Audieri în dosarul „Berbeceanu”: cine sunt cei care au depus mărturie împotriva lui

berbe wmAudierile s-au încheiat în dosarul recursului declarat de Traian Berbeceanu şi cei doi oameni de afaceri Anişoara şi Titus Biriescu, la propunerea de arestare preventivă admisă de Curtea de Apel Alba Iulia.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a rămas în deliberare, faţă de cererea celor trei de a fi puşi în libertate. În timpul audierilor, avocaţii lui Traian Berbeceanu au precizat că 21 de persoane au depus mărturie împotriva comisarului şef, cei mai mulţi fiind oameni cercetaţi în trecut de acesta, pentru infracţiuni grave.

Printre ei sunt Zerkula, Vasile Sorin, Ovidiu Ioiescu Pera, Dan Balint, Călin Udrea, Dorin Şionei, Dorin Cupeţiu, Montava, Gheorghe Bota, Alin Simota, Cornel Crâznic “Mărgan”, Lăcătuș Valer.

Instanţa a rămas în pronunţare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție