Campania de dezinsecție și deratizare a spațiilor verzi de pe raza municipiului Deva se încheie astăzi

Primăria Municipiului Deva a demarat vineri, 4 mai 2018, o amplă campanie terestră de dezinsecție și deratizare zone verzi în municipiul Deva.
Campania de dezinsecție a început în data de 4 mai 2018, la ora 22.00, cu 6 mașini autospeciale echipate cu aparatura specifică activității de stropire și s-a derulat până în dimineața zilei de 5 mai. La acțiune au participat 22 de persoane de la firma S.C. CORAL IMPEX SRL – operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva.
Dezinsecția a început din zona Pădurii Bejan și a continuat în toate cartierele orașului: Micro 15, Gojdu, Dacia, Dorobanți, Progresul, Micul Dallas etc., de fapt pe toată raza municipiului Deva unde sunt zone verzi.
Substanțele folosite pentru acțiunea de dezinsecție au fost: K-othrine Profi EC 250 – pentru combaterea țânțarilor adulți și Flubex Flow 7EC – pentru combaterea larvelor de țânțari.
Campania de deratizare a spațiilor verzi în care au fost implicate 24 de persoane ale operatorului Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva a demarat în data de 5 mai 2018, la ora 10.00 și se va încheia astăzi 7 mai 2018. Pentru deratizare a fost folosită peste o tonă de substanță Deration Pellet, amplasată în stații de intoxicare, marcate și inscripționate coresponzător. Campania de deratizare ca și cea de dezinsecție a vizat toate zonele verzi din municipiul Deva.
Locuitorii Devei au fost informați de campania de deratizare prin plăcuțe cu mesaje de avertizare lipite la blocuri pe casa scării, pe copaci, stâlpi și în alte zone vizibile.
În luna iunie 2018, Primăria Municipiului Deva împreună cu operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva – S.C. CORAL IMPEX SRL va efectua și o dezinsecție avio (stropire din avion) pe raza municipiului Deva.
Dana Golea

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Manifestări.Eroii omagiaţi la 1.600 de metri altitudine         Comemorare la un an de la moartea scriitoarei Ileana Lucia Floran         Primarul propune premierea elevilor din echipa RobotX Hunedoara și a profesorului lor         Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei         Penele de curent nu vor mai bloca Telecabina care asigură transportul turiștilor în Cetatea Deva         Accident provocat de o tânără de 18 ani         Atenție șoferi. Traficul de pe Autostrada A1 va fi deviat pe centura Devei         Terenurile și clădirile pe care urma să fie construit parcul de retail Carrefour au fost achiziționate         19 turiști au rămas blocați în telecabina Cetății Devei         Sărbătoarea Pădurenilor de pe Dealul Cornetului         FOTO. Poiana Omului, paradisul din Munții Orăștiei         Ultimii pași înainte de reabilitarea Castelului Corvinilor         Villa rustica şi necropola antică de pe malul Lacului Cinciş         Aur pentru echipa României de robotică. Elevii din Hunedoara au întrecut 160 de țări         Drumul spre Lacul Cinciș a fost asfaltat parțial. Unde se poate circula în condiții normale         Biserica medievală Strei va intra în reparații         Cum trebuie purtati blugii skinny fit in functie de silueta – P.         NUMIRE. Cristian Ionică, noul director al Apa Serv Valea Jiului         OMAGIU. Monumentul salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         ACORD Contractul Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor, prelungit cu încă un an