Campania de dezinsecție și deratizare a spațiilor verzi de pe raza municipiului Deva se încheie astăzi

Primăria Municipiului Deva a demarat vineri, 4 mai 2018, o amplă campanie terestră de dezinsecție și deratizare zone verzi în municipiul Deva.
Campania de dezinsecție a început în data de 4 mai 2018, la ora 22.00, cu 6 mașini autospeciale echipate cu aparatura specifică activității de stropire și s-a derulat până în dimineața zilei de 5 mai. La acțiune au participat 22 de persoane de la firma S.C. CORAL IMPEX SRL – operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva.
Dezinsecția a început din zona Pădurii Bejan și a continuat în toate cartierele orașului: Micro 15, Gojdu, Dacia, Dorobanți, Progresul, Micul Dallas etc., de fapt pe toată raza municipiului Deva unde sunt zone verzi.
Substanțele folosite pentru acțiunea de dezinsecție au fost: K-othrine Profi EC 250 – pentru combaterea țânțarilor adulți și Flubex Flow 7EC – pentru combaterea larvelor de țânțari.
Campania de deratizare a spațiilor verzi în care au fost implicate 24 de persoane ale operatorului Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva a demarat în data de 5 mai 2018, la ora 10.00 și se va încheia astăzi 7 mai 2018. Pentru deratizare a fost folosită peste o tonă de substanță Deration Pellet, amplasată în stații de intoxicare, marcate și inscripționate coresponzător. Campania de deratizare ca și cea de dezinsecție a vizat toate zonele verzi din municipiul Deva.
Locuitorii Devei au fost informați de campania de deratizare prin plăcuțe cu mesaje de avertizare lipite la blocuri pe casa scării, pe copaci, stâlpi și în alte zone vizibile.
În luna iunie 2018, Primăria Municipiului Deva împreună cu operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva – S.C. CORAL IMPEX SRL va efectua și o dezinsecție avio (stropire din avion) pe raza municipiului Deva.
Dana Golea

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prima ninsoare pe șoselele din Hunedoara         CEH nu are stocuri pentru iarnă. Care sunt cauzele         Omagiu minerilor și salvatorilor minieri, morți în explozia de la Petrila         Calvarul șoferilor de pe DN 7 ia sfârșit: se redeschide autostrada         Accident grav pe DN 7         Adolescenți prinși la furat         Poliţiştii hunedoreni sunt pe urmele unor indivizi care au înşelat un hunedorean         Exerciţii tactice antiteroriste în Deva         Trecerea de pietoni de la Sântandrei va fi semnalizată         Primăria Deva, pregătită pentru iarnă         Începe distribuirea tichetelor gratuite pentru transportul public local         Când va dispărea „clădirea fantomă” din Parcul Corvin         Adolescenta răpită şi torturată de fostul iubit a fost condamnată         OMAGIU/ Un monument și un muzeu al salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         CONCURS. Salvatorii minieri și de suprafață se întrec la Petroșani         Elevă accidentată de microbuz, în Deva         Hoții de pe calea ferată         Tânăr reţinut de poliţişti, după ce a comis mai multe infracţiuni de furt         A fost semnat contractul de modernizare a străzilor din Hunedoara         Soarta Drumului Național 7 A Petroșani – Obârșia Lotrului