AU DEPUS JURĂMÂNTUL. Poliția Hunedoara se întărește cu 60 de agenți

Cei 60 de agenţi de poliţie care au promovat examenul de încadrare din sursă externă susţinut la Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara au depus Jurământul de Credinţă.

Ceremonia oficială a avut loc joi dimineaţă la sediul Poliţiei Municipiului Deva. „Poliția Română este puternică datorită și prin oamenii care o alcătuiesc. Iar noii polițiști nu vor face excepție, pentru că au făcut dovada că pot și au depus astăzi, în fața noastră, Jurământul de credință, pentru care îi felicit și le cer să nu uite niciodată momentul în care au depus acest jurământ, unitatea de poliție în care au făcut acest lucru și, cel mai important, să nu uite cei patru piloni pe care acest jurământ s-a clădit: respectarea Constituției (cu drepturile și libertățile fundamentale ale omului); conduita corectă și imparțială în aplicarea legilor țării; îndeplinirea cu răspundere și bună-credință a îndatoririlor;  păstrarea secretului profesional”, a precizat şeful IPJ Hunedoara, comisar şef de poliţie Liviu Gabriel Dumitru.

Depunerea jurământului de credinţă reprezintă unul dintre cele mai importante momente din carieră, pentru cei care au ales să îşi desfăşoare activitatea într-o unitate de poliție, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.  În perioada următoare, agenții vor urma un curs intensiv de instruire în cadrul unităţilor de învățământ ale M.A.I., după absolvirea căruia se vor alătura poliţiştilor. Ei vor fi repartizaţi la subunităţile din judeţ, pentru a completa deficitul de personal din cadrul structurilor de ordine publică (în mediul urban şi rural) şi poliţie rutieră.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − trei =

ACTUALITATE
Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă         Familii amenințate cu evacuarea din cantoanele gării Devei. Cum se va transforma zona         Un medic specialist va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva         Cod galben de polei în Hunedoara