Bani de la primărie pentru balurile bobocilor

Elevii din municipiul Deva vor putea organiza Balul Bobocilor cu fonduri de la bugetul local. „Primăria Deva va aloca pentru fiecare unitate de învățământ preuniversitar de stat, aflată în subordinea Consiliului Local Deva, suma de 5.000 lei, pentru organizarea Balului Bobocilor, în această toamnă”, a informat Primăria Deva.
Cele 10 unități școlare din Deva care vor beneficia de acest sprijin sunt: Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7, Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”; Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, Colegiul Național Sportiv „Cetate”, Liceul de Arte „Sigismund Toduță”, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, Colegiul Tehnic „Transilvania”, Colegiul Național „Decebal” și Liceul Teoretic „Teglas Gabor.

FOTO: Primăria Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Sindicatul Muntele, solidar cu protestatarii de la Mintia         Protest la Termocentrala Mintia         Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu handicap         Petroșani/ Centenarul Marii Uniri, cu fasole, cârnați și o masă rotundă. De 30.000 de lei         Explozie într-un bloc din Lupeni. Doar o minune a făcut să nu fie victime         ADMINISTRAȚIE. Cât s-a lucrat la noua secție de Pediatrie din Deva         Instalația de desprăfuire a combinatului a fost finalizată         Cioban atacat cu un cuțit         Tentativă de înșelăciune prin Metoda Accidentul         Adolescentă prinsă la furat în farmacie         Peste 100 de arbori tăiați ilegal de un hunedorean         Gestul nobil în ajutorul Lucreției, supraviețuitoarea din Munții Apuseni         PLANURI MICI PENTRU CJ HUNEDOARA. Doar 25 de kilometri de drumuri județene modernizate din bugetul propriu         Lansare de carte Ioachim Lazăr: „Delegați hunedoreni participanți la Adunarea de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918”         Sute de tone de material antiderapant răspândite pe șosele, la primele ninsori         Accident grav cu ATV-ul         Bicicleta care întoarce privirile         Au pornit tunurile de zăpadă în Straja         CenteRUN: Pentru 100 de ani de istorie. Pentru 100 de împliniri. Pentru 100 de dorințe de mai bine!         MAJORARE/ Taxele și impozitele locale de la Petroșani, în dezbatere publică