AU DEPUS JURĂMÂNTUL. Poliția Hunedoara se întărește cu 60 de agenți

Cei 60 de agenţi de poliţie care au promovat examenul de încadrare din sursă externă susţinut la Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara au depus Jurământul de Credinţă.

Ceremonia oficială a avut loc joi dimineaţă la sediul Poliţiei Municipiului Deva. „Poliția Română este puternică datorită și prin oamenii care o alcătuiesc. Iar noii polițiști nu vor face excepție, pentru că au făcut dovada că pot și au depus astăzi, în fața noastră, Jurământul de credință, pentru care îi felicit și le cer să nu uite niciodată momentul în care au depus acest jurământ, unitatea de poliție în care au făcut acest lucru și, cel mai important, să nu uite cei patru piloni pe care acest jurământ s-a clădit: respectarea Constituției (cu drepturile și libertățile fundamentale ale omului); conduita corectă și imparțială în aplicarea legilor țării; îndeplinirea cu răspundere și bună-credință a îndatoririlor;  păstrarea secretului profesional”, a precizat şeful IPJ Hunedoara, comisar şef de poliţie Liviu Gabriel Dumitru.

Depunerea jurământului de credinţă reprezintă unul dintre cele mai importante momente din carieră, pentru cei care au ales să îşi desfăşoare activitatea într-o unitate de poliție, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.  În perioada următoare, agenții vor urma un curs intensiv de instruire în cadrul unităţilor de învățământ ale M.A.I., după absolvirea căruia se vor alătura poliţiştilor. Ei vor fi repartizaţi la subunităţile din judeţ, pentru a completa deficitul de personal din cadrul structurilor de ordine publică (în mediul urban şi rural) şi poliţie rutieră.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + 9 =

ACTUALITATE
S-au răsturnat cu mașina în Strei         Mașină condusă de un minor         Băut și fără permis auto, la volan         Cristian Litera a fost condamnat pentru amenințare și violențe         Restricții pe Drumul Național 76 Deva – Brad. Au loc lucrări la Autostrada A1         Mesajul dur al lui Train Berbeceanu, la patru ani de la arestarea sa         Lecție de viață. Povestea Roxanei Irimia, tânăra pictoriță fără mâini         Despre fericire și nu numai…         Petrecere de Haloween la bibliotecă         Accident rutier grav pe șoseaua Petrila – Jieț         Vagonul unui marfar a fost distrus într-un incendiu, la Simeria Triaj         Achitări în dosarul DIICOT al oamenilor de afaceri din Geoagiu, după un deceniu de anchetă și procese         A murit scriitorul hunedorean Eugen Evu         good.bee Credit sprijină „Finanţarea echitabilă pentru toţi!”         Viceprimarul din Bănița a fost condamnat. Rechizitoriul accidentului în care a murit un motociclist         Brandul Sense lansează campania aniversară „10 ani de modă românească”         Uniunea Națională a Notarilor Publici din România – Ziua Porţilor Deschise         Premierul Mihai Tudose se va afla într-o vizită de lucru în Hunedoara         Sentință definitivă pentru bătăușii din centrul Devei         Jandarmii montani au fost testați în Cheile Tăii