Ați văzut-o? Elevă de 17 ani dată în urmărire națională după ce a fugit de acasă

O mamă își caută fiica de 17 ani, care marți seară, în urma unei dispute în familie, a sărit de la etajul I, de pe balconul apartamentului în care locuia cu mama ei, și s-a făcut nevăzută.

„Bună, oameni buni, astăzi am să vă cer ajutorul și am nevoie de ajutor ca de aer, fata din poză este fata care acum 17 ani mi-a adus zâmbetul în casă. De aseară, de la ora 6,30 a dispărut de acasă, rog cine o cunoaște sau o vede pe undeva să sune la cea mai apropiată secție de poliție. Mire dacă vezi anunțul vino mami acasă, orice lucru are o rezolvare, Mire ți-am zis că tu ești sufletul nostru, nu-l arunca la gunoi pentru o clipă de rătăcire”, a fost mesajul mamei pe pagina sa de Facebook.

Potrivit polițiștilor, marți, în jurul orei 19:30, Poliția Lupeni a fost sesizată de o femeie din municipiul Lupeni, cu privire la faptul că fiica sa minoră, Ghercă Mirela – Gabriela, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în urma unei dispute verbale avut cu aceasta. Mama fetei le-a declarat poliţiştilor că fata nu a mai plecat de la domiciliu.
„În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activități investigative şi de căutare, în vederea depistării fetei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.
Semnalmentele minorei sunt: 1,55 m înălțime, greutate 53 kg, păr scurt șaten, ochii căprui, față ovală. Era îmbrăcată cu un costum de trening de culoare gri, având un desen cu Mickey Mouse pe bluză și pe pantalon.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Câți hunedoreni au votat la alegerile europarlamentare și la referendumul de duminică         Alegeri 26 mai 2019. HUNEDOARA, ORA 16: Euro-parlamentare – 32,11%, Referendum – 25,21%         Târgul European al Castelelor, la Hunedoara         Sentință definitivă pentru Radu Horia Camil, acuzat de trafic de comori dacice. A fost achitat pentru a doua oară         Accident rutier grav pe șoseaua spre Mănăstirea Prislop         Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor