K-othrine Profi EC 250 – pentru combaterea țânțarilor adulți și Flubex Flow 7EC – pentru combaterea larvelor de țânțari.
Campania de deratizare a spațiilor verzi în care au fost implicate 24 de persoane ale operatorului Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva a demarat în data de 5 mai 2018, la ora 10.00 și se va încheia astăzi 7 mai 2018. Pentru deratizare a fost folosită peste o tonă de substanță Deration Pellet, amplasată în stații de intoxicare, marcate și inscripționate coresponzător. Campania de deratizare ca și cea de dezinsecție a vizat toate zonele verzi din municipiul Deva.
Locuitorii Devei au fost informați de campania de deratizare prin plăcuțe cu mesaje de avertizare lipite la blocuri pe casa scării, pe copaci, stâlpi și în alte zone vizibile.
În luna iunie 2018, Primăria Municipiului Deva împreună cu operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva – S.C. CORAL IMPEX SRL va efectua și o dezinsecție avio (stropire din avion) pe raza municipiului Deva.
Dana Golea

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 4 =

ACTUALITATE
Se duc în Germania să învețe cum se protejează patrimoniul         Primarii Văii Jiului au întocmit lista proiectelor pentru care ar vrea fonduri europene         Hramul Schitului aduce în Straja sute de oameni din întreaga țară         Noaptea Muzeelor la Castelul Corvinilor         Un microbuz cu nouă persoane a fost implicat într-un accident rutier         Festivalul de muzică pop „Deva Music Star”         Noaptea muzeelor, la Deva, Orăștie și Brad         Turneul Naţional „Flautul Fermecat” – Deva         LOCURI UNICE ÎN ROMÂNIA. Spa-urile antice în care se răsfăţau dacii şi romanii         Recidivă. Relee CFR de peste 27.000 de lei furate dintr-un laborator         Carmen Hărău a fost găsită în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate         Family Day by STC         Expoziția de pictură „Angeli et Daemones” la Muzeul din Deva         Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Deva         Tinerețea poeziei         Infirmiera care și-a ucis fiul a fost arestată preventiv         Ultimele achiziții de vară, la Primăria Hunedoara         Prins la furat pe calea ferată         Directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, vizită tehnică pe șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva         Accident grav în Bălata