BILANȚUL IPJ Hunedoara. Mai puține tragedii pe șoselele din județ

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara și-a prezentat bilanțul activității din anul 2016, iar potrivit reprezentanților instituției numărul infracțiunilor petrecute în județ și al victimelor accidentelor rutiere s-a redus.

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara a prezentat bilanțul activității desfășurate de polițiștii hunedoreni în anul 2016. Conducerea IPJ susține că performanțele polițiștilor hunedoreni  au crescut, eforturile acestora concretizându-se în scăderea cu 19,44 la sută a numărului de infracţiuni stradale sesizate, faţă de anul 2015.

„La nivelul judeţului Hunedoara, în mediul rural, a fost înregistrată o scădere cu 9,07 la sută a numărului total de fapte de natură penală, faţă de anul anterior. În perioada supusă analizării, infracţiunile contra patrimoniului au scăzut cu 7,34 la sută. Dintre totalul acestor infracţiuni, furturile au scăzut cu 6,20 la sută, furturile din locuinţe au scăzut cu 9,04 la sută, furturile comise din societăţi comerciale au scăzut cu 3,06 la sută, cele de pe rafturile magazinelor au scăzut cu 9,01 la sută, furturile din autoturisme au scăzut cu 30,95 la sută, în timp ce numărul infracţiunilor de înşelăciune au scăzut cu 7,35 la sută”, a informat IPJ Hunedoara.

Polițiștii au adăugat în bilanț recuperarea a 3.200 documente sustrase, a trei statuete antice şi o cupă metal din perioada romană, a trei monede koson din aur, 223 bunuri arheologice şi 24 monede romane şi dacice. De asemenea, în 2016 au fost confiscate 13 detectoare de metale deţinute ilegal.

În anul 2016 a scăzut cu 15 la sută numărul celor care şi-au pierdut viaţa în urma evenimentelor rutiere, păstrându-se trendul descendent al ultimilor ani, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “BILANȚUL IPJ Hunedoara. Mai puține tragedii pe șoselele din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece + 16 =

ACTUALITATE
Sinucidere în centrul Devei         Agenția Națională de Integritate l-a găsit pe Robert Muszic în conflict de interese         Accident grav în apropiere de Hațeg         Cum s-a schimbat soarta satului legendar din ținutul cetăților dacice         Restricții pe DN 76 și la intrarea pe autostradă         Echipa Robotx din Hunedoara, la competiția globală de robotică         RECURS LA MEMORIE. Mircea Moloţ dinamitează ipocrizia PSD-istă         Tren încărcat cu huilă deraiat din cauza șinelor necorespunzătoare         Ziua Poliției Locale sărbătorită astăzi la Deva         Noi rezultate obţinute de elevi pianişti la concursuri muzicale         Piața Obor a fost dotată cu un sistem de supraveghere video         Tânăr rănit grav pe DN 76 după ce a adormit la volan         Accident pe serpentinele din zona Lacul Cinciș         Șofer băut urmărit de Poliție         Săptămâna Prevenirii Criminalității, la ediția a XIV-a         Un nou mamifer preistoric descoperit în Țara Hațegului a primit numele voievodului Litovoi         Un bărbat din Hunedoara și-a dat foc în plină stradă         Icoanele cu părintele Arsenie Boca rămân la Mănăstirea Prislop         Accident grav în apropierea Devei. Misiune dificilă pentru salvarea răniților (FOTO)         Se duc în Germania să învețe cum se protejează patrimoniul