Beizadeaua care a ucis doi oameni, trimisă în arest la domiciliu. Drama fiului unei victime, rămas singur pe lume

norocelNorocel Măturar, tânărul care a ucis un bărbat şi o femeie, pe o trecere de pietoni din Petroşani, a fost prezentat instanţei Tribunalului Hunedoara. El a contestat decizia luată de Judecătoria Petroşani, de a fi trimis în arest preventiv. „Tribunalul Hunedoara a admis contestaţia formulată de inculpat, împotriva încheierii penale a Judecătoriei Petroşani, a desfiinţat încheierea atacată şi în consecinţă a respins propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani. Instanţa a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile”, a informat Tribunalul Hunedoara.

fabiani prscina

Fabiani Prcsina.  Foto: cronicavj.ro

Norocel Măturar are 21 de ani şi numeroase antecedente la legislaţia rutieră. În seara de joi, 17 aprilie, a trecut cu BMW-ul său peste doi oameni nevinovaţi, care traversau reguamentar strada pe o trecere de pietoni.

“Una din cele două victime ale accidentului rutier din seara zilei de 17.04.2014 era mama elevului Fabiani Prcsina de la Şcoala Gimnazială „I.G.Duca” din Petroşani. Copilul este unul din marile talente pianistice ale ţării noastre şi avea ca sprijin părintesc doar pe mama sa, tatăl fiind necunoscut. Sora lui este studentă la Timişoara, bunicii săi, mai sărăcuţi, sunt la Vulcan. În acest moment, se pune problema posibilităţii pierderii unei mari valori artistice, dat fiind faptul că el va trebui să se mute probabil la Vulcan, de unde să facă naveta la Petroşani la pian. Ce crezi că trebuie făcut acum să-l ajutăm pe micuţul pianist? Copilul este o valoare naţională”, transmite, potrivit Cronica Văii Jiului, inspectorul şcolar Vasile Pop, într-o scrisoare deschisă adresată în speranţa că micul pianist va putea fi ajutat să treacă peste drama din viaţa sa.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara