BILANȚUL IPJ Hunedoara. Mai puține tragedii pe șoselele din județ

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara și-a prezentat bilanțul activității din anul 2016, iar potrivit reprezentanților instituției numărul infracțiunilor petrecute în județ și al victimelor accidentelor rutiere s-a redus.

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara a prezentat bilanțul activității desfășurate de polițiștii hunedoreni în anul 2016. Conducerea IPJ susține că performanțele polițiștilor hunedoreni  au crescut, eforturile acestora concretizându-se în scăderea cu 19,44 la sută a numărului de infracţiuni stradale sesizate, faţă de anul 2015.

„La nivelul judeţului Hunedoara, în mediul rural, a fost înregistrată o scădere cu 9,07 la sută a numărului total de fapte de natură penală, faţă de anul anterior. În perioada supusă analizării, infracţiunile contra patrimoniului au scăzut cu 7,34 la sută. Dintre totalul acestor infracţiuni, furturile au scăzut cu 6,20 la sută, furturile din locuinţe au scăzut cu 9,04 la sută, furturile comise din societăţi comerciale au scăzut cu 3,06 la sută, cele de pe rafturile magazinelor au scăzut cu 9,01 la sută, furturile din autoturisme au scăzut cu 30,95 la sută, în timp ce numărul infracţiunilor de înşelăciune au scăzut cu 7,35 la sută”, a informat IPJ Hunedoara.

Polițiștii au adăugat în bilanț recuperarea a 3.200 documente sustrase, a trei statuete antice şi o cupă metal din perioada romană, a trei monede koson din aur, 223 bunuri arheologice şi 24 monede romane şi dacice. De asemenea, în 2016 au fost confiscate 13 detectoare de metale deţinute ilegal.

În anul 2016 a scăzut cu 15 la sută numărul celor care şi-au pierdut viaţa în urma evenimentelor rutiere, păstrându-se trendul descendent al ultimilor ani, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești