BILANȚUL IPJ Hunedoara. Mai puține tragedii pe șoselele din județ

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara și-a prezentat bilanțul activității din anul 2016, iar potrivit reprezentanților instituției numărul infracțiunilor petrecute în județ și al victimelor accidentelor rutiere s-a redus.

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara a prezentat bilanțul activității desfășurate de polițiștii hunedoreni în anul 2016. Conducerea IPJ susține că performanțele polițiștilor hunedoreni  au crescut, eforturile acestora concretizându-se în scăderea cu 19,44 la sută a numărului de infracţiuni stradale sesizate, faţă de anul 2015.

„La nivelul judeţului Hunedoara, în mediul rural, a fost înregistrată o scădere cu 9,07 la sută a numărului total de fapte de natură penală, faţă de anul anterior. În perioada supusă analizării, infracţiunile contra patrimoniului au scăzut cu 7,34 la sută. Dintre totalul acestor infracţiuni, furturile au scăzut cu 6,20 la sută, furturile din locuinţe au scăzut cu 9,04 la sută, furturile comise din societăţi comerciale au scăzut cu 3,06 la sută, cele de pe rafturile magazinelor au scăzut cu 9,01 la sută, furturile din autoturisme au scăzut cu 30,95 la sută, în timp ce numărul infracţiunilor de înşelăciune au scăzut cu 7,35 la sută”, a informat IPJ Hunedoara.

Polițiștii au adăugat în bilanț recuperarea a 3.200 documente sustrase, a trei statuete antice şi o cupă metal din perioada romană, a trei monede koson din aur, 223 bunuri arheologice şi 24 monede romane şi dacice. De asemenea, în 2016 au fost confiscate 13 detectoare de metale deţinute ilegal.

În anul 2016 a scăzut cu 15 la sută numărul celor care şi-au pierdut viaţa în urma evenimentelor rutiere, păstrându-se trendul descendent al ultimilor ani, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “BILANȚUL IPJ Hunedoara. Mai puține tragedii pe șoselele din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 2 =

ACTUALITATE
S-au răsturnat cu mașina în Strei         Mașină condusă de un minor         Băut și fără permis auto, la volan         Cristian Litera a fost condamnat pentru amenințare și violențe         Restricții pe Drumul Național 76 Deva – Brad. Au loc lucrări la Autostrada A1         Mesajul dur al lui Train Berbeceanu, la patru ani de la arestarea sa         Lecție de viață. Povestea Roxanei Irimia, tânăra pictoriță fără mâini         Despre fericire și nu numai…         Petrecere de Haloween la bibliotecă         Accident rutier grav pe șoseaua Petrila – Jieț         Vagonul unui marfar a fost distrus într-un incendiu, la Simeria Triaj         Achitări în dosarul DIICOT al oamenilor de afaceri din Geoagiu, după un deceniu de anchetă și procese         A murit scriitorul hunedorean Eugen Evu         good.bee Credit sprijină „Finanţarea echitabilă pentru toţi!”         Viceprimarul din Bănița a fost condamnat. Rechizitoriul accidentului în care a murit un motociclist         Brandul Sense lansează campania aniversară „10 ani de modă românească”         Uniunea Națională a Notarilor Publici din România – Ziua Porţilor Deschise         Premierul Mihai Tudose se va afla într-o vizită de lucru în Hunedoara         Sentință definitivă pentru bătăușii din centrul Devei         Jandarmii montani au fost testați în Cheile Tăii