Balul Liceenilor – Deva, Piața Cetății, vineri, 1 iunie 2018!

Cei mai frumoși liceeni din Deva vor fi desemnați vineri, 1 iunie 2018, la ora 14.00, în Piața Cetății, în cadrul Balului Liceenilor, la care vor participa câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc de la liceele și colegiile din municipiu.

Timp de două ore, concurenții vor fi supuși mai multor probe, iar între acestea vor avea loc demonstrații de dans modern, gimnastică aerobică și un microrecital CND Band – trupa rock a liceenilor de la Colegiul Național ”Decebal”.

Cei mai buni competitori vor câștiga un loc într-o tabără de vis. Vor fi acordate: Premiul I (Miss și Mister Deva), Premiul II, Premiul III și Premiul de Popularitate.

Câștigătorii vor primi un loc gratuit în Tabăra Națională de Istorie, Cultură și Civilizație Dacică și Romană, care se va desfășura la Costești, în perioada 13-19 august 2018.

”Balul Liceenilor 2018” este organizat de Primăria Municipiului Deva și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești