ANCHETE Multiple nereguli semnalate, nici un vinovat la CEH

Mai multe dosare penale au fost înregistrate la organele competente, chiar şi la DNA, dar până acum niciun responsabil nu a fost tras la răspundere pentru posibilele nereguli. Achiziţiile de cărbune din import au ajuns pe masa de lucru a procurorilor anticorupţie, dar fără nicio finalitate până acum.

Sunt aspecte recunoscute de şeful Corpului de Control al Primului Ministru, Constantin Robu, care subliniază că an de an s-au făcut verificări la CEH şi ulterior plângeri penale. Chiar şi la DNA.

Astfel, în anul 2015, Corpul de control al prim-ministrului a desfășurat o acțiune de verificare la Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA cu privire la achizițiile nejustificate de cărbune energetic din străinătate șI gestionarea ineficientă a stocurilor în urma căruia a fost întocmit un raportul de control trimsi către DNA.

“Având în vedere faptul că, în cuprinsul acțiunii de control a fost identificat un posibil prejudiciu adus bugetului companiei, raportul de control a fost transmis Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia, în vederea cercetării posibilelor fapte de natură penală”,  spune Robu. – Continuarea in Informatia Vaii Jiulii

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara