Amenzile aplicate de Poliția Locală Deva au depășit 42.000 lei

Din raportul de activitate al  Direcției Poliția Locală Deva reiese că în luna august 2018, valoarea totală a amenzilor aplicate pe diferite domenii de activitate a fost de 42.320 lei, mai mare decât luna precedentă cu 5.700 lei.

 

Totalul sancțiunilor aplicate de această instituție pe diferite domenii de competență a ajuns la 451, în luna august a acestui an.

Polițiștii de la Serviciul de Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor au dat 96 de amenzi în valoare de 26.120 lei și 110 avertismente. Sancțiunile aplicate au fost pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, comercializarea de produse pe domeniul public fără a putea justifica proveniența lor, depozitarea de deșeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop, dar și persoanelor care au fost depistate cu cartea de identitate sau buletinul de identitate expirat.

 

Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a dat 30 de amenzi în valoare de 7.000 lei și 111 avertismente. Acestea au fost aplicate pentru încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, circulația/staționarea vehiculelor și ocuparea abuzivă a locurilor de parcare închiriate/rezervate.

 

Polițiștii de la Serviciul Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială au aplicat 73 de amenzi în valoare de 9.200 lei și 31 de avertismente. Sancțiunile  au fost date în urma verificărilor de către oamenii legii a activității societăților comerciale, a persoanelor fizice autorizate, producătorilor particulari, comercianților ambulanți și a teraselor care funcționează pe domeniul public. Polițiștii au verificat de asemenea: transportul și depozitarea deșeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureș și au efectuat pânde în locațiile unde au fost  informați că se depozitează ilegal deșeuri.

 

Serviciul Monitorizare Video și Trafic s-a sesizat în luna august 2018, în 348 de cazuri pe: linie de ordine și liniște publică (124), circulație rutieră (209), disciplină în construcții (4), mediu (11), un număr de 8 fiind sesizări telefonice prin apelul unic de urgență 112. Au fost verificate în baza națională de date 174 de persoane și autovehicule.

Primăria Deva

 

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950