Amenzile aplicate de Poliția Locală Deva au depășit 42.000 lei

Din raportul de activitate al  Direcției Poliția Locală Deva reiese că în luna august 2018, valoarea totală a amenzilor aplicate pe diferite domenii de activitate a fost de 42.320 lei, mai mare decât luna precedentă cu 5.700 lei.

 

Totalul sancțiunilor aplicate de această instituție pe diferite domenii de competență a ajuns la 451, în luna august a acestui an.

Polițiștii de la Serviciul de Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor au dat 96 de amenzi în valoare de 26.120 lei și 110 avertismente. Sancțiunile aplicate au fost pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, comercializarea de produse pe domeniul public fără a putea justifica proveniența lor, depozitarea de deșeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop, dar și persoanelor care au fost depistate cu cartea de identitate sau buletinul de identitate expirat.

 

Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a dat 30 de amenzi în valoare de 7.000 lei și 111 avertismente. Acestea au fost aplicate pentru încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, circulația/staționarea vehiculelor și ocuparea abuzivă a locurilor de parcare închiriate/rezervate.

 

Polițiștii de la Serviciul Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială au aplicat 73 de amenzi în valoare de 9.200 lei și 31 de avertismente. Sancțiunile  au fost date în urma verificărilor de către oamenii legii a activității societăților comerciale, a persoanelor fizice autorizate, producătorilor particulari, comercianților ambulanți și a teraselor care funcționează pe domeniul public. Polițiștii au verificat de asemenea: transportul și depozitarea deșeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureș și au efectuat pânde în locațiile unde au fost  informați că se depozitează ilegal deșeuri.

 

Serviciul Monitorizare Video și Trafic s-a sesizat în luna august 2018, în 348 de cazuri pe: linie de ordine și liniște publică (124), circulație rutieră (209), disciplină în construcții (4), mediu (11), un număr de 8 fiind sesizări telefonice prin apelul unic de urgență 112. Au fost verificate în baza națională de date 174 de persoane și autovehicule.

Primăria Deva

 

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești