Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia

Pe o distanță de aproape un kilometru la ieşirea din Deva spre Mintia şi la intrarea şi ieşirea din Mintia, sunt montaţi, în aceste zile, parapeţi de beton, pentru a reduce riscul accidentelor rutiere.

„Pe DN 7, în judeţul Hunedoara, la ieşire din Deva către Mintia, precum şi la intrare în Mintia, au fost reluate operaţiunile pentru montarea de parapet median de beton. La ieşire din Mintia, parapetele se va monta pe marginea dreaptă. Separatoarele de beton au fost amplasate, ieri, şi la ieşire din Deva spre Simeria, pe DN 7”, a informat Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara. Zona este semnalizată temporar, iar şoferii sunt invitaţi să respecte semnalizarea drumarilor.

Pe Drumul Naţional 7, au mai fost amplasaţi parapeţi mediani la ieşirea din Deva, în zona intersecţiei DN 7 cu DN 76 şi la ieşire Sântuhalm spre Simeria, locuri cu un grad ridicat de risc la producerea accidentelor rutiere.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prima ninsoare pe șoselele din Hunedoara         CEH nu are stocuri pentru iarnă. Care sunt cauzele         Omagiu minerilor și salvatorilor minieri, morți în explozia de la Petrila         Calvarul șoferilor de pe DN 7 ia sfârșit: se redeschide autostrada         Accident grav pe DN 7         Adolescenți prinși la furat         Poliţiştii hunedoreni sunt pe urmele unor indivizi care au înşelat un hunedorean         Exerciţii tactice antiteroriste în Deva         Trecerea de pietoni de la Sântandrei va fi semnalizată         Primăria Deva, pregătită pentru iarnă         Începe distribuirea tichetelor gratuite pentru transportul public local         Când va dispărea „clădirea fantomă” din Parcul Corvin         Adolescenta răpită şi torturată de fostul iubit a fost condamnată         OMAGIU/ Un monument și un muzeu al salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         CONCURS. Salvatorii minieri și de suprafață se întrec la Petroșani         Elevă accidentată de microbuz, în Deva         Hoții de pe calea ferată         Tânăr reţinut de poliţişti, după ce a comis mai multe infracţiuni de furt         A fost semnat contractul de modernizare a străzilor din Hunedoara         Soarta Drumului Național 7 A Petroșani – Obârșia Lotrului