Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia

Pe o distanță de aproape un kilometru la ieşirea din Deva spre Mintia şi la intrarea şi ieşirea din Mintia, sunt montaţi, în aceste zile, parapeţi de beton, pentru a reduce riscul accidentelor rutiere.

„Pe DN 7, în judeţul Hunedoara, la ieşire din Deva către Mintia, precum şi la intrare în Mintia, au fost reluate operaţiunile pentru montarea de parapet median de beton. La ieşire din Mintia, parapetele se va monta pe marginea dreaptă. Separatoarele de beton au fost amplasate, ieri, şi la ieşire din Deva spre Simeria, pe DN 7”, a informat Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara. Zona este semnalizată temporar, iar şoferii sunt invitaţi să respecte semnalizarea drumarilor.

Pe Drumul Naţional 7, au mai fost amplasaţi parapeţi mediani la ieşirea din Deva, în zona intersecţiei DN 7 cu DN 76 şi la ieşire Sântuhalm spre Simeria, locuri cu un grad ridicat de risc la producerea accidentelor rutiere.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − zece =

ACTUALITATE
Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei         O femeie a pierdut 70.000 de lei pe mâna escrocilor         Mărirea și declinul pelerinajelor la Mănăstirea Prislop         Tânărul dispărut din autogara Devei a fost găsit după trei săptămâni         Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva