Campania de dezinsecție și deratizare a spațiilor verzi de pe raza municipiului Deva se încheie astăzi

Primăria Municipiului Deva a demarat vineri, 4 mai 2018, o amplă campanie terestră de dezinsecție și deratizare zone verzi în municipiul Deva.
Campania de dezinsecție a început în data de 4 mai 2018, la ora 22.00, cu 6 mașini autospeciale echipate cu aparatura specifică activității de stropire și s-a derulat până în dimineața zilei de 5 mai. La acțiune au participat 22 de persoane de la firma S.C. CORAL IMPEX SRL – operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva.
Dezinsecția a început din zona Pădurii Bejan și a continuat în toate cartierele orașului: Micro 15, Gojdu, Dacia, Dorobanți, Progresul, Micul Dallas etc., de fapt pe toată raza municipiului Deva unde sunt zone verzi.
Substanțele folosite pentru acțiunea de dezinsecție au fost: K-othrine Profi EC 250 – pentru combaterea țânțarilor adulți și Flubex Flow 7EC – pentru combaterea larvelor de țânțari.
Campania de deratizare a spațiilor verzi în care au fost implicate 24 de persoane ale operatorului Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva a demarat în data de 5 mai 2018, la ora 10.00 și se va încheia astăzi 7 mai 2018. Pentru deratizare a fost folosită peste o tonă de substanță Deration Pellet, amplasată în stații de intoxicare, marcate și inscripționate coresponzător. Campania de deratizare ca și cea de dezinsecție a vizat toate zonele verzi din municipiul Deva.
Locuitorii Devei au fost informați de campania de deratizare prin plăcuțe cu mesaje de avertizare lipite la blocuri pe casa scării, pe copaci, stâlpi și în alte zone vizibile.
În luna iunie 2018, Primăria Municipiului Deva împreună cu operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva – S.C. CORAL IMPEX SRL va efectua și o dezinsecție avio (stropire din avion) pe raza municipiului Deva.
Dana Golea

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă         Accidente rutiere pe șoseaua Deva – Simeria: șase autoturisme s-au ciocnit luni dimineața         CINE PE CINE STRÂNGE CU UŞA. Bobouţanu îşi demolează consilierul CIVIC cu un „schelet” ţinut trei ani la sertar         LIGA 3. Etapă fără victorie pentru echipele din judeţ         Studenta din SUA care muncește voluntar în adăpostul de câini de la Sântuhalm         Ce s-a ales de uriașul adăpost împotriva bombardamentelor, din Hunedoara         Cadavrul bărbatului înecat în Lacul Cinciș a fost găsit         Bătaie de joc la Cetatea Orăștiei. Turnul medieval s-a transformat în wc public         Elev anchetat penal după ce și-a bătut joc de diriginta sa, a amenințat-o și a agresat-o         Concursuri cu unici candidați/”Rocadă” pe funcții pentru responsabilii Primăriei Petroșani judecați pentru fapte de corupție         A lăsat hoțul în casă         Senatoarea PNL, Carmen Hărău: “Legea pensiilor se întoarce în Parlament fiind parțial neconstituțională”         Ministrul Cuc, pe șantierul căii ferate         Achiziție de utilaje pentru lucrări de amenajare a terenului