Beizadeaua care a ucis doi oameni, trimisă în arest la domiciliu. Drama fiului unei victime, rămas singur pe lume

norocelNorocel Măturar, tânărul care a ucis un bărbat şi o femeie, pe o trecere de pietoni din Petroşani, a fost prezentat instanţei Tribunalului Hunedoara. El a contestat decizia luată de Judecătoria Petroşani, de a fi trimis în arest preventiv. „Tribunalul Hunedoara a admis contestaţia formulată de inculpat, împotriva încheierii penale a Judecătoriei Petroşani, a desfiinţat încheierea atacată şi în consecinţă a respins propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani. Instanţa a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile”, a informat Tribunalul Hunedoara.

fabiani prscina

Fabiani Prcsina.  Foto: cronicavj.ro

Norocel Măturar are 21 de ani şi numeroase antecedente la legislaţia rutieră. În seara de joi, 17 aprilie, a trecut cu BMW-ul său peste doi oameni nevinovaţi, care traversau reguamentar strada pe o trecere de pietoni.

“Una din cele două victime ale accidentului rutier din seara zilei de 17.04.2014 era mama elevului Fabiani Prcsina de la Şcoala Gimnazială „I.G.Duca” din Petroşani. Copilul este unul din marile talente pianistice ale ţării noastre şi avea ca sprijin părintesc doar pe mama sa, tatăl fiind necunoscut. Sora lui este studentă la Timişoara, bunicii săi, mai sărăcuţi, sunt la Vulcan. În acest moment, se pune problema posibilităţii pierderii unei mari valori artistice, dat fiind faptul că el va trebui să se mute probabil la Vulcan, de unde să facă naveta la Petroşani la pian. Ce crezi că trebuie făcut acum să-l ajutăm pe micuţul pianist? Copilul este o valoare naţională”, transmite, potrivit Cronica Văii Jiului, inspectorul şcolar Vasile Pop, într-o scrisoare deschisă adresată în speranţa că micul pianist va putea fi ajutat să treacă peste drama din viaţa sa.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × unu =

ACTUALITATE
O copilă a murit după ce a căzut de la etajul opt         Când va fi pronunțată sentința în dosarul mafiei comorilor dacice         Căsătorii simbolice de Dragobete, la Castelul Corvinilor         Accident grav pe calea ferată         Agresiune în spital: o femeie a căzut victimă unui recidivist         Trei adolescenți au fost reținuți de polițiști, pentru mai multe tâlhării         Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani