ANCHETE Multiple nereguli semnalate, nici un vinovat la CEH

Mai multe dosare penale au fost înregistrate la organele competente, chiar şi la DNA, dar până acum niciun responsabil nu a fost tras la răspundere pentru posibilele nereguli. Achiziţiile de cărbune din import au ajuns pe masa de lucru a procurorilor anticorupţie, dar fără nicio finalitate până acum.

Sunt aspecte recunoscute de şeful Corpului de Control al Primului Ministru, Constantin Robu, care subliniază că an de an s-au făcut verificări la CEH şi ulterior plângeri penale. Chiar şi la DNA.

Astfel, în anul 2015, Corpul de control al prim-ministrului a desfășurat o acțiune de verificare la Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA cu privire la achizițiile nejustificate de cărbune energetic din străinătate șI gestionarea ineficientă a stocurilor în urma căruia a fost întocmit un raportul de control trimsi către DNA.

“Având în vedere faptul că, în cuprinsul acțiunii de control a fost identificat un posibil prejudiciu adus bugetului companiei, raportul de control a fost transmis Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia, în vederea cercetării posibilelor fapte de natură penală”,  spune Robu. – Continuarea in Informatia Vaii Jiulii

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”