Balul Liceenilor – Deva, Piața Cetății, vineri, 1 iunie 2018!

Cei mai frumoși liceeni din Deva vor fi desemnați vineri, 1 iunie 2018, la ora 14.00, în Piața Cetății, în cadrul Balului Liceenilor, la care vor participa câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc de la liceele și colegiile din municipiu.

Timp de două ore, concurenții vor fi supuși mai multor probe, iar între acestea vor avea loc demonstrații de dans modern, gimnastică aerobică și un microrecital CND Band – trupa rock a liceenilor de la Colegiul Național ”Decebal”.

Cei mai buni competitori vor câștiga un loc într-o tabără de vis. Vor fi acordate: Premiul I (Miss și Mister Deva), Premiul II, Premiul III și Premiul de Popularitate.

Câștigătorii vor primi un loc gratuit în Tabăra Națională de Istorie, Cultură și Civilizație Dacică și Romană, care se va desfășura la Costești, în perioada 13-19 august 2018.

”Balul Liceenilor 2018” este organizat de Primăria Municipiului Deva și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prima fântână arteziană de noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani         DESCOPERĂ FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE A UNIVERSITĂȚII „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – Reușită prin vocație!         Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă         Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva         O tânără și mama sa au trecut prin momente cumplite         Costel Avram, luat în balon de actorii din Valea Jiului: „Rugby nu e teatru”         Spațiul expozițional al Galeriilor de Artă „Forma” din Deva va fi reamenajat         Transgaz a donat bani pentru spitalul din Brad         Bugetul județului va fi dezbătut vineri         Aleile din cartierul OM vor intra în reabilitare         Poliția Locală Deva, gazdă pentru elevi în cadrul săptămânii ,,Școala Altfel”         CONCURS INTERJUDEȚEAN. “Tehno – ART”, ediția a XI-a         DE ZIUA BIBLIOTECARULUI. Întâlnire cu un titan al Renașterii         Localnicii au transformat ruinele combinatului din Hunedoara în groapă de gunoi