Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia

Pe o distanță de aproape un kilometru la ieşirea din Deva spre Mintia şi la intrarea şi ieşirea din Mintia, sunt montaţi, în aceste zile, parapeţi de beton, pentru a reduce riscul accidentelor rutiere.

„Pe DN 7, în judeţul Hunedoara, la ieşire din Deva către Mintia, precum şi la intrare în Mintia, au fost reluate operaţiunile pentru montarea de parapet median de beton. La ieşire din Mintia, parapetele se va monta pe marginea dreaptă. Separatoarele de beton au fost amplasate, ieri, şi la ieşire din Deva spre Simeria, pe DN 7”, a informat Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara. Zona este semnalizată temporar, iar şoferii sunt invitaţi să respecte semnalizarea drumarilor.

Pe Drumul Naţional 7, au mai fost amplasaţi parapeţi mediani la ieşirea din Deva, în zona intersecţiei DN 7 cu DN 76 şi la ieşire Sântuhalm spre Simeria, locuri cu un grad ridicat de risc la producerea accidentelor rutiere.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + 11 =

ACTUALITATE
Absolvire la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva         Absolvire în sărbătoare, la Liceul Teoretic „Téglás Gábor”         Elevii de la Colegiul Național Decebal au celebrat absolvirea         Crimă urmată de sinucidere într-un teribil accident rutier (GALERIE FOTO)         Directorul Complexului Energetic Hunedoara a demisionat         Accident mortal pe DN 76         Cetatea Deva a fost ecologizată de elevi de la Colegiul Național Decebal         Pasionații de mașini sunt așteptați la Deva Auto Show 2018         CONTROVERSE. Războiul pe numele lui Arsenie Boca a continuat la Mănăstirea Prislop         Campanie preventivă pe teme de educaţie rutieră         Doi ani de întârziere la Autostrada Lugoj – Deva         Accident mortal pe DN 7, cu motocicleta         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: „În coaliția PSD-ALDE nu s-a discutat niciodată despre modificări la Pilonul II de pensii”         Premii la Concursul Euroregional „Eugen Cuteanu”-Timişoara         Ștrandul din Hunedoara se deschide în 1 iunie         Cupa Ioan Corvin         Au început lucrările de reabilitare a Străzii Gheorghe Barițiu         Trofeul Micului Cititor         Poliţiştii au confiscat peste 80 de metri cubi de lemne         Zeci de oameni au căutat un bătrân dispărut în munți