ANCHETE Multiple nereguli semnalate, nici un vinovat la CEH

Mai multe dosare penale au fost înregistrate la organele competente, chiar şi la DNA, dar până acum niciun responsabil nu a fost tras la răspundere pentru posibilele nereguli. Achiziţiile de cărbune din import au ajuns pe masa de lucru a procurorilor anticorupţie, dar fără nicio finalitate până acum.

Sunt aspecte recunoscute de şeful Corpului de Control al Primului Ministru, Constantin Robu, care subliniază că an de an s-au făcut verificări la CEH şi ulterior plângeri penale. Chiar şi la DNA.

Astfel, în anul 2015, Corpul de control al prim-ministrului a desfășurat o acțiune de verificare la Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA cu privire la achizițiile nejustificate de cărbune energetic din străinătate șI gestionarea ineficientă a stocurilor în urma căruia a fost întocmit un raportul de control trimsi către DNA.

“Având în vedere faptul că, în cuprinsul acțiunii de control a fost identificat un posibil prejudiciu adus bugetului companiei, raportul de control a fost transmis Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia, în vederea cercetării posibilelor fapte de natură penală”,  spune Robu. – Continuarea in Informatia Vaii Jiulii

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
APEL UMANITAR. Doi frați au rămas pe drumuri după o tragedie cumplită         Elevii de la școlile din Deva au ales Poliția Locală de ,,Ziua meseriilor”         Sărbătoare la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” Hunedoara         Fântâna muzicală din centrul Devei – în pregătire pentru conservare         Simpozion științific la Muzeul din Deva         Deva24 are peste 1000 de utilizatori         Accident rutier în Bănița         Hunedorean prins după o tâlhărie comisă în Franța         Ziua Porţilor Deschise la Tribunalul Hunedoara         Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă