Beizadeaua care a ucis doi oameni, trimisă în arest la domiciliu. Drama fiului unei victime, rămas singur pe lume

norocelNorocel Măturar, tânărul care a ucis un bărbat şi o femeie, pe o trecere de pietoni din Petroşani, a fost prezentat instanţei Tribunalului Hunedoara. El a contestat decizia luată de Judecătoria Petroşani, de a fi trimis în arest preventiv. „Tribunalul Hunedoara a admis contestaţia formulată de inculpat, împotriva încheierii penale a Judecătoriei Petroşani, a desfiinţat încheierea atacată şi în consecinţă a respins propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani. Instanţa a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile”, a informat Tribunalul Hunedoara.

fabiani prscina

Fabiani Prcsina.  Foto: cronicavj.ro

Norocel Măturar are 21 de ani şi numeroase antecedente la legislaţia rutieră. În seara de joi, 17 aprilie, a trecut cu BMW-ul său peste doi oameni nevinovaţi, care traversau reguamentar strada pe o trecere de pietoni.

“Una din cele două victime ale accidentului rutier din seara zilei de 17.04.2014 era mama elevului Fabiani Prcsina de la Şcoala Gimnazială „I.G.Duca” din Petroşani. Copilul este unul din marile talente pianistice ale ţării noastre şi avea ca sprijin părintesc doar pe mama sa, tatăl fiind necunoscut. Sora lui este studentă la Timişoara, bunicii săi, mai sărăcuţi, sunt la Vulcan. În acest moment, se pune problema posibilităţii pierderii unei mari valori artistice, dat fiind faptul că el va trebui să se mute probabil la Vulcan, de unde să facă naveta la Petroşani la pian. Ce crezi că trebuie făcut acum să-l ajutăm pe micuţul pianist? Copilul este o valoare naţională”, transmite, potrivit Cronica Văii Jiului, inspectorul şcolar Vasile Pop, într-o scrisoare deschisă adresată în speranţa că micul pianist va putea fi ajutat să treacă peste drama din viaţa sa.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva