Audieri în dosarul „Berbeceanu”: cine sunt cei care au depus mărturie împotriva lui

berbe wmAudierile s-au încheiat în dosarul recursului declarat de Traian Berbeceanu şi cei doi oameni de afaceri Anişoara şi Titus Biriescu, la propunerea de arestare preventivă admisă de Curtea de Apel Alba Iulia.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a rămas în deliberare, faţă de cererea celor trei de a fi puşi în libertate. În timpul audierilor, avocaţii lui Traian Berbeceanu au precizat că 21 de persoane au depus mărturie împotriva comisarului şef, cei mai mulţi fiind oameni cercetaţi în trecut de acesta, pentru infracţiuni grave.

Printre ei sunt Zerkula, Vasile Sorin, Ovidiu Ioiescu Pera, Dan Balint, Călin Udrea, Dorin Şionei, Dorin Cupeţiu, Montava, Gheorghe Bota, Alin Simota, Cornel Crâznic “Mărgan”, Lăcătuș Valer.

Instanţa a rămas în pronunţare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”