CA LA NOI LA NIMENI. DN 7, asfaltat că n-are gropi

Coloane în trafic şi nervi întinşi la maximum. Şoferii care circulă pe DN 7, pe raza localităţii Simeria, sunt nevoiţi să stea minute în şir blocaţi din cauza lucrărilor care se efectuează pe acest sector de drum. Un lucru normal atunci când şoseaua este distrusă şi plină de gropi, însă, în acest caz, carosabilul era neted ca-n palmă

MAIN lucrari dn7

Nervii şoferilor care circulă pe DN 7, pe raza localităţii Simeria şi la ieşire din oraş spre Deva, sunt puşi la încercare de două ori. Pe de-o parte, lucrările de  reabilitare a şoselei îi obligă pe şoferi să stea minute în şir blocaţi în trafic, iar pe de altă parte tronsonul de drum reabilitat era impecabil înainte de şantier.  “Traficul este aglomerat în zona în care se lucrează. Nu înţeleg de ce trebuie asfaltat în fiecare an, dar se pare că aşa se face treaba la noi. Nu mi se pare normal acest lucru mai ales că aceste lucrări costă foarte mult”, a declarat un şofer. „Este rău că trebuie să stăm la coadă, blocaţi în trafic. Eu circul în fiecare zi pe aici şi sunt nevoit să stau în coloană pentru că se raşchetează asfaltul. Nu ştiu de ce trebuie să se lucreze în fiecare an aici, poate e materialul prost sau lucrarea este proastă…nu ştiu. Cineva ar trebui să îi tragă la răspundere pentru banii cheltuiţi” a spus un alt şofer care circula pe DN 7.

 

De ce reparăm drumul bun?

De ce se reabilitează DN 7 pe această porţiune în fiecare an?  Mai mult decât atât, de ce se raşchetează asfaltul bun? CNANDR are o explicaţie stupefiantă.  “Aceste lucrări de întreţinere periodică se efectuează anual pe sectoarele de drum cu trafic, aşa cum este DN 7, şi au ca rol prevenirea apariţiei defecţiunilor la partea carosabilă şi menţinerea acesteia într-o stare de viabilitate corespunzătoare”, se arată într-un comunicat emis de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), la solicitarea jurnaliştilor de la Hunedoara TV.

 

Cheltuieli de peste un milion de lei

Valoarea contractului de reabilitare a şoselei pe acest tronson lung de patru kilometri se ridică la peste un milion de lei. Potrivit reprezentanţilor CNADNR, lucrările de asfaltare fac parte din programul de întreţinere periodică a drumurilor naţionale, iar termenul de finalizare prevăzut în contract este 23 septembrie 2013. Excelent ! E o chestie să repari „preventiv” drumurile ţării. Dar oare alea cu gropi cine le repară? Că dacă astăzi mergeţi pe DN 76, Deva-Oradea, vă rupeţi maşina. Şi e doar un exemplu.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + 16 =

ACTUALITATE
Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara