Bani de la primărie pentru balurile bobocilor

Elevii din municipiul Deva vor putea organiza Balul Bobocilor cu fonduri de la bugetul local. „Primăria Deva va aloca pentru fiecare unitate de învățământ preuniversitar de stat, aflată în subordinea Consiliului Local Deva, suma de 5.000 lei, pentru organizarea Balului Bobocilor, în această toamnă”, a informat Primăria Deva.
Cele 10 unități școlare din Deva care vor beneficia de acest sprijin sunt: Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7, Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”; Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, Colegiul Național Sportiv „Cetate”, Liceul de Arte „Sigismund Toduță”, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, Colegiul Tehnic „Transilvania”, Colegiul Național „Decebal” și Liceul Teoretic „Teglas Gabor.

FOTO: Primăria Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești