Balul Liceenilor – Deva, Piața Cetății, vineri, 1 iunie 2018!

Cei mai frumoși liceeni din Deva vor fi desemnați vineri, 1 iunie 2018, la ora 14.00, în Piața Cetății, în cadrul Balului Liceenilor, la care vor participa câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc de la liceele și colegiile din municipiu.

Timp de două ore, concurenții vor fi supuși mai multor probe, iar între acestea vor avea loc demonstrații de dans modern, gimnastică aerobică și un microrecital CND Band – trupa rock a liceenilor de la Colegiul Național ”Decebal”.

Cei mai buni competitori vor câștiga un loc într-o tabără de vis. Vor fi acordate: Premiul I (Miss și Mister Deva), Premiul II, Premiul III și Premiul de Popularitate.

Câștigătorii vor primi un loc gratuit în Tabăra Națională de Istorie, Cultură și Civilizație Dacică și Romană, care se va desfășura la Costești, în perioada 13-19 august 2018.

”Balul Liceenilor 2018” este organizat de Primăria Municipiului Deva și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard         Trei tineri din Hunedoara reținuți pentru spargeri         Au început Zilele Municipiului Petroșani.         Drumul spre Retezat a rămas închis, iar traseele sunt nesigure         Cavalerii Davelor în Cetatea Devei         Dezvelirea plăcii comemorative colonel (rz.) Petrişor – Toderiţă JILIP la Cazarma Jandarmeriei Române din Lupeni         Analfabetism economic sau jaf ca la drumul mare?         Tarife noi de vizitare la muzeele și siturile istorice din Hunedoara         Drumul spre Retezat s-a prăbușit în mai multe locuri