Audieri încheiate în dosarul “Berbeceanu”: ce a declarat poliţistul în faţa instanţei

berbeceanuÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a încheiat audierile în dosarul “Berbeceanu”.

Magistraţii se vor pronunţa asupra recursului declarat de Traian Berbeceanu şi soţii Biriescu, arestaţi preventiv la sfârşitul săptămânii trecute în dosarul instrumentat de DIICOT, în care fostul şef de la Crimă Organizată Alba este acuzat de favorizarea membrilor unor grupări infracţionale, iar cei doi oameni de afaceri sunt acuzaţi de infracţiuni economice.

“Încă o dată mă declar nevinovat cu privire la faptele imputate. Mi-am exercitat meseria cu onestitate”, a declarat Traian Berbeceanu, la finalul audierilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara