CA LA NOI LA NIMENI. DN 7, asfaltat că n-are gropi

Coloane în trafic şi nervi întinşi la maximum. Şoferii care circulă pe DN 7, pe raza localităţii Simeria, sunt nevoiţi să stea minute în şir blocaţi din cauza lucrărilor care se efectuează pe acest sector de drum. Un lucru normal atunci când şoseaua este distrusă şi plină de gropi, însă, în acest caz, carosabilul era neted ca-n palmă

MAIN lucrari dn7

Nervii şoferilor care circulă pe DN 7, pe raza localităţii Simeria şi la ieşire din oraş spre Deva, sunt puşi la încercare de două ori. Pe de-o parte, lucrările de  reabilitare a şoselei îi obligă pe şoferi să stea minute în şir blocaţi în trafic, iar pe de altă parte tronsonul de drum reabilitat era impecabil înainte de şantier.  “Traficul este aglomerat în zona în care se lucrează. Nu înţeleg de ce trebuie asfaltat în fiecare an, dar se pare că aşa se face treaba la noi. Nu mi se pare normal acest lucru mai ales că aceste lucrări costă foarte mult”, a declarat un şofer. „Este rău că trebuie să stăm la coadă, blocaţi în trafic. Eu circul în fiecare zi pe aici şi sunt nevoit să stau în coloană pentru că se raşchetează asfaltul. Nu ştiu de ce trebuie să se lucreze în fiecare an aici, poate e materialul prost sau lucrarea este proastă…nu ştiu. Cineva ar trebui să îi tragă la răspundere pentru banii cheltuiţi” a spus un alt şofer care circula pe DN 7.

 

De ce reparăm drumul bun?

De ce se reabilitează DN 7 pe această porţiune în fiecare an?  Mai mult decât atât, de ce se raşchetează asfaltul bun? CNANDR are o explicaţie stupefiantă.  “Aceste lucrări de întreţinere periodică se efectuează anual pe sectoarele de drum cu trafic, aşa cum este DN 7, şi au ca rol prevenirea apariţiei defecţiunilor la partea carosabilă şi menţinerea acesteia într-o stare de viabilitate corespunzătoare”, se arată într-un comunicat emis de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), la solicitarea jurnaliştilor de la Hunedoara TV.

 

Cheltuieli de peste un milion de lei

Valoarea contractului de reabilitare a şoselei pe acest tronson lung de patru kilometri se ridică la peste un milion de lei. Potrivit reprezentanţilor CNADNR, lucrările de asfaltare fac parte din programul de întreţinere periodică a drumurilor naţionale, iar termenul de finalizare prevăzut în contract este 23 septembrie 2013. Excelent ! E o chestie să repari „preventiv” drumurile ţării. Dar oare alea cu gropi cine le repară? Că dacă astăzi mergeţi pe DN 76, Deva-Oradea, vă rupeţi maşina. Şi e doar un exemplu.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă