Balul Liceenilor – Deva, Piața Cetății, vineri, 1 iunie 2018!

Cei mai frumoși liceeni din Deva vor fi desemnați vineri, 1 iunie 2018, la ora 14.00, în Piața Cetății, în cadrul Balului Liceenilor, la care vor participa câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc de la liceele și colegiile din municipiu.

Timp de două ore, concurenții vor fi supuși mai multor probe, iar între acestea vor avea loc demonstrații de dans modern, gimnastică aerobică și un microrecital CND Band – trupa rock a liceenilor de la Colegiul Național ”Decebal”.

Cei mai buni competitori vor câștiga un loc într-o tabără de vis. Vor fi acordate: Premiul I (Miss și Mister Deva), Premiul II, Premiul III și Premiul de Popularitate.

Câștigătorii vor primi un loc gratuit în Tabăra Națională de Istorie, Cultură și Civilizație Dacică și Romană, care se va desfășura la Costești, în perioada 13-19 august 2018.

”Balul Liceenilor 2018” este organizat de Primăria Municipiului Deva și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primele cete de colindători au sosit la Episcopia Devei și Hunedoarei         Aproape 400 de pomi de Crăciun scoși la vânzare de Direcția Silvică         Șofer pericol public reținut de polițiști         Amendat pentru poluarea Crișului         Amendați pentru pescuit ilegal         Când vor fi finalizate artezienele de peste un milion de euro din Hunedoara         Tânăr din Hunedoara premiat în Marea Britanie pentru serviciile oferite nevoiașilor         Tragedie în Vulcan         Constructorul drumului spre Parâng a cerut sistarea lucrărilor pe perioada iernii. CJ Hunedoara a refuzat cererea         Mașină în flăcări după un accident pe autostradă         Dispecerat unic pentru drumurile județene         Eugenia Crainic își va lansa și la Deva romanul „Studenta criminală”         Un mare actor, Radu Beligan         A fugit cu banii furați dintr-un magazin         Adolescenți reținuți de Poliție pentru furturi de mașini         Depozit de haine second-hand spart de hoți         Hoț de telefoane prins în Petroșani         Grupare de hoți prinsă de polițiști         Autospeciala pompierilor împotmolită pe drumul comunal. Cum se scuză primarul         S-au împlinit 122 de ani de la inaugurarea gării din Brad