BILANȚUL IPJ Hunedoara. Mai puține tragedii pe șoselele din județ

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara și-a prezentat bilanțul activității din anul 2016, iar potrivit reprezentanților instituției numărul infracțiunilor petrecute în județ și al victimelor accidentelor rutiere s-a redus.

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara a prezentat bilanțul activității desfășurate de polițiștii hunedoreni în anul 2016. Conducerea IPJ susține că performanțele polițiștilor hunedoreni  au crescut, eforturile acestora concretizându-se în scăderea cu 19,44 la sută a numărului de infracţiuni stradale sesizate, faţă de anul 2015.

„La nivelul judeţului Hunedoara, în mediul rural, a fost înregistrată o scădere cu 9,07 la sută a numărului total de fapte de natură penală, faţă de anul anterior. În perioada supusă analizării, infracţiunile contra patrimoniului au scăzut cu 7,34 la sută. Dintre totalul acestor infracţiuni, furturile au scăzut cu 6,20 la sută, furturile din locuinţe au scăzut cu 9,04 la sută, furturile comise din societăţi comerciale au scăzut cu 3,06 la sută, cele de pe rafturile magazinelor au scăzut cu 9,01 la sută, furturile din autoturisme au scăzut cu 30,95 la sută, în timp ce numărul infracţiunilor de înşelăciune au scăzut cu 7,35 la sută”, a informat IPJ Hunedoara.

Polițiștii au adăugat în bilanț recuperarea a 3.200 documente sustrase, a trei statuete antice şi o cupă metal din perioada romană, a trei monede koson din aur, 223 bunuri arheologice şi 24 monede romane şi dacice. De asemenea, în 2016 au fost confiscate 13 detectoare de metale deţinute ilegal.

În anul 2016 a scăzut cu 15 la sută numărul celor care şi-au pierdut viaţa în urma evenimentelor rutiere, păstrându-se trendul descendent al ultimilor ani, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “BILANȚUL IPJ Hunedoara. Mai puține tragedii pe șoselele din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − 9 =

ACTUALITATE
Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă         Familii amenințate cu evacuarea din cantoanele gării Devei. Cum se va transforma zona         Un medic specialist va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva         Cod galben de polei în Hunedoara